Dit zijn de onderbroeken trends van 2022.

Dit zijn de onderbroeken trends van 2022

Dit zijn de onderbroeken trends van 2022.Een onderbroek klinkt niet bijzonder, maar tegenwoordig zijn ze in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Tegenwoordig is een onderbroek onderdeel van jouw stijlvolle outfit. Die saaie een witte en zwarte onderbroeken zijn bijna niet meer in de etalages te vinden. Er zijn ontzettend veel en kleurrijke onderbroeken, maar wat worden de trends van 2022?

Boxers blijven lijstvoerder

De meest populaire onderbroeken categorie is keer op keer boxershorts. Waar vroeger de klassieke witte boxershort immens populair was, zien we nu erg veel kleur en patronen in de kasten terug. Binnen de boxershort familie vallen meerdere soorten onderbroeken. Dit is iets wat waarschijnlijk mensen niet weten. Zo zijn er boxershorts, trunks  en boxerbriefs. Benieuwd wat het verschil is tussen deze drie? Lees maar snel verder.

Boxershort

De boxers zijn een wat wijdere onderbroek die iets losser om de benen zit. Het voordeel van deze boxers is dat ze ademen, luchtig zijn en iedereen ze kan dragen. Ze geven een vrij gevoel. 

Trunk

De trunk is een boxer die we allemaal kennen. Merken als Calvin Klein staan bekend om hun trunk onderbroeken. Een trunk is een strakke boxershort met korte pijpjes. Het model zit iets lager op de heupen dan bij de andere boxers. Naast dat het model er goed uit ziet, hebben deze onderbroeken het voordeel dat ze minder snel omhoog kruipen. Dus eigenlijk dragen de meeste mannen trunks zonder dat ze het weten omdat iedereen het een boxershort noemt. 

Boxerbrief

De derde variant is de boxerbrief. De boxerbrief is de afgelopen jaren erg populair geworden. Net als bij de trunk zit een boxerbrief strak om het lichaam. Echter is het model anders. Een boxerbrief heeft langere pijpjes en de tailleband zit hoger op de heupen. Deze onderbroeken zijn ideaal voor mannen met lange benen of grotere billen. Daarnaast ziet het er ook erg stijlvol uit!Er is geen eenzijdige achterliggende reden achter het succes van boxershorts. Ze zien er verzorgd uit, zijn in veel varianten te koop en hebben een pasvorm afgestemd op de man. Daarnaast zijn de verschillende kleuren en patronen eindeloos. Een onderbroek is tegenwoordig meer dan een onderbroek. Het is een aanvulling op de stijl van je kleding, maar soms bepaalt het zelfs de stijl. Kies een geschikte kleur of patroon en maak jouw stijl compleet! 

Ondergoed met prints

Een kleurrijke onderbroeken lade is bijna niet meer weg te denken uit een kledingkast. Naast de vrolijke sokken zijn ook vrolijke onderbroeken erg in trek. Een van de trendsetters van onderbroeken met prints is Muchachomalo. Zij hebben de basic zwarte en witte onderbroeken naar onderop de stapel verdrongen. Waarom geen glimlach op je gezicht laten toveren als je je onderbroekenlade opent? Dat denken steeds meer mensen en we zien een ware trend in onderbroeken met vrolijke en opvallende prints. Van bloemenprints tot bladerpatroon ze zijn er in allerlei kleuren. De ontwerpen worden vaak door kunstenaars en creatievelingen ontworpen. Sommigen zijn zelf limited edition. Vaak verteld iedere collectie prints een verhaal dat is verbeeld op de onderbroeken. Deze onderbroeken zijn spannender en minder saai dan de onderbroeken met basis kleuren. En voor wie toch geïnteresseerd is in een paard basis kleuren dan kan je dit in een multi-pack kopen waarin ook onderbroeken met monokleuren bijzitten. 

Monokleur ondergoed

We hebben het al over de vrolijke prints gehad, maar vrolijk kunnen we ook van monokleur onderbroeken. Felle monokleuren worden steeds hipper. Kies je favoriete kleur en bouw je outfit op een kleurrijke basis. Denk aan knalroze of gifgroen. Bekende merken nemen neonkleuren steeds vaker op in hun collectie. Deze trend zien we ook terug in andere kleding zoals zwembroeken en sokken. Een extra voordeel van felgekleurd ondergoed: je lijkt in een felgekleurde boxer bruiner!

Duurzaam ondergoed

De laatste jaren zien we steeds meer duurzame stoffen in de etalages. Duurzaamheid is een groeiend thema in de wereld en dat zien de onderbroeken producenten ook. Er komen steeds meer onderbroeken van duurzame stoffen op de markt. Een van die duurzamere stoffen dan traditionele ondergoed is bamboe. Het voordeel van bamboe is dat het een snelgroeiend gewas is dat overal kan groeien. Hierdoor kan het snel en in grote hoeveelheden verbouwd worden. Een tweede voordeel is dat bamboe hypo-allergeen is. Veel mannen ervaren jeuk en irritaties van onderbroeken. Voor de mannen die een gevoelige huid hebben is een onderbroek van bamboe ideaal. Daarnaast voelt bamboe enorm zacht aan. 

Een onderbroek is een item dat we iedere dag dragen en vaak wisselen. Hierdoor slijten onderbroeken en ben je regelmatig toe aan nieuw ondergoed. Kies voor een duurzame stof die beter voor de planeet en jouw huid is!

Abonnement niet meer weg te denken

Abonnementen, we zijn er gek op! Voor ieder type product is er tegenwoordig wel een abonnement verkrijgbaar. Het begon bij de telefoon, internet en televisieabonnementen. Erg makkelijk om maandelijks een klein bedrag neer te leggen in plaats een redelijk forse investering die je in een keer moet doen. Een van de slimme spelers die inspelen op de abonnementsvorm is Swapfiets. Je kent ze wel van die fietsen met een blauwe voorband. Binnen korte tijd waren ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De eenvoud van een klein bedrag per maand inclusief service aan de fiets nam voor vele fietseigenaren een drempel van een eenmalige investering weg. Daarnaast worden deze fietsen veel minder gestolen. Door het succes van de abonnementsvorm in een nieuw jasje zien we deze trend ook naar andere markten overslaan. Zo ook in de ondergoed wereld. We kunnen namelijk wel stellen dat mannen een beetje lui zijn in het verversen van hun ondergoed. Een gemiddelde ondergoedlade van de man zijn wel enkele oude en versleten boxers terug te vinden. Mannen hebben gewoon niet zoveel zin om elke keer nieuw ondergoed te kopen, want de oude zitten nog prima. Tot grote ergernis van de vrouw. Onderbroek fabrikanten spelen op dit dilemma in middels een abonnement. 

Met een onderbroeken abonnement wordt maandelijks een gloednieuwe onderbroek bezorgt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het afsluiten van een abonnement. Binnen een abonnement heb je vaak de optie om een type boxer en collectie te kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor een boxershort, een trunk of een boxerbrief? Welke soort kleuren missen er nog in jouw kledingkast? Binnen enkele klikken vanaf de bank kun je je collectie onderbroeken voor de komende maanden uitbreiden. 

Kortom, de trends van 2022 staan in het teken van kleur, duurzaamheid en gemak. Zo is er voor iedere man (vrouw, jongen en meisje) een geschikte onderbroek!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Benjaminlaurens
Aantal keer gelezen: 716x
Toegevoegd: 26-01-2022 08:33
Gewijzigd: 28-01-2022 08:51

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3250 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!