Handelen met technische analyse

Handelen met technische analyse

Handelen met technische analyseHoe komen we tot een technische analyse voor we gaan handelen in aandelen.

Handelen met technische analyse

De technische analyse - of grafische analyse - omvat het bestuderen van de wisselkoers grafieken van verschillende activa om hun toekomstige oriëntatie te kunnen voorspellen. Dit type analyse is gebaseerd op de Dow theorie. Deze theorie werd gerealiseerd door ??,  een groot financieel analist en medeoprichter van de Wall Street Journal, volgens het principe dat “de markt onthoudt". Dit betekent dat waargenomen gebeurtenissen uit het verleden zich zullen herhalen, nu en in de toekomst. Met andere woorden, de decenniale analyse van grafieken heeft de technische analyse mogelijk gemaakt om specifieke contexten te identificeren, die de toekomstige richting van een wisselkoers laten voorspellen met een behoorlijke betrouwbaarheid. De technische analyse bestaat dan ook uit het bestuderen van grafieken met behulp van technische indicatoren (om toegang te krijgen tot bepaalde digitale informatie of extra grafieken) en het observeren van patronen van grafieken en/of kaarsgrafieken. Dit type analyse is het meest gebruikt door traders (handelaars). Veel boeken en websites informeren hierover, over de wijze van toepassing en de verschillende strategieën die ermee verbonden zijn.


Handelen met de trend indicator

De andere empirische methode die we regelmatig zien op het web bestaat uit het gebruik van een hulpmiddel, de "trend indicator" (ook wel ‘instrument van de handelaar’s sentiment'), verstrekt door de online broker. Dit instrument beschrijft het saldo van posities bij aankoop en verkoop van elke index op een bepaalde tijdstip. Verstrekt door de makelaar, het instrument toont (in realtime) het percentage (%) van al zijn cliënten met koopposities en het percentage (%) van al zijn cliënten met verkoopposities, van bepaalde activa. De klanten van een online broker kunnen niet op Wall Street handelen, maar sommige hebben het lef om “instinctief” te handelen (en ze negeren degenen die de hierboven genoemde martingale methode gebruiken...). Daarom wordt dit type gereedschap volledig overbodig en zijn betrouwbaarheid onduidelijk of zelfs geheel afwezig. Nogmaals, de team van optiesadvies.com waarschuwt tegen zo’n strategie en nodigt iedereen uit om het niet te volgen.


Handelen met fundamentele analyse

Fundamentele analyse is de tweede tak van marktanalyse voor de binaire opties handel. Deze methode richt zich uitsluitend op economische statistieken en het algemene economische klimaat om de toekomstige richting van de wisselkoers te voorspellen. Bijvoorbeeld, de crisis van 2008 was een uitstekende gelegenheid om lager te gaan voor de belangrijkste beursgenoteerde bedrijven, vooral banken en investeringsfondsen. Op kleinere schaal, worden dagelijks tientallen economische indicatoren gepubliceerd (zoals de werkloosheid in een land, bijvoorbeeld). Al deze cijfers zijn te bekijken in de online economische kalenders die op het internet beschikbaar zijn. Realtime controle kan je helpen beslissen over verhoging of verlaging van de belangrijkste instrumenten die verhandeld worden in binaire opties, de valutaparen inbegrepen van de Forex markt.

 

Handelen met de martingale methode

Er zijn vele websites en e-boeken die de martingale methode aanprijzen.
Wat is een martingale? Een martingale is een manier van wedden waarbij, bij verlies, de initiële investering telkens wordt verhoogd tot een winst wordt behaald. Stel dat je € 20 inzet voor een hogere wisselkoers van EUR/USD. Het principe van de martingale zal je leiden, als je verliest, tot het verdubbelen van je inzet tot je een winnende positie bereikt. In ons voorbeeld, als je een transactie verliest zal je, volgens dit principe, dezelfde inzet van € 20 herhalen. Als je positie weer op een verlies sluit, dan moet je een bedrag van € 40 inzetten. Het principe is om telkens de inzet te verhogen met het verloren bedrag tot de winst wordt gehaald die in eerste instantie werd gezocht. Het risico kan vrij groot worden als je last hebt van een lange reeks verliezen achter elkaar. Door gebruik te maken van € 40, daarna € 80, daarna € 160, € 320, € 640, € 1280 ... bereiken de bedragen snel astronomische hoogtes. Het resultaat: je account loopt leeg en je moet nieuw kapitaal aanvoeren en een geschil indienen tegen de persoon die de verdiensten van deze strategie heeft geprezen.
Ons advies: gebruik nooit een martingale.

