Bungalowpark

Beste Bungalowpark van dit moment

BungalowparkEt is niet altijd nodig om naar Amerika of het Caraïbisch gebied te gaan wanneer je lekker op vakantie wilt. In eigen land zijn er genoeg gelegenheden om van je vakantie te genieten. Bungalowparken verschillende leuke activiteiten waarmee je gehele gezin zich kan amuseren. Of je nou wil zwemmen, bowlen of jezelf met een lekker massage wilt verwennen. Laten we kijken welke parken er zijn en wat ze allemaal te bieden hebben.

Centerparcs

Centerparcs komt met alles wat je maar van zo een park zou verwachten. Schattige cottages, leuke activiteiten en leuke aanbiedingen. De meeste parken van hun zijn in Nederland te vinden, maar ze hebben ook parken in België, Duitsland en Frankrijk. Je hoeft dus niet per sé in Nederland te blijven om van een Centerparc te genieten. Je kunt de Parkwijzer gebruiken om na te gaan naar welke Park je zou willen bezoeken. er zijn meer dan 20 parken om van uit te kiezen.

Bungalows: Een Bungalowpark heeft natuurlijk leuke bungalows waar je kunt verblijven en Centerparcs heeft een mooie aantal waaruit je zou kunnen kiezen. Ze zijn allemaal energiezuinig en bevinden zich in het midden van de natuur. Er zijn 3 type cottages waaruit je kunt kiezen: Comfort, Premium en VIP. Er zijn bijzondere verblijven zoals Boomhuis, Cara cottage, Woonboot, Pony Cottage, Kindercottage en Mindervaliden Cottage.
Activiteiten: er zijn gewoon teveel om op te noemen. Allereerst moet je de Aqua Mundo bezoeken. Het is een Subtropische waterwereld met diverse zwembaden waaronder de Wildwaterbaan en het Water Playhouse. Je hebt ook de kans om te snorkelen. Natuurlijk heb je ook Sport activiteiten zoals waterfietsen, Abseilen en Indoor skiën. Er zijn ook speciale activiteiten voor de kids. Daarnaast kun je ook shoppen, van live entertainment genieten, volop eten en drinken en misschien ook een dagje gebruik maken van het Wellness center.
Het gehele jaar door zijn er aanbiedingen waarvan je kunt genieten. Dit zijn een aantal aanbiedingen die je zeker wel zullen bevallen:
•                Voorboeksvoordeel: Hoe eerder je je vakantie boekt, hoe meer korting je krijgt. Wanneer je 6 maanden van tevoren boekt, kun je wel 20% korting genieten. Je krijgt ook nog gratis vouchers voor 3 activiteiten en je mag de ligging van je cottage zelf bepalen.
•                Familie- of 55+ korting: Hier kun je ook 20% korting genieten. Het geldt voor met minimaal 1 kind die jonger dan 12 jaar is en voor mensen die 55 jaar of ouder zijn.
•                Last minute boekingen: Ook je vakantie op het laatste moment boeken brengt voordelen met zich mee. De prijzen zijn dan zo sterk verlaagd je zou het eerst niet willen geloven.
•                Bestel een vakantievoordeelkaart. Daarmee kun je 3 vakantieweekends in 1 keer boeken.
Dit is maar een korte samenvatting van wat je allemaal bij Centerparcs kunt doen. Bezoek hun website om alles volledig door te kunnen nemen.


Sunparks

Sunparks heeft bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. In Nederland zijn er 4 parken die je kan bezoeken.
Vakantiehuizen: Deze zijn in 2 types te krijgen. Vakantiehuis Select of Vakantiehuis Exclusive. Bij Select biedt de basiscomfort met daarin een woonkamer met tv, badkamer met bad en douche, terras met meubels en een uitgebreide keuken. De Exclusive Vakantiehuis heeft ook nog een privé infrarood sauna, modern interieur, een tweede flat screen tv in de slaapkamer, opgemaakte bedden en een gratis handdoekenpakket. De vakantiehuizen zijn zo groot dat er zelfs 20 mensen erin kunnen verblijven.
Activiteiten: Natuurlijk zijn er hier ook verschillende activiteiten waarmee je hele gezin zich zal amuseren. De Aqua Mundo moet zeker niet overgeslagen worden. Het Subtropisch Zwemparadijs is zo zeker wel het eerste dat je moet bezoeken. De kinderen zullen Kids World ook heel leuk vinden. Gelukkig geldt voor beide een onbeperkte toegang, zodat je zoveel mogelijk gratis gebruik ervan kunt maken. Verder zijn er verschillende sportspelletjes die je kunt spelen en een Wellness center waar je helemaal tot rust komt. Je bent omringd door natuur. Je krijgt daarom ook de gelegenheid om van lange wandelingen te genieten en te ontdekken wat Sunparks allemaal te bieden heeft.
Een vakantiepark moet leuke aanbiedingen hebben voor hun bezoekers en Sunparks stelt zeker niet teleur:
•                Vroegboekkortingen: Hoe eerder je boekt, hoe groter de korting. Je kan deze aanbieding combineren met de 55+ korting of de jonge gezinnen korting om een prijsverlaging van wel 45% te krijgen.
•                Last minute deals: Ook hier kun je genieten van scherp verlaagde prijzen.
Deze deals gelden het gehele jaar door. Zelfs tijdens de verschillende vakantieperiodes kun je de vroegboekkorting gebruiken.

