tuincentrum

Intratuin, over het bedrijf

tuincentrumBen je wel eens naar het tuincentrum, Intratuin geweest? In dit artikel geven we je meer informatie over de Intratuin.

Tuin steeds belangrijker

Voor veel mensen is de tuin erg belangrijk. Werd er vroeger geen geld aan uitgegeven, behalve dan dat er zo af en toe een pak graszaad werd gekocht, nu gaat soms het hele vakantiegeld op aan de aanleg van een fraaie tuin, een lounge set enz. Mensen vinden een sfeervolle tuin steeds belangrijker. Veel mensen gaan niet op vakantie en hebben thuis in hun mooie tuin en op hun eigen terras met BBQ, sfeerverlichting, een fijne tuinset enz. een heerlijke tijd, zonder file, zonder vakantiestress en alles bij de hand!

Intratuin voor je tuin

Vind jij het prettig om op één plaats alles voor je tuin te kopen, dan is Intratuin daarop het antwoord. Een heerlijke winkel met zoveel prachtige planten en bloemen, maar ook vijvers en benodigdheden, potten en vazen, tuingereedschap, bestrating, schuttingen, terrasverlichting en nog veel meer.

  • Wil je winkelen bij Intratuin? Ga dan op een moment dat je er voldoende tijd voor kunt nemen, want er is zoveel moois te bekijken.
  • Als je door de winkel van Intratuin loopt dan krijg je inspiratie voor je eigen tuin en volop ideeën. Ook voor cadeau artikelen ben je daar op de juiste plek. Voor elk budget is er iets leuks te vinden.
  • Zit er een Intratuin bij je in de buurt, loop er eens binnen, het is er zo leuk! Zin in een kop koffie met iets lekkers, ook dat kan. Je kunt dan in alle rust bekijken wat je al in je winkelwagentje hebt gezet en bedenken welke afdelingen je nog meer gaat bekijken. Intratuin heeft ook vaak leuke acties en aanbiedingen. Maak daar gebruik van, ze zijn er voor de klanten.
  • Je kunt goed voorbereid naar Intratuin gaan door de folder online te bekijken. De acties zijn de moeite waard je kunt op planten en andere zaken vele euro's besparen als je de reclame in de gaten houdt. Wat zal die koffie in het tuincafé bij Intratuin lekker smaken als je van een mooie korting op je tuinplanten gebruik kunt maken.

Alles voor je tuin bij Intratuin

Of je een nieuwe tuin aan gaat leggen, een oude tuin wilt verjongen, een vijver of een terras wilt aanleggen, toe bent aan nieuw gereedschap, Intratuin heeft het! De medewerkers staan voor je klaar als je advies op maat nodig hebt. Ook als je gezellig wat uurtjes wilt winkelen met een gezellige pauze in het tuincafé is Intratuin een goede keuze. Je doet er namelijk veel ideeën op voor je tuin, terras, tuinkamer, vijver, buitenverlichting, de mogelijkheden om een deel van je tuin te bestraten enz. De vele soorten planten staan overzichtelijk uitgestald, met een omschrijving erbij. Deze productinformatie zorgt ervoor dat jij weet hoe en waar de planten het beste tot hun recht zullen komen. Je kunt thuis alvast online winkelen en een lijstje maken van de planten, bloemen, bloembollen, zaden, tuinaccessoires, gereedschap enz. die je wilt bekijken bij Intratuin.

