De populaire badplaats Kemer!

De populaire badplaats Kemer!

De populaire badplaats Kemer!Kemer is één van de meeste populaire vakantiebestemmingen in Turkije. Het is veelzijdige badplaats waar voor jong en oud wat te doen is. In dit artikel leest u er allemaal kan doen!

U wilt een geweldige vakantiebestemming boeken midden in de natuur? Boek een vakantie naar het mooie Kemer aan de Turkse Riviera. Deze prachtige vakantiebestemming heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Kemer ligt aan de voet van het Taurusgebergte en het is een unieke plek waar iedere levensgenieter en natuurliefhebber heerlijk kan genieten van een welverdiende vakantie. Kemer kenmerkt zich door de adembenemende natuur, de prachtige bossen en de kristalheldere baaien. Hier komt iedere vakantieganger tot rust. In de directe omgeving van Kemer treft u tevens veel bezienswaardigheden aan die absoluut de moeite waard zijn om te gaan bekijken. Kemer is de laatste jaren uitgegroeid tot een moderne vakantiebestemming met een luxe jachthaven, veel barretjes, eetgelegenheden en diverse winkeltjes. Een vakantie naar Kemer hoeft absoluut niet duur te zijn, want in de badplaats zelf en in de directe omgeving staan ontzettend veel all inclusive resorts waar u kunt genieten van een heerlijke onbezorgde vakantie. Geniet van de natuur, de omgeving en het prachtige strand, boek nu uw vakantie naar het toeristische vakantieoord Kemer!

 Bezienswaardigheden Kemer

 

Kemer ligt in een mooie groene omgeving en er zijn in Kemer en in de direct omgeving veel bezienswaardigheden te bezichtigen. Naast opgravingen van bijvoorbeeld de aquaduct en de haven van de antieke Lycische stad is een bezoek aan Chimeara en de antieke stad Olympos zeer zeker de moeite waard. Vooral Olympos is de moeite waard voor een bezichtig want hier treft u paradijselijke stranden. Jongeren kunnen ook in Kemer helemaal uit hun bol gaan want de stad heeft een bruisend nachtleven. Ga tot de laatste uurtjes uit in de bekende openlucht discotheek Aura.

Accommodaties Kemer en omgeving

 

Kemer heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd op toeristisch vlak. Er zijn ontzettend veel accommodaties gebouwd waar alle toeristen uitgebreid kunnen genieten van een welverdiende vakantie. De accommodaties in en rondom Kemer zijn voor 90 procent te boeken op basis van de razend populaire all inclusive formule. Een populaire accommodatie bij zowel Nederlandse als Belgische toeristen is het Limak Limra hotel. Dit grootschalige hotel is direct aan de kust gelegen waar u heerlijk kunt genieten van een zon, zee en strandvakantie. Kijk op www.limralimak.nl voor meer informatie over dit super luxe hotel in Kemer.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: SanneB
Aantal keer gelezen: 3624x
Toegevoegd: 11-06-2014 10:24
Gewijzigd: 16-05-2015 00:48

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3263 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!