Winnen met binaire opties is niet vanzelfsprekend

En ja, een winnende trader zijn met binaire opties is op lange termijn niet echt eenvoudig.
Als dit het geval was, zouden we natuurlijk allemaal rijk zijn ...! Niettemin moet worden erkend dat bepaalde bijzondere traders een heel goed leventje verdienen. We zullen hier de belangrijkste punten uitleggen waaraan deze winnende traders moesten voldoen.

Hoe win je met binaire opties?

Hoe beperk je zoveel mogelijk de risico's
Het minimaliseren van de risico's vormt een goed uitgangspunt om een mogelijke faillissement te voorkomen. De beste methode is om de regels te volgen van ‘capital management’, ook wel "risicobeheer" of "vermogensbeheer' genoemd door professionele traders.
Deze gezond verstand regel bestaat uit:

- Geen grote inzetten plaatsen
- Telkens op een enkele handeling concentreren
- Niet te veel investeren van het beschikbare kapitaal

Het is raadzaam om niet meer dan 5% van het eigen vermogen in te zetten voor een positie. Dus, als je € 1000 op je binaire optie account hebt staan, is het niet raadzaam om meer dan € 50 per transactie te wedden. Het is ook niet raadzaam om te wedden op een te groot aantal financiële instrumenten die in dezelfde richting zijn gecorreleerd. Bijvoorbeeld, niet tegelijk wedden op een val van EUR/USD, EUR/GBP, EUR/CAD, EUR/JPY, EUR/CHF... enz. In dit geval moet je begrijpen dat een sprong omhoog van de euro (EUR) voldoende is om al je posities in gevaar te brengen.

De psychologie van de winnende trader

De psychologie van de trader speelt een belangrijke rol bij de kans op zijn/haar winst of verlies. In feite, de belangrijkste verlies factor van een trader in binaire opties is direct te wijten aan zijn/haar cognitieve vermogen. Een typische fout is alle besef van geld te verliezen en steeds grotere sommen te wedden om van een hoog verlies te herstellen. In geen geval mag men overdrijven met wedden; men moet zich aan een strikte handelsplan houden en aan een rigoureuze kapitaalbeheer methode. Je door je emoties laten leiden en door je wens om meer geld te verdienen of om een verlies goed te maken door meer risico’s te nemen, leidt altijd tot verlies. In tegenstelling, zal een winnende handelaar gedisciplineerd zijn en Cartesiaans en zal nooit toelaten dat emoties zijn/haar handelskeuze beïnvloeden (of tenminste zo min mogelijk).


De beste methode om winst te boeken met binaire opties

Uiteindelijk, de beste methode om succes te hebben met binaire opties is om de technische analyse en de fundamentele analyse te bestuderen, het ontwikkelen van een rigoureuze handelsstrategie met een strenge kapitaalbeheersplan (en je eraan houden) en je niet door je emoties laten leiden (oorzaak van verlies bij veel amateur traders...).Zijn binaire opties scam?

Als je dit leest, ben je in het binaire opties onderwerp geïnteresseerd. Maar je bent huiverig om te beginnen uit angst om met scam (oplichterij) geconfronteerd te worden...
We gaan proberen je meer inzicht te geven, zodat je vol vertrouwen kan investeren en vooral voldoende kennis hebt van dit financieel product, de binaire opties dus.

Ik stel voor om met een duidelijke omschrijving te beginnen van wat dit financieel instrument "de binaire optie" is, voor we uitleggen waarom sommige mensen binaire opties en fraude associëren; daarna zullen wij onze gefundeerde mening geven over dit onderwerp en je van alle sleutels voorzien om geld met binaire opties te verdienen zonder slachtoffer te worden van oplichting.

 

Bronnen:

http://www.binaireopties.biz/


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: normahl
Aantal keer gelezen: 3311x
Toegevoegd: 02-12-2014 00:17
Gewijzigd: 31-05-2015 21:14

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3797 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!