bier cadeau

Leuke cadeaus voor mannen

bier cadeauHet lijkt altijd wel weer een hele klus te zijn om een cadeau te vinden voor een man. Uiteindelijk komen we toch weer met een aftershave of een kratje bier aanzetten. Wil je eens een keer iets anders? Doe dan inspiratie op met deze leuke cadeaus voor mannen!

Gadgets

Vrijwel elke man houdt wel van gadgets. En er zijn tegenwoordig echt een heleboel leuke gadgets te vinden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een beamer waar je je smartphone direct aan kunt aansluiten? Of misschien is het nog een leuker idee om een tablet holder te kopen die hij kan plaatsen waar hij maar wil.

Is hij altijd zijn sleutels kwijt? Dan is een keyfinder ook een superleuk en handig cadeau. Maakt hij vaak foto’s met zijn smartphone? Geef hem dan een handige selfiestick! Of wat dacht je van een Bluetooth waterproof speaker zodat hij gemakkelijk onder de douche muziek kan luisteren? Een ander origineel cadeau waar eigenlijk elke man wel iets aan heeft zijn handschoenen waarmee hij het touchscreen van zijn smartphone of tablet in de winter kan bedienen.

Sport

Als degene waarvoor je een cadeau moet kopen een beetje sportief is, kun je ook kijken naar leuke cadeaus voor mannen die met sporten te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een stoere bokszak met bokshandschoenen of een handige sporttas. Een ander idee is om een minipooltafel voor hem aan te schaffen.

Voor een man die aan krachttraining doet zijn er ook nog meer dan voldoende andere cadeaus te bedenken. Je kunt bijvoorbeeld een pakketje maken van een sportfles, een shakebeker en een pot met eiwitshakes. Of geef hem bijvoorbeeld een powerliftbelt of een foamrol. Misschien weet je dat hij een van deze dingen graag zou willen hebben en dan weet je zeker dat je goed zit.

Alcohol

De meeste mannen zijn echte bierdrinkers en een kratje bier is dan ook meestal het juiste cadeau. Maar als je eens iets originals wilt, kun je ook voor een ander cadeau gaan dat met bier te maken heeft. Zo kun je hem bijvoorbeeld een half pintglas cadeau doen of een special bierkrat ijsblokjes koeler die precies op een bierkratje past. Natuurlijk kun je ook een geschenkpakketje maken van een van deze gadgets en een paar flesjes of blikjes bier.

Er zijn ook mannen die liever wijn drinken dan bier. Dan kun je hem een originele flessenopener cadeau doen. Of wat dacht je van speciale doppen om open wijnflessen mee dicht te draaien? Denk bijvoorbeeld aan een dop in de vorm van een asbak of een dop met een standaard voor een kaars. Zo heeft deze dop meteen twee verschillende functies!

Keuken

Niet elke man houdt ervan om in de keuken te staan, maar als hij wel van koken houdt zijn er heel wat leuke cadeaus te bedenken. Wat dacht je van een paar ovenhandschoenen in de vorm van bokshandschoenen? Dit geeft hem tijdens het koken dan toch nog een stoere, mannelijke look! Of misschien is een pizzarette wel iets voor hem. Hiermee kan hij heel gemakkelijk aan tafel zijn eigen pizza’s maken.

Houdt de man voor wie je een leuk cadeau zoekt niet van koken? Ook dan is er genoeg leuks te bedenken. De meeste mannen houden bijvoorbeeld wel van barbeque. Je zou hem daarom bijvoorbeeld een opvouwbare barbeque cadeau kunnen geven, misschien in combinatie met een set barbeque tools. Of denk eens aan een opvallende vorm waarin hij zijn eieren kan bakken – aangezien de meeste mannen dat nog wel doen -, bijvoorbeeld in de vorm van een schedel. Een andere optie is om hem een koffiebeker cadeau te geven met een leuke tekst of afbeelding.

Huisinrichting

De meeste mannen zijn niet heel erg bezig met de inrichting van hun huis, maar het kan heel leuk zijn om hem hier een handje bij te helpen. Zo kun je hem bijvoorbeeld een mooie deurmat cadeau doen in de vorm van een snor. Of wat dacht je van een toiletborstel met een handvat in de vorm van een pistool?

Andere originele accessories voor zijn huis zijn een keukenrolhouder in de vorm van een pijpleiding of een kussen met LED verlichting om zijn bank mee te decoreren. Misschien is een pennenhouder in de vorm van een vuilnisbak wel heel leuk voor op zijn bureau of geef je hem liever een opblaasbare stoel met een ingebouwde muziekspeler. Meer dan genoeg keuze in ieder geval!

Auto

Het is bijna onmogelijk om een man te vinden die niet om auto’s geeft. Heeft de man waarvoor je een cadeau wilt kopen een auto? Dan kun je hem ook verrassen met een product voor zijn auto, zoals startkabels, autoshampoo of motorolie. Maar deze cadeaus voor mannen zijn natuurlijk niet heel origineel.

Leuker is om hem een yeti ijskrabber cadeau te doen, waarmee zijn arm net op die van een yeti lijkt. Of koop een porseleinen koffiebeker die hij gemakkelijk mee kan nemen onderweg. Een andere leuk idee is om hem een alcoholtest cadeau te doen. Zo kan hij zelf testen of hij niet teveel heeft gedronken om te gaan rijden!

Grappige cadeaus voor mannen

Er zijn ook heel wat cadeaus voor mannen die misschien niet echt bruikbaar zijn, maar wel heel grappig. Denk bijvoorbeeld aan een golf- of basketbalspel voor op het toilet. Een bevroren bierglas cadeau geven kan ook heel leuk zijn. Wil je echt lichen? Geef hem dan een sexy borat mankini cadeau!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Rowanblom
Aantal keer gelezen: 5799x
Toegevoegd: 17-01-2016 17:10
Gewijzigd: 03-02-2016 16:35

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!