Kranten komen vaker met stuntaanbiedingen

Kranten komen vaker met stuntaanbiedingen

Kranten komen vaker met stuntaanbiedingenMisschien heb je er wel eens aan gedacht om een abonnement te nemen op je favoriete krant of om zomaar eens een andere krant dan je gewend bent uit te proberen.

Als je gewend bent om je krant zelf dagelijks of wekelijks bij een kiosk of boekhandel te kopen, kan het nog een hele stap zijn om over te stappen op een abonnement. Je weet immers niet of je wel deze toewijding wilt geven om elke maand gelijk een vast bedrag over te maken.


Misschien wil je eerst even toezien hoe dit bevalt en of je wel daadwerkelijk je krantje krijgt thuisbezorgd. In de winkel weet je immers wat je kunt verwachten, al loop je dan het risico dat je krant reeds is uitverkocht en je misgrijpt. Dit zou met een abonnement zeker niet het geval moeten zijn. doordat je je opgeeft voor een abonnement, kun je erop vertrouwen dat er voldoende exemplaren worden aangemaakt en dat er ook één hiervan naar jou zal worden toegezonden. Zo heb je elke keer op tijd het meest actuele nieuw voor handen. Zeker een geruststelling als je hier erg op bent gebrand.

 


Stuntaanbieding als voordeel

Door te kiezen voor een abonnement zul je bemerken dat hier nog veel meer voordelen aan zitten. Zo hoef je bij de meeste kranten niet gelijk te kiezen voor een vast abonnement, maar kun je ervoor kiezen eerst een proefabonnement uit te proberen. Door de groeiende concurrentie met het internet, waar veel informatie gemakkelijk en snel voor handen is, is er een groeiende toename aan stuntaanbiedingen merkbaar bij kranten. Veel kranten bieden onder andere meerdere soorten proefabonnementen aan om de interesse bij klanten te winnen. Ook word zo de overgang naar een vast abonnement verzacht. Je kunt voor relatief weinig geld uitproberen of een krant bevalt en of je deze wilt blijven ontvangen. Vaak kun je kiezen uit een korte periode waarin je een krant zelfs gratis kunt ontvangen. Als je iets langer nodig hebt om tot een goede indruk te komen, kun je proefabonnementen kiezen van enkele maanden. Daarna kun je gemakkelijk overstappen op een vast abonnement of toch kiezen om te stoppen met de krant.


Extra voordeel

Als je denkt dat de stuntaanbiedingen bij kranten hier eindigt, heb je het wederom mis. Ook in het aanbod van welkomstcadeaus is een groei zichtbaar. Veel kranten bieden hun proefabonnementen  namelijk aan in combinatie met verschillende soorten cadeaus. Hierbij kun je als snel een led tv of tablet krijgen, of kans maken op nog grotere cadeaus. Als je niet te kieskeurig bent over het soort krant dat je wilt, maar wel weet wat je nog nodig hebt aan gadgets, kun je dit uiteraard als leidraad nemen bij het kiezen van een proefabonnement op een krant. Zo haal je het beste uit twee keuzemogelijkheden en kun je altijd alsnog weer later overstappen op nog een ander proefabonnement. Wederom mèt welkomstcadeau.

Zo  bieden de stuntaanbiedingen bij kranten nieuwe kansen en kan het zeker lonend zijn om over te stappen op een abonnement.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Vdintel
Aantal keer gelezen: 2574x
Toegevoegd: 20-10-2014 11:42
Gewijzigd: 30-05-2015 18:04

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3264 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!