Roompotvakanties

Bij Roompotvakanties hoef je niet per sé in een huis te verblijven. Ze hebben meer aanbiedingen waaruit je kunt kiezen.
•                Vakantiepark: Bij de vakantieparken krijg je de kans om te kiezen tussen divers arrangementen. Je kunt niet alleen in een familie of luxe villa verblijven, maar ook in een hotel of kamping. Verblijf langs het strand, geniet van natuurgebieden, bezoek historische steden, bezoek een Wellness center en nog veel meer. De activiteiten hangen af van welk park je naartoe gaat Er zijn 215 parken om van uit te kiezen. Natuurlijk zijn er ook speciale kortingen te krijgen zoals last minute boekingen, sales, enz.
•                Camping: Lekker gaan kamperen met een tent dat alles heeft wat je maar nodig zou hebben. Klinkt leuk nietwaar? Natuurlijk ben je hier ook omringd door verschillende activiteiten en kun je ook gebruik maken van verschillende acties. Er zijn 16 parken di dit aanbieden.
•                Hotels: geniet van alle luxe en verwennerij door bij één van de hotels van Roompotvakanties te verblijven. Verblijf in een historisch stadje dicht bij IJsselmeer of bij het jachthaven waar je aan verschillende watersporten kunt doen. er zijn wel 4 parken die dit aanbieden.
Op hun website kun je aangeven wat je graag in de buurt bij je zou willen hebben, zodat ze je precies kunnen aanwijzen welke park het beste zal zijn voor jou.

Landal Greenpark

Via Landal Greenpark is het mogelijk om, behalve in Nederland, ook op vakantie te gaan naar Duitsland, Denemarken, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Er zijn verschillende parken die je kunt bezoeken: Dierenparken, Musea, Natuurparken en Attractieparken.
Wanneer het om de accommodaties gaat, heb je keuze tussen Comfort, Luxe en Extra Luxe. je kunt zelf beslissing waar je wilt verblijven. Wil je een strandhuisje of een appartement? Ook zijn er Safaritenten, Waterbungalows, Woodlodges, Caravans, huisjes en nog veel meer. Als je je hond mee wilt nemen zijn er ook Hondenbungalows.

Er zijn ook zorgvakanties die de mogelijkheid biedt aan een ieder om van een leuke vakantie te genieten. er zijn onder andere Visionvilla, Longvilla, Gehoorvilla, Comfortzorg en Dialyse.
Wil je liever gaan kamperen? Dat kan ook. Bij Landal Greenpark heb je meer keuze aan accommodaties dan de voorgaande 3 parken. Natuurlijkzijn er ook verschillende aanbiedingen waaruit je kunt kiezen:
•                Last minute deals: Boek op het laatste moment een vakantietrip en krijg 40% korting voor het Subtropisch Waterparadijs.
•                Vroegboeken: ook hier kun je flink geld besparen als je vroegtijdig je vakantie boekt. Dit geldt natuurlijk het gehele jaar door en dus ook voor de verschillende vakantieperiodes.

Dit alles is natuurlijk maar een deel van wat er allemaal te beleven zijn op de verscheidene parken. Bezoek al hun websites om een uitgebreide uitleg te krijgen. Neem ook gelijk een kijkje naar de acties en maak alvast gebruik van de Vroegboekactie om zo veel mogelijk geld te besparen.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Lennard
Aantal keer gelezen: 2072x
Toegevoegd: 13-06-2017 14:44
Gewijzigd: 15-06-2017 10:29

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3535 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!