online beleggen

Online beleggen tips

online beleggenWil je graag online beleggen en kun je wel wat tips gebruiken? Lees het artikel dan nu door. Je krijgt hier namelijk tips over online beleggen en doe er dan ook snel je voordeel mee. Je kunt namelijk veel geld verdienen met online beleggen als je geluk hebt en weet wat je doet!

Online beleggen

Steeds meer mensen maken de keuze voor online beleggen. De meeste mensen doen dat omdat ze geld kunnen verdienen, anderen vinden het leuk om het als hobby erbij te nemen. Maar beleggen kan ervoor zorgen dat je dagelijks de financiële wereld goed in de gaten moet houden. Het gaat er namelijk om dat je op het juiste moment goede beslissingen neemt. Ga je aandelen verkopen of nu juist kopen? Het is van belang dat je weet wat je doet met online beleggen en het voordeel van online beleggen is dat je alleen een telefoon of laptop met internet nodig hebt. Aan de hand daarvan kun je alles bijhouden en keuzes maken.

Geld verdienen met beleggen

Je kunt geld verdienen met beleggen. Of je nu veel gaat investeren of het rustig aan gaat doen, het kan altijd geld opleveren. Het is wel van belang om te weten wat je gaat doen. Voordat je gaat beleggen, is het daarom goed dat je gaat kijken wat je kansen zijn, waarmee je het beste kunt beleggen en hoeveel je te besteden hebt. Het nieuws volgen hoort er ook bij, maar eerst eens bekijken hoeveel geld jij wil investeren als het over beleggen gaat en nagaan wat het je op kan leveren. Sommige investeringen leveren meteen geld op, bij anderen heb je geduld nodig. Ook daarin kun je dus een onderscheid maken voordat je meteen gaat beleggen. Neem de tijd om een keuze te maken waarin en hoe je wilt beleggen.

Online beleggen, waar?

Er zijn verschillende opties als je online wilt beleggen. Bij Plus500.nl kun je bijvoorbeeld heel goed online beleggen.

 • Plus500.nl staat bekend als wereldhandel machine.
 • Handelen in aandelen, indices en grondstoffen het kan allemaal.
 • Je kunt meteen beginnen met het handelen in aandelen.
 • In meerdere talen beschikbaar.
 • Plus500.nl is ingeschreven op de AIM, dit is een afdeling van de Londense aandelenbeurs.
 • Eenvoudige uitleg op de site hoe het handelen in zijn werk gaat.
 • Handige apps beschikbaar zoals een Android app, Windows Phone App en iPhone App.
 • Een gratis demorekening.
 • 25 euro bonus, geen storting nodig (T&C’s van toepassing).
 • Gratis de Windows Trader downloaden.

Tips online beleggen

Je wil graag tips voor het online beleggen? Lees dan nu deze tips door:

 • Veel mensen maken de fout om meteen te denken dat groei voor mooie rendementen gaat zorgen. Let daar dus goed op!
 • Beleggen in kleine bedrijven is risicovoller dan beleggen in grote bedrijven.
 • Beleggen in goud is niet altijd aantrekkelijk. Veel mensen denken dat het geld meteen binnen gaat stromen, maar vergis je niet! Er zijn veel mensen die beleggen in goud en het is alleen aantrekkelijk wanneer de goudprijs minder stijgt dan de inflatie.
 • De beste bescherming tegen inflatie en deflatie zijn aandelen. Een goede keuze om daarin te beleggen als je zo min mogelijk risico wil lopen en daar kun je nu snel achter komen als je ook gaat beleggen.
 • Let goed op wanneer en waar je gaat beleggen. Er bestaan veel sites waar je kunt beleggen, maar zorg dat je een betrouwbare aanbieder kiest. Plus500.nl is een goed voorbeeld waar je veilig kunt handelen en daar kun je nu een account aanmaken en zelf gaan beleggen, alles kan online geregeld worden!
 • Zorg dat je op tijd gaat kiezen voor aandelen. Je wil namelijk winst maken en dat doe je alleen maar door op tijd de keuze te maken om te beleggen. Wanneer je dat gaat doen, ligt aan welke aandelen je wil en hoeveel je wil investeren. Zorg dat je je hier goed op voor gaat bereiden en maak op tijd de keuze!
 • Risico’s zijn er altijd. Je gaat geld beleggen, maar dat kan ook in een keer verdwenen zijn. Je hoopt met beleggen uiteraard veel winst te maken, maar dat heb je niet helemaal zelf in de hand en soms ook helemaal niet. Lees daarom altijd goed door wat er kan en ga bij Plus500.nl maar eens kijken hoe het online beleggen er aan toe gaat. Zeer toegankelijk en je kunt precies zien hoe het in zijn werk gaat. Een betere voorbereiding kan niet.
 • Lees je goed in. Hierdoor weet je wat er allemaal met beleggen mogelijk is en daarom is het lezen van ervaringen van andere beleggers een aanrader. Je ziet hierdoor in waar je aan moet denken en wat je mee kunt maken.
 • Neem geen overhaaste beslissingen. Zorg dat je je goed in hebt gelezen en weet wat je gaat doen, alleen daardoor kun je de juiste beslissingen nemen. Soms moet je risico’s afwegen, maar ook dit kun je op een verantwoorde manier doen. Neem de tijd en maak zelf een afweging.
 • Ga alleen online beleggen als je er zelf echt achter staat. Lees op de site altijd goed door wat de voorwaarden zijn en misschien staan er ervaringen van beleggers op de website. Lees deze dan goed door, zodat je weet wat de voordelen kunnen zijn maar let ook op de risico’s, je kunt je inzet van de belegging altijd kwijt raken. Ga daarom nooit met al je spaargeld beleggen!
 • Zie het gemak in van online beleggen. Je kunt alles bekijken wanneer je maar wil. Online is alles toegankelijk dus zie daar ook de voordelen van in als je gaat beleggen, het kan niet gemakkelijker!
 • Volg het nieuws op diverse momenten van de dag, hierdoor ben je snel op de hoogte van wat er in de wereld gaande is en daardoor kun jij inspelen op het beleggen. Sommige mensen houden het nieuws niet bij of kijken eens per zoveel tijd. Door goed op de hoogte te zijn van alles, ben jij beter in staat en beter geïnformeerd om de juiste beslissingen nemen.
 • Laat je niet overhalen bij het online beleggen. Het gaat er om wat jij wil en waar jij je goed bij voelt. Het zal een keer de eerste keer zijn dat je online gaat beleggen en dan is het van belang om dat zelf te ervaren. Je kunt met een klein bedrag inzetten en dan bekijken wat dat met je gaat doen. Voelt het goed en kun je het risico aan? Dan kun je altijd meerdere beleggingen doen, maar eerst eens bekijken hoe het bevalt. Neem de tijd voor je eerste ervaring bij Plus500.nl bijvoorbeeld, want daar kun je het rustig opbouwen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Hans
Aantal keer gelezen: 3335x
Toegevoegd: 12-07-2016 06:34
Gewijzigd: 12-07-2016 23:29

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3791 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!