Iphone 6+

Groter en beter, maar met fellere concurrentie

Iphone 6+Vandaag in de nieuwe iPhone 6 van Apple te verkrijgen in Nederland. Er zijn twee verschillende nieuwe iPhones op de markt gekomen. Dit zijn de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. In dit artikel leest u meer over deze twee smartphones!

Om te zeggen dat Apple dingen anders doet zou een understatement zijn. Met de 4,7 inch iPhone 6 en de 5,5 inch iPhone 6 Plus, introduceerde Apple op 9 september twee nieuwe high-end smartphones, met beide een volledig nieuw design en veel grotere displays dan ooit te voren bij andere iPhones. De dagen van 3,5 inch en 4 inch smartphones zijn voorbij, consumenten kiezen steeds vaker voor grotere displays. De markt is verandert, en het was hoog tijd dat Apple mee gaat in de nieuwe hype.

  

Twee verschillende iPhones

Het is de eerste poging van Apple en ze brengen direct twee verschillende formaten op de markt, maar baanbrekend is het absoluut niet. De concurrentie loopt al enige tijd voor en het voelt meer als een inhaalslag van Apple dan dat ze nu innoverend zijn. Zo begeeft Samsung zich al langere tijd in de wirwar van grotere displays en komt het bedrijf nu met de Samsung Galaxy Note 4 met 5,7 inch display. De Galaxy Note 4 is de meest beduchte concurrent van Apple's iPhone 6 Plus. Maar Apple zou Apple niet zijn als ze pas op een bepaalde markt storten als ze honderd procent zeker zijn dat consumenten zitten te wachten op de grote displays en dat moment is nu aangebroken.

 

Wat is het verschil

Zelfs met een groter display blijft de iPhone comfortabel in je hand liggen. Met de snelle prestaties, groot display, een elegant nieuw design en de broodnodige software update, is de iPhone 6 en iPhone 6 Plus één van de beste smartphones die je vandaag de dag kunt kopen. Het grote gros van alle consumenten zullen uiteindelijk voor iPhone 6 kiezen omdat het toestel compacter van formaat is, alleen is het toestel op bepaalde punten net iets minder dan zijn grotere broer. Ook de prijs van de iPhone 6 is wat lager dan die van zijn grote broer.  De iPhone 6 Plus is uitgerust met een Full HD display, betere levensduur van de accu en het heeft optische beeldstabilisatie bij de camera.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: SanneB
Aantal keer gelezen: 2664x
Toegevoegd: 26-09-2014 11:39
Gewijzigd: 25-01-2016 20:53

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3261 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!