Voordelen van Detox-thee voor verbetering van de darmen

Voordelen van Detox-thee voor verbetering van de darmen

Voordelen van Detox-thee voor verbetering van de darmenDe snelle levensstijl van vandaag kan het gezonde eten, het drinken van water en het sporten bijzonder moeilijk maken. Met het snelle voedsel en de (fris) drankjes die we regelmatig consumeren, is het geen verrassing dat ons lichaam tekenen van slijtage begint te vertonen. Sterker nog, een groot aantal verschillende gezondheidsproblemen zijn terug te voeren op toxiciteit door het hele lichaam en nieuwe aandoeningen worden nu in verband gebracht met ongezonde levensstijlpatronen.

Dit artikel bespreekt darm ongemakken en andere kwalen die gepaard gaan met toxische ontstekingen door het hele lichaam, en hoe detox-thee kan bijdragen aan een betere gezondheid.

De voordelen van de werking van detox thee

Detox - thee helpt toxines uit het spijsverteringsstelsel te verwijderen

Hippocrates begon te praktiseren wat zou evolueren naar de moderne geneeskunde meer dan tweeduizend jaar geleden, en was misschien de eerste om te veronderstellen dat veel ziekten verband houden met darmproblemen. Eeuwen later, nu verschillende ziekten steeds vaker voorkomen, merken steeds meer mensen dat ze lijden aan een aandoening die bekend staat als 'giftige darm' of ' lekkende darm '.
Lekkende darm treedt op wanneer onverteerd voedsel en toxines uit de dunnere barrières van de ingewanden en in de rest van het lichaam via de bloedbaan kunnen ontsnappen. Mensen die lijden aan giftige of lekkende darm ondervinden zelf last van een groot aantal verschillende aandoeningen, waaronder voedselintoleranties, in het bijzonder gluten en zuivel, irritable bowel syndrome, schildklierproblemen, huidaandoeningen zoals acne en eczeem, en psychische aandoeningen zoals depressie en angst.
Detox-thee is populair voor een groot aantal verschillende aandoeningen, maar kan ook helpen de ontsteking te verminderen die toxische darm kan veroorzaken. Detox-theeën bevatten zoethout, gember, paardebloem en hebben specifieke ontstekingsremmende eigenschappen die lekkende ingewanden helpen herstellen, waardoor de toxiciteit in de darm en in het hele lichaam afneemt.
Bepaalde merken thee hebben verschillende gebruiksinstructies, maar het wordt over het algemeen aanbevolen 1-3 kopjes detox per dag gedurende een maand te consumeren, met ten minste één week tussen de gangen.
Tijdens het ontgiften is het belangrijk om voedsel te vermijden dat verdere toxiciteit in de darm kan bevorderen , zoals suikers, alcohol en bewerkte voedingsmiddelen. Focus op groenten, oude volle granen, fruit, lokaal geproduceerd vlees, evenals veel water.
Supplementen met probotica in de capsule om gezonde bacteriegroei in de herstelde darm te helpen bevorderen. De eerste week van ontgiften voor kan griepachtige symptomen veroorzaken, en gedurende deze tijd is het belangrijk om veel water te gebruiken en te rusten om uw lichaam te helpen genezen.

Kan de symptomen van artritis verlichten

In de Verenigde Staten lijden meer dan 52 miljoen Amerikanen aan een pijnlijke gewrichtsaandoening die bekend staat als artritis. ( 3 ) Hoewel er een groot aantal verschillende oorzaken van artritis zijn, waaronder genetica en vroegere verwondingen, wordt aangenomen dat een toxische lekkende darm een rol kan spelen bij de ontwikkeling van artritis, in het bijzonder reumatoïde artritis.
Reumatoïde artritis is een auto-immuunziekte die optreedt wanneer het lichaam het bindweefsel tussen de gewrichten ziet, niet als belangrijke structuren voor beweging, maar als vreemde lichamen en deze als zodanig aanvalt, waardoor pijn, stijfheid en degeneratie ontstaan.
Degenen die lijden aan lekkende darm lopen meer risico op het ontwikkelen van auto-immuunziekten, inclusief reumatoïde artritis, en het is belangrijk om een toxische darm te detoxen en te genezen om systemische ontsteking en gewrichtspijn het meest effectief te beheersen voordat het zich naar andere gewrichten kan verspreiden.

