De drie beste sportscholen in Amsterdam

De drie beste sportscholen in Amsterdam

De drie beste sportscholen in AmsterdamOp zoek naar een sportschool in Amsterdam? Dan wil je natuurlijk de beste sportschool in onze hoofdstad om te werken aan jouw sportieve doelen! Wij hebben hieronder een top drie sportscholen in Amsterdam gemaakt.

Sporten is belangrijk. Het is goed voor je lichaam en om je conditie op peil te houden maar het geeft je ook de nodige ontspanning tussen het werken en studeren door. Ga je graag sporten in Amsterdam maar weet je niet zo goed welke sportschool het beste bij jou past? Bekijk dan het volgende rijtje eens waarin de drie beste sportscholen van onze hoofdstad genoemd worden.

Op nummer 1: Gustav Gym

Om te beginnen kun je gaan sporten bij Gustav Gym. Deze sportschool heeft twee vestigingen in Amsterdam, zowel op de Zuidas als in het centrum van de stad. Beide vestigingen zijn voorzien van de meest moderne sportapparatuur en je kunt er groepslessen volgen maar ook individueel sporten als dat je voorkeur heeft. De sportschool biedt tal van manieren van sporten aan zoals cardio, fitness, boksen, yoga en krachttraining. Ben je na het sporten toe aan wat ontspanning? Dan is dat mogelijk in het loungegedeelte van een van beide vestigingen.

Je sportieve doel bereiken

Waarom staat deze sportschool op nummer 1? Daar zijn meer redenen voor te noemen. Om te beginnen heb je tal van sportmogelijkheden op beide vestigingen. Je kunt kiezen of je deze het liefste alleen of in een groep doet. Hierbij geldt altijd dat je een goede persoonlijke begeleiding kunt krijgen zodat je een sport doet die je goed bevalt maar waarmee je ook je gestelde doel kunt bereiken. De personal trainers zijn goed gekwalificeerd en stellen samen met jou een plan op zodat jij je sportieve doel (denk hierbij aan afvallen, gewoon meer bewegen en soepeler worden of juist meer tijd nemen voor jezelf) altijd nagestreefd wordt.

Neem zelf eerst een kijkje

Daarnaast geldt op beide vestigingen van de sportschool dat ze luxe en schoon zijn en je de beschikking hebt over goede en veilige apparaten om mee te trainen. Als je graag meer informatie wilt over de mogelijkheden kun je het contactformulier invullen dat je op de website van de sportschool vindt en nemen zij contact met je op. Meer informatie over de openingstijden, groepslessen en personal training vind je op de site maar het is altijd raadzaam een kijkje te gaan nemen op de sportschool zelf zodat je weet hoe het er in zijn werk gaat en je van de sfeer kunt proeven. Op die manier kom je er ook meteen achter waarom deze sportschool in Amsterdam op nummer 1 in het lijstje staat.Op nummer 2: Saints & Stars

Een goede nummer 2 wordt gevormd door sportschool Saints & Stars. Houd je wel van een goede workout en wil je jezelf graag tot het uiterste pushen om je doel te bereiken? Dan ben je bij deze sportschool zeker aan het juiste adres. De trainingen die er gegeven worden zijn gebaseerd op boksen en bootcamp en zeker niet flauw te noemen. Jij geeft als sporter je grenzen aan en de instructeurs van de sportschool zoeken daar een passend programma bij zodat jij je doel(en) kunt bereiken. Om dit te kunnen doen hanteren ze twee verschillende programma’s, te weten Holy Box en Holy Shred. Ben je niet bang om te zweten en ben je bereid tot het uiterste van je kunnen te gaan? Dan kun je dit bij Saints & Stars doen in een luxe omgeving waarin het je aan niets zal ontbreken.

Hoe werkt het?

Zin om flink te sporten en een goede workout te doen zodat je alle beslommeringen van werk of studie van je af kunt zetten? Aanmelden doe je eenvoudig online en kan vanuit je (nu nog wel) luie stoel. Daarna kun je ervoor kiezen workouts te kopen die het hele jaar geldig zijn en die je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. Vervolgens kies je voor een van de twee programma’s (meer informatie is op de site te vinden en je kunt er natuurlijk de sportschool zelf voor benaderen of er een kijkje nemen) en bespreek je wanneer je wilt komen sporten. Alles besproken? Kom dan, zeker als je voor de eerste keer komt, op tijd. Een kwartiertje van tevoren betekent dat je kennis kunt maken met je instructeur en je kunt bekijken wat voor apparatuur er allemaal is en hoe deze werkt. Kom je te laat, dan kom je voor een gesloten deur te staan omdat je anders de andere sporters stoort.

Op nummer 3: Crossfit aan ’t IJ

Tenslotte staat op nummer 3 sportschool Crossfit aan ’t IJ. Hier kun je terecht voor een goede workout onder begeleiding van een professionele trainer. De zaal is een box alwaar je tal van attributen vindt om mee te trainen zoals kettlebells, touwen, roeimachines, gewichten enzovoort. Ze werken volgens de crossfit methode waarbij je in beweging blijft op een functionele manier. Door het maken van functionele bewegingen train je je uithoudingsvermogen, verbeter je je gezondheid en heb je ook nog eens plezier aan het sporten omdat je je kunt ontspannen. Heb je wel interesse in deze manier van sporten maar weet je niet zeker of het wel iets voor jou is? Dan kun je je eenvoudig online aanmelden via de website voor een gratis proefles om van de sfeer te proeven en mee te trainen.

Bijzondere aan deze sportschool

De sportschool heeft de volgende bijzondere kenmerken. Kom je in de box, dan kun je er dagelijks terecht voor een ander programma. Zij werken met het principe van de Workout of the Day zodat je steeds weer andere oefeningen kunt doen op een andere dag. Kom je op meer dagen naar de sportschool? Dan hoef je nooit hetzelfde te doen en verveelt het sporten nooit. Je kunt ook kiezen voor The Girls and The Heroes. Hiermee wordt regelmatig gekeken hoe het ermee staat met je conditie en of je in de tijd dat je aan het sporten bent al vooruitgegaan bent. Op die manier weet je meteen of het sporten zijn vruchten afwerpt of dat je beter een tandje kunt bijschakelen om er meer profijt van te hebben. Als laatste belangrijk punt noemen we The Community. Samen sporten is samen lijden maar ook samen plezier hebben en een gezamenlijk doel bereiken. Je houdt elkaar fanatiek en kunt resultaten vergelijken en bespreken zodat je weet waar je staat.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: BrianA
Aantal keer gelezen: 1843x
Toegevoegd: 18-11-2019 10:36
Gewijzigd: 19-11-2019 13:24

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3526 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!