Intratuin verspreid over Nederland

Er zijn in Nederland veel Intratuin winkels, waar je gezellig een kijkje kunt nemen. De winkels zijn zeer herkenbaar en alle op dezelfde prettige en klantvriendelijke manier ingericht. Het is geen zoektocht bij Intratuin. De artikelen en planten zijn eenvoudig te vinden. Alles wordt goed aangegeven. Elk jaar organiseren de meeste Intratuin winkels rondom Dierendag iets unieks. Dit jaar op 1 oktober kun je met je huisdier naar Intratuin voor een Dierendagontbijt. Intratuin heeft door het hele jaar heen enkele koopzondagen die je online kunt vinden. De schitterende uitnodigende folder van Intratuin kun je online bekijken en die is echt de moeite waard. Dat zul je beamen als je de folder hebt gezien. Laat je inschrijven op de nieuwsbrief, want ook dat is mogelijk bij Intratuin en deze geeft je alleen maar voordelen. Intratuin is niet zomaar een bloemenwinkel of bloemisterij. Het is een heuse sfeerwinkel, waar je blij wordt van de fraaie producten en artikelen. Straks staat kerst weer voor de deur ook dan zal Intratuin weer uitpakken. Zorg dat je erbij bent!

"Hoe natuurlijker, hoe beter"

De trend voor 2016 bij Intratuin is "hoe natuurlijker, hoe beter". Bij Intratuin kun je een woonstijl kiezen, bijvoorbeeld strak, stoer, romantisch. Je kunt dan meteen lezen welke kamerplanten, tuinplanten en/of woonaccessoires daar bijhoren. Je weet dan precies welke materialen er bij jouw woonstijl passen. Ideeën en inspiratie vind je volop als je de Intratuin winkel of Intratuin online bezoekt. De natuurlijke materialen springen er uiteraard uit. Deze kun je terug laten komen in allerlei accessoires.

Maak een leuke groep van oude potten en schalen met of zonder planten, gebruik terra cotta binnen en buiten, canvas, metaal, steen en andere natuurlijke materialen. Maak zelf de leukste combinaties van rotan bijzettafeltjes en laat je inspireren door het aanbod. Je kunt ook op zoek gaan naar oude gebruikte voorwerpen in de kringloopwinkel. Je vindt er vaak de meest aparte spullen. Hoe creatief ben jij om daar iets fraais van te maken? Aan creativiteit ontbreekt het bij Intratuin niet, alleen al daarvoor zou je naar Intratuin kunnen gaan.

Intratuin niet alleen voor bomen en planten

Heb jij Intratuin online al bezocht? Dan zul je gezien hebben dat zij naast veel planten voor binnen en buiten, zaden, bomen en bloembollen ook veel andere artikelen verkoopt.

  • De categorieën staan keurig gerangschikt, zodat je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt. Een greep uit het assortiment naast de planten, bomen en bloemen: plantenvoeding, potten, bakken, schalen, manden en vazen, buitenverlichting, gronddoek, graszoden, kunstgras, grind, kiezels en zand, bestrijdingsmiddelen, tuingereedschap, pergola's, tuinhuizen, barbecues, vuurkorven, tuinmeubelen, parasols en hangmatten, alles voor je huisdier, alles om insecten in je tuin te krijgen en veel leuke artikelen om sfeervol te wonen denk daarbij aan gezellige kussens, kaarsjes en geurverspreiders.
  • Intratuin is een ontzettend gezellige winkel waar je heel wat uurtjes door kunt brengen, zowel online als in de fysieke winkel.
  • Is er een Intratuin bij je in de buurt (kijk even online)? Natuurlijk neem je daar tussentijds pauze in het tuincafé, om daarna weer uitgerust verder te winkelen. Ook wanneer je leuke cadeautjes (bijvoorbeeld voor 5 december en kerst) zoekt is Intratuin een aanrader. En denk nu niet dat je alleen in de lente bij Intratuin volop keuze hebt, omdat dan het tuinseizoen begint. Intratuin heeft het gehele jaar door de mooiste artikelen voor je tuin en voor je huis. Elk seizoen zal Intratuin je verbazen met haar aanbod. Tip: vergeet de kerstshow van Intratuin niet!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Sassie
Aantal keer gelezen: 3016x
Toegevoegd: 27-09-2016 15:25
Gewijzigd: 22-10-2016 20:55

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3519 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!