De perfecte wintertrends

De perfecte wintertrends

De perfecte wintertrendsWij schrijven wekelijks over de laatste mode. De herfst heeft haar intrede gedaan en waar worden wij blij van, juist shoppen!

Het wordt weer koud en guur buiten en hierop moet jij je wel kleden. De echte diehard shopper heeft natuurlijk al een winterjas geschoord maar heb jedie nog niet, wat moet je dan aantrekken?
De winkels zijn al helemaal bevoorraad met jassen en welke zijn nu de musthaves.
Oversized is het deze winter. De oversized jas is een musthaveje, het maakt niet echt uit of het met twee rijen knopen of een is. Combineer de overszied jas met een leuk jurkje of rokje, dikke panty, stoere sneakers/laarsjes.

 Pasteikleuren

De herfst en de winter nemen veel soberheid met zich mee en wil je dit wat opfleuren koop dan gericht kleren met een pastei tint. Ga je voor lichtroze of gedempt lichtblauw. Dit geeft je look een wat chique uitstraling en je gaat met een glimlach de winter door.

Fluffy

Het kleden tijdens de herfst en winter draait altijd om de warmte het dragen van een fluffy jas/vest maakt je niet slanker but who cares?

 

Kortje jasjes

Klein zijn betekent niet altijd fijn maar als het gaat om mode kan je beter wat kleiner zijn dan te groot. Ook het geval met korte jasjes kan je beter klein zijn dan groot. Als je lang bent zijn korte jasjes vaak irritant, want als je een lange vest draagt komt die er bijna altijd onderuit. Ben je wat kleiner heb je dit probleem niet je figuur komt er juist beter door uit.

Brede heupen

Heb je brede heupen maar wel een slanke taille? Ga dan voor een A-lijn. Een A-lijn is net als een driehoek en past daarom perfect bij brede heupen met een slanke taille. 

 

Bronnen:

http://www.sevenbien.nl/product-categorie/blazers-en-jasjes/


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: afaust
Aantal keer gelezen: 3606x
Toegevoegd: 03-11-2014 12:39
Gewijzigd: 30-05-2015 18:18

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3132 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!