studenten zijn aan het verhuizen

Goedkoop verhuizen door studenten

studenten zijn aan het verhuizenWil je verhuizen, maar mag het niet teveel geld kosten? Je kunt nu goedkoop verhuizen door studenten je te laten helpen. Het zal je vele euro's schelen als je studenten inzet voor de verhuizing. In dit artikelen besteden we aandacht hoe je goedkoop kunt verhuizen door studenten in te schakelen.

Kosten verhuizen

Hoeveel het kost als je gaat verhuizen, hangt af van een aantal factoren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de afstand tussen de oude en de nieuwe woning. De bereikbaarheid van de woning speelt hierin ook een rol. Als je snel wil verhuizen, dan is een ervaren verhuizer een goede keuze. Maar daar zul je dan vaak meer voor betalen. Veel mensen willen in het weekend verhuizen, omdat ze dan vrij zijn. Daarom betaal je vaak ook meer als je wil verhuizen op zaterdag.

Als je de mogelijkheid hebt om doordeweeks te verhuizen met hulp, dan is dat vaak een stuk goedkoper. Kan het echt niet anders, dan kun je eens rondkijken waar het niet uit maakt wanneer je gaat verhuizen. Studenten kunnen je ook helpen met verhuizen en zij hebben vaak doordeweeks ook tijd. Ze doen het om wat bij te verdienen en jij kunt hierdoor de kosten van het verhuizen lager houden. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten, het levert beide partijen voordeel op.

Goedkoop verhuizen

Als je gaat verhuizen en je wil geld besparen op de kosten van een verhuisbedrijf, kies dan voor de studenten verhuisservice. Dit is een ideale oplossing. Je bent veel goedkoper uit dan bij het inzetten van reguliere arbeidskrachten. Studenten weten ook van aanpakken, zijn flexibel inzetbaar en hebben ook ervaring, omdat meer mensen de weg bewandelen van goedkoop verhuizen.

Hulp bij verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen, kan dat soms een hele klus zijn. Er komt namelijk erg veel bij kijken. Zijn er dingen die je liever niet zelf doet of mag je bepaalde lichamelijk zware werkzaamheden niet uitvoeren? Dan wordt het tijd om hulp in te schakelen bij verhuizen. Je kunt hierbij denken aan een verhuisbedrijf van studenten. Zij kunnen je helpen bij grote en kleine verhuizingen en kunnen bijvoorbeeld:

 • Meubels monteren en demonteren.
 • Witgoed aansluiten.
 • De woning bezemschoon opleveren.
 • Grofvuil en puin afvoeren.
 • Inpakken en uitpakken.
 • Verhuisdozen sjouwen.

Verhuizen en studenten

Het is ideaal om studenten in te zetten als je gaat verhuizen. Ze zijn flexibel inzetbaar en daar kun jij, als je wil verhuizen,
optimaal gebruik van maken. Er bestaan studenten verhuisbureaus die alles voor je regelen, zij bieden goede service. Een groep studenten kan dan ingezet worden om jou te helpen verhuizen. Ze beschikken over de juiste materialen om jou snel, goed en goedkoop te kunnen verhuizen. Of dat je dan in de middag, avond of in het weekend wil verhuizen, maakt niet uit. Zij staan voor je klaar en kunnen je met veel dingen helpen, zoals inpakken, uitpakken, monteren, demonteren, tillen, etc. Ze doen het graag en hebben ervaring, waardoor jij wordt geholpen en zelf niet hoeft te sjouwen.

Internationaal verhuizen

Of dat je nu binnen Nederland gaat verhuizen, of je wilt naar het buitenland, veel studenten helpen je graag met het verhuizen tegen een vergoeding. Het maakt hen dan niet uit waar je naar toe gaat, zij zullen je helpen. Ze hebben soms lang vakantie, doordeweeks vrij of in het weekend tijd om je te helpen. Maak van tevoren duidelijke afspraken over de taken en de vergoedingen en dan kun je studenten jou laten helpen bij je verhuizing.

Offertes aanvragen verhuizen

Voordat je gaat verhuizen, is het goed om er over na te denken wat je allemaal wil uitbesteden. Pak je zelf alles in of wil je hulp? Wil je dat anderen witgoed afsluiten en weer aansluiten in de nieuwe woning? Of wil je alleen dat anderen alles voor je sjouwen? Er zijn nogal wat mogelijkheden. Daarom is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken wat je precies wil. Als je weet wat je wil, kun je gericht gaan zoeken en offertes aanvragen. Houd bij het aanvragen van de offertes ook rekening met wie je gaan helpen, studenten of ervaren verhuizers, of je in het weekend gaat verhuizen of doordeweeks, hoe het zit met de verzekeringen en welke taken er uitbesteed kunnen worden. Bij de offerte zou je al aan kunnen geven wat je wensen zijn, dan kan er aan de hand daarvan een offerte gemaakt worden. Bij het vergelijken van de offertes is het van belang dat je een aantal factoren in de gaten houdt:

 • De prijzen, wat vragen de verhuizers per uur? Hoeveel verhuizers komen er? Kan er een vast bedrag af worden gesproken? Je kunt in een gesprek vaak aangeven wat er gedaan moet worden en dan kan er een advies op maat worden gegeven. Hierdoor weet je beter waar je aan toe bent.
 • De werktijden, komen ze in de ochtend, middag of avond? Doordeweeks of in het weekend? Kunnen ze de hele dag meehelpen of zijn ze aan vaste tijden gebonden? Dit is wel fijn om te weten, zodat je weet of je in één dag over kunt huizen of meer tijd nodig hebt.
 • Datum plannen, hoe lang van tevoren moet je bespreken dat je gebruik wil maken van de verhuisservice? En wat wordt er gedaan als er zieken zijn bij de verhuizers? Is er dan vervanging? Het is fijn om dat te weten, aangezien je vaak zelf ook aan data vast zit met verhuizen. Je wil natuurlijk op de studenten kunnen rekenen!
 • Wat wordt er gedaan door de verhuizers? Kan alles wat je wil door de verhuizers gedaan worden? Of pakken ze alleen in en uit? Het is goed om te weten welke werkzaamheden zij verrichten, zodat jij weet wat je eventueel nog zelf moet/kunt doen.
 • De nodige ervaring van de studenten. Hebben ze ervaring of moet jij hen sturen tijdens de verhuizing? Het is natuurlijk prettig als zij weten hoe het werkt, zodat jij andere dingen in orde kunt maken voor je woning.
 • Materialen, hebben ze een verhuislift en verhuiswagen tot hun beschikking of moet jij hier voor zorgen? Dit zijn allemaal zaken die je van tevoren wilt weten. Dan weet je namelijk bij wie je het beste uit bent. Het makkelijkste is het wanneer er zoveel mogelijk uit handen gegeven kan worden, zodat jij je op je nieuwe woning kunt richten.
 • Referenties, deze kun je vaak op een website vinden of opvragen. Vraag ook in je omgeving aan mensen die pas verhuisd zijn, wat de ervaringen van hen zijn. Hierdoor kom je al vaak te weten wat de werkwijze is en of dat mensen tevreden zijn.
 • De voorwaarden, deze kun je vaak opvragen of op de site lezen. Zorg dat je deze kent, zodat je ook weet hoe dat er gehandeld wordt bij ziekte, schade of het niet nakomen van afspraken.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Hans
Aantal keer gelezen: 7553x
Toegevoegd: 03-06-2016 10:48
Gewijzigd: 23-06-2016 00:36

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3795 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!