Saffierkristal bij de Ascend P8

Saffierkristal bij de Ascend P8

Saffierkristal bij de Ascend P8Huawei brengt steeds betere en modernere smartphones op de markt. Onlangs kamen ze met het top toestel de p7. De verwachting is dan ook dat ze binnenkort met de P8 gaan komen!

Huawei is één van de sterkst groeiende smartphone merken ter wereld. De ambitieuze smartphonefabrikant krijgt steeds meer voet aan de grond en dat heeft vooral te maken met het feit dat de fabrikant kwalitatief goede smartphones op de markt brengt voor een betaalbare prijs. Consumenten zitten in deze moeilijke tijden nu eenmaal niet te wachten op ongelooflijk dure smartphones en waarom duur doen als het goedkoop en kwalitatief misschien wel beter kan.

 

In 2014 kwam Huawei met de veelbelovende Ascend P7. De smartphone met een ongelooflijk mooi design en ultra dun. De opvolger van de Ascend P7 staat alweer aan de poort te rammelen en hierbij zie je direct dat Huawei een ambitieuze smartphonefabrikant is, want ze zijn van plan om het display van de Huawei Ascend P8 uit te rusten met saffierkristal. De iPhone 6 van Apple werd ook al genoemd als mogelijke kandidaat met een display van saffierkristal, maar iedereen weet inmiddels dat Apple het nieuwe vlaggenschip niet voorzien heeft van saffierkristal (display).

 

Huawei topman yu Chengdon heeft per ongeluk aan de krant 21st Century Business Herald de doelstelling van het bedrijf verklapt. Het meest opvallende is nog dat de topman zelf een speciale uitvoering van de Huawei Ascend P7 op zak had, namelijk eentje met een saffierscherm.

 

Steeds meer fabrikanten hebben het over saffierkristal en het lijkt erop dat het niet lang meer kan gaan duren voordat de eerste toestellen op de markt komen met dit uitermate harde mineraal. Het is wel opvallend dat Huawei, als fabrikant van goedkope smartphones het dure saffierkristal wil gebruiken voor het scherm. Hiermee bewijst het Chinese bedrijf nogmaals dat ze ambitieus zijn en flinke stappen willen maken.

 

De Ascend P8 zal misschien wel eens de eerste smartphone kunnen worden met een display van saffierkristal. De afgelopen jaren is Huawei binnen no-time in de top drie van best verkopende smartphones gekomen maar het bedrijf neemt geen genoegen met de top 3 positie ze willen meer en dat blijkt nu wel weer.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: SanneB
Aantal keer gelezen: 2724x
Toegevoegd: 07-10-2014 12:49
Gewijzigd: 19-04-2016 21:54

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3407 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!