De grootste keukenwinkels op een rijtje

De grootste keukenwinkels op een rijtje

De grootste keukenwinkels op een rijtjeAls je een nieuwe keuken zoekt, dan kun je bij een van de grootste keukenwinkels gaan kijken of de website bezoeken. Wij hebben tien grote keukenwinkels voor je op een rijtje gezet, zodat je volop keuze hebt voor een nieuwe keuken!

Mandemakers

Bij Mandemakers Keukens is "de kwaliteit een feit", dit is ook het motto waarmee zij adverteren. Het bedrijf is al meer dan 35 jaar een familiebedrijf en je kunt hier terecht voor alle stijlen en prijsklassen. Je vindt hier goede merken in apparatuur en keukens en ze heeft een unieke eigen keukencollectie. Je kunt bij Mandemakers Keukens terecht voor een goedkope keuken, die bij jouw budget, wensen en kwaliteitseisen past. Er worden onder andere de merken SieMatic, Barletti en Ariadne at home aangeboden. Het eigen merk biedt ook kwaliteit, maar dan voor een scherpere prijs. De keukens van het eigen merk uit de M-collectie beginnen al bij prijzen vanaf 5.000 euro.

Keukenconcurrent

De Keukenconcurrent staat bekend om “gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!” Er is hier een ruim aanbod van keukens, je vindt hier bijvoorbeeld de voordeelselectie, de huisselectie, de design keukens en de landelijke keukens. Ook als je de apparatuur in je keuken wilt vervangen of uit wilt breiden kun je bij de Keukenconcurrent terecht. Met behulp van een budgetplanner kun je zelf aan de hand van je eigen voorkeur geheel vrijblijvend een berekening maken wat je ideale keuken zal kosten bij de Keukenconcurrent. Er worden je bij de Keukenconcurrent al ruim 18 jaar topkwaliteit keukens aangeboden. Je profiteert van kwaliteit en service, maar ook van de laagste prijs.

Bruynzeel Keukens

Vanaf de eerste Piet Zwart keuken in 1937 ontwerpt Bruynzeel Keukens erg functionele keukens. Deze zijn voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar vanwege het gemak en de betaalbaarheid. Je kunt naar een van de keukenwinkels gaan of de website bezoeken om een goed beeld te krijgen van alle mogelijke ontwerpen en de slimme kwaliteitskeuken bekijken. Er is ook een ruim assortiment aan keukenapparatuur en aanrechtbladen. De Bruynzeel Keukens zijn betaalbaar en compleet. Je hebt bijvoorbeeld  trendy keukens, maar er zijn ook landelijke keukens, design keukens en showroomkeukens te koop, voor een zeer betaalbare prijs.

Tieleman keukens

Een nieuwe keuken op het oog? Een kijkje nemen kan bij Tieleman Keukens. Je kiest dan voor kwaliteit, dus voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een topteam van adviseurs en zelfopgeleide monteurs. Tieleman Keukens streeft er naar om na inventarisatie en het wensenpakket van de klant, alles in orde te kunnen maken voor het gewenste budget. Prijsbeleid is bij Tieleman Keukens van groot belang. Je krijgt bij deze keukenzaak ook de maximale financiële zekerheid. Dit kan met de Tieleman bankgarantie. Al ruim vijftig jaar staat Tieleman Keukens voor 100% kwaliteit en dat wordt gewaarborgd door gerenommeerde leveranciers, die aan de hoge eisen voldoen.

Brugman

Bij Brugman kun je terecht voor keukens en badkamers. Er zijn hier moderne keukens, landelijke keukens, een showroom keuken en ontwerp keukens te koop. Vanaf 1971 heeft Brugman een goede reputatie opgebouwd op het gebied van aanbod, advies en service. Een aanbieder met volop mogelijkheden, ook geheel op maat kan voor een betaalbare prijs een prachtige keuken worden geleverd.

Ikea

Bij Ikea kun je in vier stappen je eigen droomkeuken ontwerpen. Via de website kun je een eigen 3d keuken ontwerpen en daar maken veel mensen gebruik van. De visie van Ikea is een beter dagelijks leven creëren voor zo veel mogelijk mensen. Ze hebben een ruim assortiment van goed ontworpen en functionele woninginrichtingsproducten. Dit wordt allemaal aangeboden tegen een zo laag mogelijke prijs, zodat veel mensen zich een nieuwe keuken kunnen veroorloven. Er wordt door Ikea hard gewerkt om klanten kwaliteit te bieden tegen betaalbare prijzen.

Keukenkampioen

Bij de Keukenkampioen kun je terecht voor een nieuwe keuken en nieuwe apparatuur. Je vindt hier kwaliteitskeukens uit eigen fabriek en A merken apparatuur voor de laagste internetprijs. Je hebt hier ook deskundige adviseurs die je graag verder helpen en adviseren. Keukenkampioen heeft maar liefst 40 vestigingen in Nederland. De keukencollectie bestaat onder andere uit Steinhaus keukens, showroomkeukens, goedkope keukens en design keukens.

Eigenhuis Keukens

Bij Eigenhuis Keukens kun je gegarandeerd slagen als je een nieuwe keuken zoekt. Al ruim twintig jaar biedt zij klanten een goed gevoel en daar zijn ze erg trots op. Het succes hebben ze mede te danken aan de tevreden klanten. Bij Eigenhuis Keukens hebben ze passie voor keukens en voor mensen. Je kunt nu kennismaken met het assortiment, een Multi Keuze assortiment. Daarbij zie je meteen de nieuwste trends op keukengebied. Ook vertellen de medewerkers van Eigenhuis Keukens je graag over de mogelijkheden op het gebied van ecologisch verantwoorde keukens, aanrechtbladen en apparatuur. Je kunt via de website gebruik maken van de KeukenCreator. Daarbij kun je online je eigen keuken ontwerpen. Merken die je tegen kunt komen bij Eigenhuis Keukens zijn bijvoorbeeld Siematic en Poggenpohl.

Tulp keukens

Bij Tulp Keukens worden de keukens in de eigen fabriek gemaakt. Je krijgt 25 jaar garantie op een nieuwe keuken. De keukens worden netjes afgeleverd, een kookklare oplevering. Al ruim 25 jaar heeft Tulp Keukens ervaring in het maken van kwaliteitskeukens. Vakmanschap en maatwerk voor een aantrekkelijke prijs staan bij deze keukenzaak centraal. Ook de goede montage en service horen erbij. Er zijn diverse locaties in Nederland waar je de showrooms kunt bezoeken en de medewerkers staan graag voor je klaar. De beste service, maatwerk voor alle klanten en afspraak is afspraak, dit hoort bij Tulp Keukens.

Keukencentrum Berkers

De vijf kernwaarden van Keukencentrum Berkers zijn:

  • veilig: betaling acht dagen na levering/montage,
  • zeker: vijf jaar garantie, gratis nastel beurt na 4,5 jaar,
  • duidelijk: direct een eerlijke en nette prijs en een mooie 3D presentatie op groot formaat van je keuken,
  • kwaliteit: Keukencentrum Berkers is al ruim twaalf jaar voorzien van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranch
  • betrouwbaar: een vertrouwd adres, al meer dan veertig jaar. Je vindt hier verschillende keukens, zoals Schmidt keukens en Keller keukens.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Astrid-de-Wilde
Aantal keer gelezen: 9803x
Toegevoegd: 13-08-2015 06:44
Gewijzigd: 11-07-2016 21:11

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3797 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!