Detox thee biedt leverondersteuning

De lever is een ongelooflijk belangrijk onderdeel van het spijsverteringsstelsel, omdat het helpt om de gifstoffen uit het lichaam te filteren, ze te neutraliseren of ze door het lichaam te spoelen. De lever helpt ook om vetten te verteren door de productie van gal. Deze twee banen maken de lever bijzonder kwetsbaar voor ontstekingen, wat ertoe kan leiden dat dit orgaan niet optimaal functioneert.
Detox-thee bevat vaak veel ingrediënten die nuttig kunnen zijn bij het ontgiften van de lever , waaronder paardenbloem, gember, witloof en zoethout. Het verwijderen van de opgebouwde toxines uit de lever en het verminderen van de ontsteking kan je helpen om vet voedsel beter te verteren en nieuwe toxines te verwijderen die in je lichaam worden geïntroduceerd via voedsel, dranken en het milieu.


Detox-thee kan een gezond ogende huid bevorderen

Miljoenen tieners lijden aan milde tot ernstige acne, maar volwassenen zijn zelden vrijgesteld van acne en tal van andere huidaandoeningen. Hoewel hormonen een primaire oorzaak kunnen zijn van puistjes bij tieners, kunnen degenen die last hebben van acne buiten de adolescenten lijden aan een toxische overbelasting van de darm en de lever.
Wanneer het lichaam niet in staat is om gifstoffen door het spijsverteringsstelsel te filteren, komen toxines vrij door de huid, waardoor cystic acne ontstaat, die grote, pijnlijke puistjes produceert die diepe littekens achterlaten als de infectie niet goed wordt behandeld.
Voor degenen die ontgiften, kan in eerste instantie een toename van acne optreden, omdat toxines die zich hebben opgebouwd in de darm en de lever worden verwijderd, maar na de eerste paar dagen zien velen een drastische verbetering van de helderheid van de huid

Ontgiften kan helpen Autisme te voorkomen door een lekende darm te voorkomen

In de afgelopen jaren zijn de percentages van autisme enorm toegenomen bij kinderen en tieners in de Verenigde Staten. Naar schatting zal bij één op achtenzestig kinderen de diagnose autisme worden gesteld, waarbij jongens veel vaker worden getroffen dan meisjes.
De oorzaken van autisme zijn niet bekend en theorieën kunnen controversieel zijn, recente studies hebben aangetoond dat giftige, lekkende darm de mentale en emotionele symptomen van autisme kan verergeren en zelfs de oorzaak kan zijn van autisme.
Er moet meer onderzoek worden gedaan om het verband tussen darmbacteriën en autisme te begrijpen, maar het ontgiften van het lichaam en het helpen om toxische darmen te voorkomen, zal waarschijnlijk geen kwaad doen bij een persoon met autisme. Natuurlijk is het belangrijk om nauw samen te werken met een arts of voedingsdeskundige bij het veranderen van een dieet van iemand met een gezondheidsrisico, waaronder autisme.

Detox Tea biedt bescherming tegen auto-immuunziekten

Het immuunsysteem biedt bescherming tegen microbiële infecties, maar soms breekt het af en blijft het kwetsbaar voor auto-immuunziekten zoals thryoiditis, sustemische lupus, myocarditis, type 1 diabetes en multiple sclerose. Dit zijn orgaanspecifieke typen auto-immuunziekten die wereldwijd meer dan 5 procent van de mensen treffen. Bepaalde detox-ingrediënten zoals kurkuma bevatten curcumine, een samenstelling die wordt gebruikt voor pijnverlichting en genezing. Volgens studies verbetert curcumine psoriasis, inflammatoire darmaandoeningen en multiple sclerose door het reguleren van inflammatoire cytokines te remmen.

Conclusie

Elk jaar worden miljoenen werkuren gemist als gevolg van het prikkelbare darm syndroom, en er is het feit dat veel patiënten een verkeerde diagnose hebben gekregen maar daadwerkelijk lijden aan lekkende darm. Omdat deze aandoening verschillende aandoeningen in het hele lichaam kan veroorzaken, is het belangrijk om een lekkende darm te ontgiften om u zo goed mogelijk te voelen.
Praat met een voedingsdeskundige, holistische allergoloog of andere zorgverlener over hoe u veilig kunt ontgiften voor optimale resultaten.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Thijsber
Aantal keer gelezen: 1788x
Toegevoegd: 06-12-2018 16:52
Gewijzigd: 08-12-2018 11:44

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!