Korting op de efteling?

Korting op de efteling?

Korting op de efteling?Jij wil graag naar de Efteling? Dat kan nu met mooie kortingen via online verkregen tickets! Daarnaast vind u bij ons informatie over dit betoverende attractiepark.

De prijzen van de Efteling kunnen met meerdere personen flink oplopen, daarom bent u vast op zoek naar korting voor kaartjes naar dit betoverende attractiepark? Bij ons is het mogelijk om online aan tickets te komen met kortingen die flink kunnen meetellen.

De Efteling is een attractiepark gelegen in Kaatsheuvel, Nederland, en is gericht op het plezier van met name jonge bezoekertjes. Echter is het park ook uitermate geschikt voor oudere personen daar er ook veel spannende en snelle attracties zijn, wat dacht je bijvoorbeeld van de Joris en de Draak? Deze vrij nieuwe achtbaan haalt met gemak 75km per uur en is verkozen tot de snelste achtbaan van alle attractieparken.


Maar ook andere attracties als de python, het schommelschip, de fata morgana, de droomvlucht, het spookslot, villa volta en de vogelrok zijn de moeite waard om het park voor te zoeken. Op efteling-kortingen.nl vind u online de mogelijkheid tot korting efteling.

Tevens vind u daar de mogelijkheid tot het verkrijgen van groepskorting voor de Efteling. Ook is het tegenwoordig mogelijk om te overnachten in het Efteling hotel. U krijgt dan naast een overnachting inclusief ontbijt en buffet ook onbeperkte toegang tot het attractiepark. Daarnaast is er achter het hotel de gelegenheid tot het spelen van een potje Golf.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Nathanael
Aantal keer gelezen: 7415x
Toegevoegd: 14-10-2014 18:37
Gewijzigd: 15-01-2016 19:12

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3795 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!