Verzorgende Biotherm make-up

Verzorgende Biotherm make-up

Verzorgende Biotherm make-upBiotherm heeft veel verschillende huidverzorgingsproducten, maar het merk heeft ook make-up. De Biotherm make-up is vooral gericht op de huid. Het merk heeft namelijk BB creams en CC creams. Deze producten zijn erg populair, omdat ze een goede dekking geven en de huid wordt ook meteen verzorgd.

Biotherm make-up bevat goede ingrediënten. Je huid wordt dus niet alleen mooi geëgaliseerd, maar je huid wordt ook meteen verzorgd.

Voordelen Biotherm make-up

Het grootste voordeel van Biotherm make-up is dat het veel goede ingrediënten bevat. Normaal gesproken kan make-up je huid slechter maken doordat het de poriën verstopt, maar dit geldt niet voor de Biotherm make-up. De ingrediënten zorgen ervoor dat je huid verzorgd wordt. Je huid kan zich hierdoor herstellen en vernieuwen, waardoor je huid zich eigenlijk verbetert. De Biotherm make-up bevat meestal ook SPF, waardoor je huid beschermd wordt tegen UV stralen. Deze UV stralen zorgen ervoor dat je sneller rimpels krijgt en ze kunnen kanker veroorzaken. Een goede bescherming is dus erg belangrijk. Bij foundations zonder SPF moet je eigenlijk eerst een zonnebrandcrème aanbrengen en daarna pas je foundation. Met de Biotherm make-up ben je direct  klaar.

Biotherm make-up dragen

Biotherm make-up is voor iedereen geschikt, maar de producten zijn vooral fijn voor mensen die problemen hebben met hun huid. Zij kunnen vervelende vlekken verbergen, zonder dat ze de huid helemaal afsluiten. Jonge mensen hebben vaak last van acne. Dit zorgt voor rode plekken en de littekens zijn vaak nog lang zichtbaar. Deze plekken kunnen bedekt worden met de Biotherm producten. Ook voor oudere mensen is Biotherm make-up geschikt. Zij willen misschien kleine rimpels en pigmentvlekken camoufleren. De Biotherm make-up zorgt voor een egale huid, doordat rode plekjes bedekt worden. Ook zichtbare poriën en fijne lijntjes worden gecamoufleerd. De Biotherm make-up kan dankzij de verzorgende ingrediënten elke dag gedragen worden. 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: marloes83
Aantal keer gelezen: 5962x
Toegevoegd: 12-01-2015 09:31
Gewijzigd: 15-08-2015 19:59

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3797 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!