Het EK in 2016

Het EK in 2016

Het EK in 2016Het wereldkampioenschap is nog maar net voorbij en we bereiden ons alweer voor voor het EK in 2016. Dit EK zou heel belangrijk worden voor de Nederlandse supporters, want het is in tijden niet zo dicht bij geweest. Lees in dit artikel alles over het EK in Frankrijk.

In 2016 wordt er weer een Europees kampioenschap georganiseerd waar diverse Europese landen aan mee doen. Ieder land wil natuurlijk winnen en beschikt daarom voor wat extra motivatie over grote groepen supporters. Ook Nederland beschikt over redelijk veel supporters die het Nederlandse elftal iedere wedstrijd weer aanmoedigen. Uiteraard moet Nederland zich nog wel kwalificeren, maar daar hebben we natuurlijk alle vertrouwen in.

 Het EK in Frankrijk

In 2016 zal het EK in Frankrijk gaan plaats vinden. Het is al vele jaren geleden dat het EK zo dicht bij Nederland is geweest. Voor veel supporters is dit dan ook een goede reden om het EK live te bekijken, in Frankrijk. Omdat het EK meerdere dagen duurt, zijn er veel mensen op zoek naar een verblijf. Zij kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een hotel of een ander verblijf. Toch kiezen veel supporters er voor om de Oranje camping te verblijven.

De Oranje camping

De Oranje camping is in de loop der jaren een feit geworden voor de Nederlandse voetbal supporters. Deze camping staat bekend om zijn sfeer tijdens bijvoorbeeld een WK of EK. Alle fanatieke supporters komen samen op deze camping en verblijven tijdens het EK op de camping. Mensen die dit al eens eerder hebben gedaan omschrijven het als een unieke ervaring die je echt moet mee maken wanneer je een liefhebber bent van de echte voetbal sfeer. Het is dan mogelijk om de wedstrijden live in het stadion te bekijken, maar je kunt er ook voor kiezen om op de camping zelf te kijken of in de stad. Oranjecampingfrankrijk.nl kan je meer informatie geven over deze camping.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: websitenieuws
Aantal keer gelezen: 5083x
Toegevoegd: 25-09-2014 10:29
Gewijzigd: 18-05-2015 19:38

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!