Verspreid de lach met grappige stickers

Verspreid de lach met grappige stickers

Verspreid de lach met grappige stickersWe hebben allemaal wel eens van die dagen dat de wereld een wrede grap met ons uithaalt. De auto wil niet starten, je zit vast in het verkeer en bent twintig minuten te laat op je werk, dan kom je op je werk en realiseer je je dat je je gsm thuis hebt laten liggen. Wat een dag, hè?

Natuurlijk was er iets! Toen je je kofferbak doorzocht voor je startkabels, zag je die grappige sticker op je raam die uitlegt waarom je betrapt zou kunnen worden op te hard rijden, en dat maakte je aan het lachen. En toen je vastzat in het verkeer, zat je achter een auto met een bumpersticker met de tekst: "Wat als de hokey pokey echt is waar het allemaal om draait?" Het gegiechel dat je kreeg van die grappige sticker maakte het verkeer net iets draaglijker. Heb je er ooit aan gedacht dat je dat voor iemand anders zou kunnen doen?

Een grappige sticker is een geweldige manier om iemands dag goed te maken. Weet je nog hoe goed die stickers je deden voelen? U kunt een grappige sticker op een aantal plaatsen kopen. Er zijn zelfs geweldige websites waar je ze kunt vinden en je hoeft er je huis niet voor uit. Wat ga je doen met je grappige stickers als je ze hebt?

Je zou kunnen beginnen met ze weg te geven. Maak een aantal stickers die je aan het giechelen maken en geef ze aan al je vrienden. Laat ze rondslingeren in je appartement, zodat mensen die langskomen er een kunnen pakken. Stop er een in de tas van je beste vriendin als ze een slechte dag heeft. Ze zou wel eens kunnen glimlachen als ze jouw grappige spreuk uit haar tas haalt. Je kunt iemands dag echt goed maken door hem aan het lachen te maken. Maak ze aan het lachen met een grappige sticker!

Hoe kom je aan een grappige sticker? Dat is gemakkelijk! Uw zoektocht moet online beginnen. Zoek een sticker drukkerij die niet van plan is om u een arm en een been voor uw bestelling te vragen. Een sticker is vrij goedkoop, en als je er meerdere koopt, kun je misschien zelfs een korting krijgen. Doe wat prijsonderzoek voor je begint te bestellen.

Als je eenmaal weet bij wie je je stickers bestelt, kijk dan op hun website of ze voorontworpen stickers hebben die je leuk vindt. Als je iets ziet waarvan je gewoon weet dat het je hele vriendengroep aan het lachen zou maken, ga je gang en bestel het. Als je al een grappige spreuk in gedachten had maar je ziet hem niet op de website, ontwerp hem dan zelf. Veel sticker websites staan hun klanten toe om hun eigen stickers aan te passen. Beslis welke vorm je wilt dat het wordt. Kies je kleuren. Hoe groot moet de sticker worden? Als je dat allemaal hebt uitgezocht, ben je al halverwege!

Vervolgens lever je je bestelling online in. Op veel websites kunt u uw contactgegevens en een korte beschrijving van uw sticker invoeren, en iemand van het bedrijf zal u bellen zodat jullie twee kunnen praten over uw ontwerp. Van daaruit gaat het ontwerpteam van het bedrijf aan de slag met je grappige stickers. Voordat ze bellen, moet je weten hoeveel grappige stickers je gaat bestellen. Als je in het groot bestelt, krijg je misschien korting, dus overweeg om voor al je vrienden te bestellen. Deze grappige stickers moeten vrij goedkoop zijn.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, zouden je stickers binnen een paar dagen bij je moeten zijn. Als je echt haast wilt maken, kun je ze ook 's nachts laten bezorgen. Veel bedrijven kunnen je stickers laten drukken en verzenden binnen vierentwintig uur na je bestelling.4 manieren om uw stickers te laten opvallen

Stickers zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Ze zijn helder, ze zijn kleurrijk, en nog belangrijker, ze zijn leuk om te gebruiken. Echter, het ontwerpen van de juiste sticker kan een beetje werk vereisen. U wilt stickers die een grote aantrekkingskracht hebben, effectief in de markt liggen en betaalbaar zijn voor uw bedrijf. Dus hoe zorgt u ervoor dat uw stickers opvallen? Hier zijn slechts vier eenvoudige manieren:

1. Maak de snede. Veel stickers zijn vierkant of rond. Als je echt wilt opvallen, is één manier om dat te doen het gebruik van een stansvorm. Gestanste stickers vallen altijd op, en ze zijn verkrijgbaar in bijna elke vorm die je je maar kunt voorstellen. En ze zijn niet alleen leuker voor de klant, maar ze vallen ook meer op dan gewone stickers als ze eenmaal geplakt zijn, waardoor ze gegarandeerd meer mensen zullen opvallen, waardoor het reclameaspect nog effectiever wordt. Overweeg het gebruik van een vreemde vorm of een omtrek van het logo van uw bedrijf.

2. Gebruik verstandig kleur. Stickers moeten kleurrijk zijn; het is een deel van wat ze aantrekkelijk maakt. Maar er zijn bepaalde manieren om kleur te gebruiken die aantrekkelijker zijn dan andere. Je hoeft de achtergrond niet wit te laten. Probeer het in plaats daarvan te mengen door de achtergrond gekleurd te maken en de belettering en het logo wit. Of laat wit helemaal weg. Maar ga niet te ver met te veel kleuren. Probeer kleuren te gebruiken die elkaar aanvullen, of kleuren die tegenover elkaar staan op het kleurenwiel. Combinaties zoals geel met paars of rood met blauw zien er vaak het beste uit.

3. Let op je woorden. Als je sticker tekst zal bevatten, dan zijn er enkele regels die je moet kennen. Zorg ervoor dat de tekst leesbaar is en van een afstand kan worden gelezen. Dit betekent dat je een lettertype en lettergrootte moet kiezen die leesbaar blijven met je kleur keuzes. Als u op een witte sticker afdrukt maar een gekleurde achtergrond maakt, moet u misschien een minimale lettergrootte en lijnpunt gebruiken om te voorkomen dat de gekleurde gebieden vollopen en onleesbaar worden. Houd er ook rekening mee dat niemand een paragraaf zal gaan zitten lezen die op een sticker is getypt. Houd uw boodschap pakkend en to the point, zodat het gemakkelijk te onthouden is.

4. Speel met afmetingen. Waar wilt u dat uw stickers worden geplakt? Grotere formaten werken goed voor grotere plaatsen, zoals bumperstickers voor de auto van uw klant of een grote raamsticker voor uw bedrijfsauto. Kleine stickers kunnen echter ook veelzijdig zijn. Kleinere formaten zijn ideaal voor notitieboekjes, mappen, helmen, koffiemokken en andere kleinere voorwerpen. Zorg ervoor dat u rekening houdt met uw doelgroep en uw doel voor de plaatsing van de sticker bij het uitzoeken van uw definitieve ontwerp.

De stickers zijn een grote manier om een positief bedrijfsimago te bevorderen. Zij kunnen als freebies worden weggegeven, naar iedereen op uw mailinglijst worden verzonden, of als gift met aankoop worden omvat. Als u de bovenstaande ontwerpideeën in gedachten houdt, kunt u een sticker maken die zal opvallen en blijven hangen!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: BoltPosts
Aantal keer gelezen: 1201x
Toegevoegd: 08-12-2021 16:12
Gewijzigd: 09-12-2021 09:26

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!