Een nieuwe telefoon kopen!

Een nieuwe telefoon kopen!

Een nieuwe telefoon kopen!Een nieuwe mobiele telefoon kopen? Kies altijd voor de mobiele telefoon waarbij jezelf een goed gevoel hebt. Het kopen van een mobiele telefoon is een persoonlijke aangelegenheid, maar hier lees je hoe je het voordeligst een nieuwe mobiele telefoon kunt kopen.

Telefoon kopen met een abonnement

De goedkoopste manier om een nieuwe mobiele telefoon aan te schaffen is om een telefoonabonnement af te sluiten waarbij je een mobiele telefoon of smartphone kunt bijkopen of zelfs 'gratis' kunt krijgen. De aanschafprijs van het nieuwe toestel kan bij een telefoon abonnement zo laag gehouden worden doordat de prijs van het toestel al verwerkt is in de maandelijkse kosten voor het mobiele telefoon abonnement. Uiteindelijk betaal je wel de volledige aanschafprijs voor je nieuwe telefoon maar dit merk je minder snel dan wanneer je een losse mobiele telefoon koopt, waarbij je in één keer het volledige aanschafbedrag moet betalen. Neem je geen telefoon bij je abonnement dan zal het abonnement veel voordeliger zijn, we hebben het dan over een sim only abonnement. Bij een sim only abonnement betaal je alleen voor het abonnement omdat je hierbij geen nieuw toestel krijgt. Met een sim only abonnement bel, sms en internet je niet alleen voordeliger, ook ben je flexibeler want een sim only kun je maandelijks, jaarlijks of twee jaarlijks aangegaan.

  

Telefoon kopen met een sim only

Zoals al kort besproken kun je ook een mobiele telefoon kopen met een sim only abonnement. Je belt, sms't en internet dan veel goedkoper dan wanneer je een mobiele telefoon koopt in combinatie met een telefoon abonnement. Het enige nadeel is met een sim only abonnement is dat jezelf een mobiele telefoon moet kopen en hiervoor betaal je dan wel de hoofdprijs. Niet iedereen heeft zo één twee drie het geld voor handen om een los toestel te kopen waardoor veel mensen kiezen voor een telefoonabonnement met een nieuw toestel, maar heb je het geld wel voorhanden dan is het veel lucratiever om een sim only abonnement af te sluiten en hiernaast een los toestel te kopen. Dit omdat je dan over de gehele periode veel goedkoper uit bent dan wanneer je kiest voor de eerst beschreven optie. Bij beide opties heb je een enorm aanbod aan mobiele telefoons, het enigste wat verschilt is dat je bij de één meer betaald voor het toestel dan bij de andere. Dit zelfde geldt voor de abonnementen, bij de één ben je maandelijks meer kwijt dan bij het andere abonnement.

 

Bronnen:

http://www.iphone6plus.nl/


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: SanneB
Aantal keer gelezen: 6184x
Toegevoegd: 05-12-2014 11:37
Gewijzigd: 31-05-2015 21:16

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3420 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!