De 9 essentiële jachttrends van 2022.

De 9 essentiële jachttrends van 2022

De 9 essentiële jachttrends van 2022.Overweeg je een jacht te kopen, maar wil je op de hoogte blijven van de trends? Blijf lezen om alle jachtgerelateerde dingen te ontdekken die momenteel trending zijn! Van duurzaamheid tot verstelbare jachten, alle informatie die u moet weten voordat je een jacht koopt, is hier beschikbaar!

Huren boven bezitten

Destijds was het de oudere generatie met veel extra geld die jachten kocht en gebruikte. Met de opkomst van social media platforms zoals Instagram is daar verandering in gekomen. Steeds meer jongeren willen voor hun verjaardag of een ander evenement een jacht huren om op de foto te gaan voor hun sociale media. Vooral jongere beroemdheden staan bekend om het plaatsen van veel jachtfoto's. Daarom zijn het nu de jongere generaties die het hogere percentage jachtgebruikers vertegenwoordigen. Het is belangrijk om hier het woord 'gebruikers' te gebruiken, want terwijl de oudere rijke generatie graag luxe jachten kocht, gaven millennials er de voorkeur aan om jachten te huren. Deze keuze is grotendeels gebaseerd op het feit dat de economie niet zo rooskleurig is als vroeger en mensen daardoor met beperkte financiële middelen achterblijven.

Explorer jachten

Of ze nu gekocht of gehuurd zijn, verkennerkaarten zijn sterk in opkomst. Explorer-jachten zijn jachten die vanwege hun brandstofcapaciteit geschikt zijn voor verre reizen. Deze jachten maken het mogelijk om gemakkelijk van het ene continent naar het andere te reizen. Explorer-jachten zijn vooral populair vanwege de vorige pandemische jaren waarin het transport werd onderbroken vanwege het virus. Veel mensen kiezen in plaats daarvan voor jachten als vervoermiddel. Jachten zijn geweldig voor dit doel omdat ze niet alleen een veilig transport bieden, maar ook comfortabel zijn en van binnen zeer luxueus zijn. De geavanceerde stuurautomaattechnologie in luxe jachten maakt het voor passagiers mogelijk een ontspannen lange reis te maken zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over lange tijd achter het stuur zitten. 

Een lange reis versus vele korte reisjes

Een trend die dicht bij de vorige ligt, het lijkt erop dat mensen de voorkeur lijken te geven aan één lange reis boven vele kortere. Omdat reizen tijdens de Covid-tijden moeilijk was, lijken mensen de verloren tijd in te halen door langere jachttochten te maken. Deze reizen worden meestal gemaakt door families of groepen jongeren die samen op avontuur willen. Een cross-continentale reis lijkt de beste manier om een band met uw dierbaren te krijgen terwijl u geniet van de luxe van een jachtreis! Deze reizen zijn ook geweldig voor gezinnen met kinderen, aangezien er geen logistiek bij komt kijken, zoals lange uren wachten op de luchthaven, voorzichtig zijn met vertrektijden en meer. Op deze manier is het minder belastend voor volwassenen en kinderen.

Duurzame jachten

Duurzaamheid heeft zijn weg gevonden naar weer een andere lijst met trends. Steeds meer fabrikanten kiezen voor duurzaamheid bij het maken van jachten. Veel bedrijven gebruiken milieuvriendelijke jachtonderdelen om hun boten milieuvriendelijker te maken. Een ander ding dat veel bedrijven hebben aangenomen, is ervoor te zorgen dat de koolstofemissie van boten wordt verminderd. Veel bedrijven huren professionals in met veel expertise op dit gebied om ervoor te zorgen dat hun boten op de best mogelijke manier functioneren en toch het milieu te helpen, zodat de passagiers zich geen zorgen hoeven te maken over hun comfort of veiligheid terwijl ze genieten van hun jachtervaring. Aanpasbare jachten

Een andere trend is in 2022 aanpasbare jachten, deze jachten worden ook wel Superyachts genoemd. Superjacht is een term voor jachten waar de eigenaar kan kiezen wat hij wil, afhankelijk van zijn voorkeuren, zoals het ontwerp maar ook kwaliteiten. Ze kunnen zelfs kiezen welke materialen worden gebruikt tijdens het maken van het jacht. Deze jachten zijn populair omdat ze zeer goed opvallen naast andere jachten die niet op maat gemaakt zijn. Dit luxegoed wordt meestal gekozen voor eigenaren die er zeker van willen zijn dat alleen zij dit specifieke jacht ter wereld hebben en niemand anders. Het is een trend voor mensen die meerdere transportgoederen bezitten en het niet erg vinden om extra geld uit te geven. Gelukkig denken veel mensen ook aan de wederverkoopprijs bij het maken van deze verstelbare jachten. Daarom zitten ze niet vast aan het jacht als ze besluiten om om wat voor reden dan ook te verkopen. Dit is een groot voordeel voor jachteigenaren. 

Werken op afstand

Nu mensen vasthouden aan thuiswerken, zelfs na de grotere hoogten van de pandemie, lijken mensen een stap verder te gaan en kansen op afstand te benutten om tegelijkertijd de wereld rond te reizen. Een jacht is hier geweldig voor, aangezien u tijdens uw vrije tijd naar de kust kunt trekken en tijdens het zeilen kunt werken. Het is een geweldige kans voor jonge mensen of mensen die niet veel verantwoordelijkheden hebben. Een jachttrip terwijl je op afstand werkt, is zeker iets dat veel mensen kunnen zeggen dat ze in hun leven hebben meegemaakt! Gelukkig staan steeds meer werknemers open voor zulke dingen aangezien het de werknemers blij maakt! 

Mede-eigendom

Een andere trend is mede-eigendom van jachten. Hoewel een jacht zeer luxe is en veel mogelijkheden biedt, moeten we toegeven dat u een flink bedrag moet betalen om het jacht niet alleen te kopen maar ook te onderhouden. Daarom kiezen veel mensen voor mede-eigendom. Op deze manier kunnen ze een jacht bezitten en slechts de helft betalen. Het is ook geweldig voor het geval er overuren ontstaan door gebruik, omdat de prijs door beide of meerdere eigenaren wordt betaald. De enige vraag is of de eigenaren het jacht tegelijkertijd nodig hebben of niet!

Gerenoveerde jachten

Hoewel veel mensen bij de term 'refurbished' misschien aan hun laptop of mobiele telefoon denken, is er ook een markt voor refurbished jachten! Er zijn veel voor- en nadelen bij het kopen van een nieuw jacht, daarom lijken meer mensen ervoor te kiezen om een opgeknapt jacht te kopen en het een nieuw leven te geven. Gelukkig is niet alleen de prijs een voordeel bij de aanschaf van een jacht, maar ook andere factoren, zoals het milieuvoordeel dat u geen ander jacht hoeft te bouwen. Het renoveren van een nieuw jacht is ook sentimenteel, want je geeft iets dat andere mensen veel herinneringen heeft gegeven een nieuw leven om nieuwe herinneringen te creëren. Dit kan waardevol zijn voor de eigenaar van het jacht als het is geërfd. Ontwerpers zijn mee met deze trend en zoeken naar allerlei manieren om een jacht zo efficiënt mogelijk op te knappen. De verbouwing kan op alle niveaus! Het ontwerp, het interieur en meer.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Benjaminlaurens
Aantal keer gelezen: 813x
Toegevoegd: 27-06-2022 15:26
Gewijzigd: 28-06-2022 08:55

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!