gezin op camping

Camping, de top van 10 voor tieners van de Benelux

gezin op campingZin om dit jaar naar de camping te gaan? Bekijk dan nu de top 10 van de Benelux. Het zijn tien leuke campings waar de tieners zich goed zullen vermaken.

1. Betuwe Strand Recreatie - Nederland

Voor tieners is vakantie met de ouders niet altijd meer leuk. Ze willen graag ook zelf iets ondernemen en niet de hele dag met de ouders mee naar het strand of naar het bos om te wandelen. Het is voor tieners erg leuk om naar Betuwe Strand Recreatie in Nederland te gaan. Hier is namelijk een speciaal animatieteam aanwezig om tieners te vermaken. Er wordt bijvoorbeeld een spooktocht gehouden. Maar dat is nog niet alles. Ook de locatie van de tienercamping is ideaal, want het grenst aan een recreatiemeer. Tieners kunnen hier zwemmen, maar ook mogen ze hier vissen en waterskiën. Het is zelfs mogelijk om te wakeboarden op een waterskibaan. Als ze klaar zijn kunnen ze bijvoorbeeld even chillen in het strandpaviljoen of samen naar het jeugdcafé gaan. Er zijn ook sportvelden waar de tieners heerlijk kunnen voetballen of een andere sport uit kunnen oefenen. Een actieve of een rustige vakantie, voor iedere tiener is het anders, maar dat is hier allemaal mogelijk.

2. Vakantiepark De Kuilart - Nederland

In Nederland kunnen tieners genieten bij Vakantiepark De Kuilart. Ze kunnen hier leren skûtjesilen, maar ze mogen hier ook waterskiën en snelvaren op een speciale banaan. Er is een speciaal animatieteam voor tieners aanwezig om hen te begeleiden en te vermaken. Bowlen en naar de disco gaan zijn ook mogelijk. Maar ook zwemmen in het overdekte zwembad of naar de sauna, of toch skaten of voetballen? Het mag hier allemaal tijdens je vakantie. Het is hier volop genieten voor de tieners, zo hebben zij de vakantie waar ze al langere tijd naar verlangen. Ouders kunnen gerust zijn, want de tieners vermaken zich hier goed en zijn in goede handen.

3. Vakantiepark Het Stoetenslagh - Nederland

De tienercamping Vakantiepark Het Stoetenslagh in Nederland is geschikt voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 17 jaar oud. Er is een visvijver aanwezig, maar er is ook een recreatiemeer te vinden met onder andere waterglijbanen. Ook is er een speeleiland met een tokkelbaan. Er is een overdekt zwembad waar de tieners gebruik van kunnen maken. Niet dol op water maar wel op sporten? Kies dan voor volleyballen en voetvolley op het overdekte strand. Je kunt hier ook lasergamen, of beachparty’s bezoeken en huifkartochten maken. Het is hier volop genieten en er komen veel tieners, ieder jaar weer.

4. Camping Parc La Clusure - België

Tieners kunnen naar België op vakantie naar Camping Parc La Clusure. Het is een camping die ligt aan de rivier de l’Homme. Je vindt hier een zwembad, maar ook een speeltuin en een tennisbaan. Een actieve vakantie zit er dus zeker in voor de tieners. Maar er is ook volop animatie voor jongere als oudere kinderen. Hierbij kun je denken aan leuke themadagen, een griezelnacht en ook een zeskamp worden hier georganiseerd. Er is tijdens de vakantie ook gezellige live muziek en een mooi kampvuur. Er worden daarnaast veel spannende bosspelen gehouden en in de avonduren kunnen de tieners naar de disco’s en naar shows. Het is een leuke vakantie die tieners hier kunnen ervaren.

5. Ardennen Camping Bertrix - België

Tieners die zin hebben om op vakantie te gaan, kunnen zich uitleven tijdens een verblijf in België bij Ardennen Camping Bertrix. Ze kunnen hier bijvoorbeeld kanoën, survivallen en meedoen aan de nachtbivak. Alles wordt geregeld door een outdoor-activiteitenbedrijf. Of je nu een rustige of een actieve vakantie wil, het kan hier allemaal geregeld worden!

6. Europacamping Nommerlayen - Luxemburg

In Luxemburg kunnen tieners naar de Europacamping Nommerlayen. Het is een tienercamping die gelegen is in een dal. Er zijn hier drie buitenzwembaden aanwezig met een stroomversnelling en ook is er een waterspeeltuin voor de jongere kinderen. Als het wat kouder is, dan kan het zwembad dicht en kan er overdekt gezwommen worden. Bowlen behoort ook tot de mogelijkheden net als het bezoeken van een disco en de speeltuin. Sporten kan hier ook heel goed en jong en oud vermaken zich hier prima tijdens de vakantie.

7. Yelloh! Village Le Sylvamar - Frankrijk

In Frankrijk kunnen tieners naar Yelloh! Village Le Sylvamar. Ben je dol op zwemmen en op waterpret? Dan zit je hier erg goed. Er is namelijk een groot zwemcomplex te vinden en daarbij vind je veel glijbanen en een indoorwaterspeeltuin. Er is ook een wellness centrum. Tieners van 13 tot en met 17 jaar kunnen kiezen voor de speciale tienerclub. Sporten kan hier ook heel goed dus een rustige of een actieve vakantie, kan bij Yelloh! Village Le Sylvamar allemaal.

8. Camping L'Amfora - Spanje

Als tieners graag naar Spanje gaan dan kunnen ze naar Camping L'Amfora. Het is een grote tienercamping die aan zee ligt en daar vind je veel strandplaatsen en ook een surfschool. Je vindt hier ook vier zwembaden met glijbanen. Er is ook een geluiddichte disco en je kunt hier ook gebruik maken van de tennisbanen. Speel jij liever volleybal, basketbal, voetbal of minigolf, ook dat is hier mogelijk. Een leuke vakantie waarbij tieners veel vrienden kunnen maken en met elkaar op kunnen trekken om een heerlijke tijd te beleven.

9. Feddet Camping - Denemarken

Naar Denemarken met je tieners? Kies dan voor Feddet Camping. Je vindt de camping langs de duinrand in een natuurgebied. Sporten is hier heel goed mogelijk zoals voetballen, midgetgolf en basketbal. Maar er zijn ook trampolines en een junglepad, waar tieners zich heel goed kunnen vermaken. Ook is er voor de kust een drijvend opblaaseiland. Je kunt ook naar de paardenrijschool of een skelter en/of (sport)kajaks huren. Genieten van de vakantie gaat hier dus heel goed en tieners vermaken zich iedere dag weer en ze kunnen hier doen waar ze zin in hebben of dat het nu actief is of rustig.

10. Camping Valkanela - Kroatië

De tienercamping Camping Valkanela in Kroatië ligt aan de zee. Er is hier een tennisveld te vinden, maar je kunt ook beachvolleyballen of minigolf spelen. Zin om met de waterfiets het water op te gaan? Die kans heb je hier, of je neemt een roeibootje of een kleine motorboot. Je kunt hier ook leuke workshops volgen bijvoorbeeld over graffiti. Een leuke vakantie voor jong en oud, die ze niet snel zullen vergeten.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Sassie
Aantal keer gelezen: 5156x
Toegevoegd: 23-12-2016 18:01
Gewijzigd: 12-02-2017 22:29

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3791 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!