T-shirt bh, wat is dat?

T-shirt bh, wat is dat?

T-shirt bh, wat is dat?Bijna iedereen kent het wel: een kledingstuk dat misschien ontzettend lekker zit, maar nogal doorschijnt en dat is behoorlijk lastig. Je wilt je lievelingsshirt aan, maar tegelijkertijd ook een beha die lekker zit. Dan komt er een probleem waar je misschien niet op had gerekend: het schijnt door.

Je ziet duidelijk de vorm van je bh en je kunt zo niet de deur uit. De meeste vrouwen hebben er wel eens mee te maken gehad en maken het liever niet weer mee. Je wilt je lievelingsshirt niet weggooien, maar wat is dan wel de oplossing?

Gelukkig is de oplossing dichterbij dan je zou denken, namelijk een t-shirt beha! Wat je misschien meteen denkt is dat je dan moet kiezen voor een saaie witte of zwarte beha die niet lekker zit, maar in dat geval heb je het zeker fout. Ook een t-shirt beha kan er geweldig uitzien met allerlei geweldige kleuren. Wat je dan weer niet ziet, zijn bijvoorbeeld patronen omdat deze natuurlijk doorschijnen, en de bedoeling is dat het niet doorschijnt. Een t-shirt bh is zo gemaakt dat hij niet zal doorschijnen, terwijl je toch nog een comfortabele beha draagt waarbij je genoeg steun krijgt. Een gemakkelijke oplossing dus.

 Verschillende modellen t-shirt bh's


Bovendien zijn er allemaal verschillende modellen verkrijgbaar, zoals de balconette beha, de strapless beha of de beha zoals je hem simpelweg al kent. Er zijn kleuren verkrijgbaar als roze, oranje, rood en noem het maar op! Sommige beha's zijn voorgevormd, anderen weer niet. De t-shirt beha's zijn dus zeker weer een aparte afdeling waar je waarschijnlijk urenlang kunt rondlopen. Het fijne is dus dat er altijd iets tussen zit voor jou en je altijd zult slagen op deze manier. Ze zijn ook verkrijgbaar voor grote maten maar natuurlijk ook voor de kleine maten. Of je nou een t-shirt hebt dat doorschijnt of niet, het is altijd handig om in de kast te hebben. Het is bovendien natuurlijk niet alleen voor shirts, maar ook voor doorschijnende hemdjes, jurkjes of noem het maar op. Een gemakkelijke optie voor weinig geld waarmee je toch alle kledingstukken kunt dragen. De mijne heb ik besteld op www.livera.nl


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: marloes83
Aantal keer gelezen: 6866x
Toegevoegd: 19-08-2014 16:08
Gewijzigd: 17-05-2015 17:43

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3722 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!