Maak je huis sfeervol met vloerkleden

Maak je huis sfeervol met vloerkleden

Maak je huis sfeervol met vloerkledenSfeer is steeds belangrijker aan het worden, zeker in de verschillende woningen in Nederland. Op dit moment hechten ontzettend veel mensen waarde aan de sfeer in hun woning. Dit komt doordat het steeds gemakkelijker wordt om een sfeervolle woning te creëren. Daarnaast wordt het creëren van een sfeervolle woning ook steeds goedkoper, zeker als je gebruik maakt van de volgende tips. Lees dus gauw verder en laat je inspireren om een sfeervolle woning te creëren.

Een sfeervolle woning begint bij de vloer

Wil je jouw woning sfeervoller maken door middel van een vloerkleed? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende kleuren in jouw vloer. Zo dien je jouw vloerkleed af te stemmen op de kleur van jouw vloer. Wanneer je hebt gekozen voor een vloer met een natuurlijk uitstraling, is het van belang dat je hier ook rekening mee houdt bij het uitzoeken van een By Boo vloerkleed. Om de juiste sfeer in een woning te krijgen dien je alle verschillende kleuren op elkaar af te stemmen. De vloer van een woning speelt een ontzettend grote rol in de aanblik van een woning. Het is dus belangrijk om rekening te houden met de verschillende mogelijkheden van een vloer. Er zijn ook nog genoeg andere manieren om sfeer aan je woning te geven. Bijvoorbeeld door de kleuren op de muur, een vloerkleed en door middel van bepaalde accessoires. Daarover lees je alles hieronder.

De kleuren van de muur

Wanneer je jouw woning sfeervoller wilt maken, is het van belang om rekening te houden met de kleuren van de muren. De muren in combinatie met de vloer van een woning bepalen een groot gedeelte van de uitstraling. Daarnaast dienen de kleuren ook goed afgestemd te zijn met de hoeveelheid daglicht in de woning. Het is dus verstandig om ook zoveel mogelijk natuurlijk licht in jouw woning te laten schijnen. Dit zorgt er namelijk voor dat iedereen zich beter voelt in de woning. Vaak wordt de kleur wit gebruikt om een woning van binnen te schilderen. Deze kleur past namelijk bijna overal bij en kun je makkelijk door middel van accessoires een bepaalde sfeer creëren. Mocht je geen witte muren willen, dan kun je kijken naar bepaalde kleurpaletten en tonen die bij elkaar passen. Heb je bijvoorbeeld een taupe kleurige bank, dan is het vaak mooi om de muur achter de bank ook in een soortgelijke kleur te verven. Dit zorgt voor eenheid en creëren een rustgevende en ontspannen sfeer. 

Een vloerkleed 

De kans is groot dat je ooit al eens van By Boo hebt gehoord. Sinds een aantal jaar is het merk steeds bekender aan het worden. Dit heeft voor een groot deel te maken met de verschillende kleuren van het merk. De ontwerpers van By Boo designen ontzettend veel verschillende vloerkleden. Hierdoor is het assortiment divers en neemt de bekendheid van het merk steeds verder toe. De vloerkleden van By Boo  zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Ze zijn ook geschikt voor wat jongere doelgroep. Zo heb je bijvoorbeeld erg leuke dieren vloerkleden. Een leeuwenkop of tijgerkop in de jungle kamer van je kind maakt het toch helemaal af! Verder bestaat het assortiment ook uit één kleurige kleden. Deze kunt je perfect stylen met een rustige en ontspannen sfeer in je woonkamer. Een mooi beige kleed met een witte en taupe achtige kleurenpalet laat je denken alsof je in een luxe villa op Ibiza bent, en wie wil dat nou niet? Om dit gevoel helemaal te optimaliseren kun je er een stapje bovenop doen. Zo kun je bijvoorbeeld met de room spray Aqua in de kamer een heerlijke frisse geur achterlaten. Dit verdrijft overigens ook de nare en onaangename geurtjes in het huis.Vloerkleed kopen? Ruime keuze vloerkleden in diverse stijlen bij Vloerkledenwebshop.nl

De Perzische stijl

Op dit moment houden de ontwerpers van By Boo voornamelijk rekening met de Perzische stijl. Dit is dan ook terug te zien in het ontwerp van de vloerkleden. De Perzische stijl houd in dat deze kleden vaak handgemaakt zijn en een oosterse stijl uitstralen. Deze kleden zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Met een tapijt creëer je makkelijk en snel een bepaalde sfeer in huis. In veel gevallen hebben de vloerkleden een bijzondere print waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn. Echter, het is natuurlijk wel van belang om ook de rest van het meubilair op deze bijzondere stijl aan te passen. Hierdoor wordt het namelijk makkelijk om sfeer in een woning te creëren. De kleden zijn te krijgen in verschillende soorten, maten en patronen. Er zit dus altijd wel een kleed tussen die bij jouw interieur en woonstijl past. Heb je een heel strak interieur, dan kan een Perzisch kleed met veel kleur zorgen voor meer warmte. Met een Perzisch tapijt zorg je altijd voor een warm welkom. 

Accessoires

Naast dat je bij By Boo terecht kunt voor de verschillende soorten vloerkleden, zou je ook eens kunnen kijken naar overige accessoires voor in huis. In veel gevallen zorgt een combinatie van de verschillende objecten van hetzelfde merk voor veel eenheid en sfeer. Dit heeft te maken met de verschillende uitstralingen van het merk die elkaar goed aanvullen. Je kunt er namelijk voor kiezen om een vintage look in jouw woning aan te brengen. Echter, houd je meer van een tijdloze look? Dan is ook dit zeker mogelijk met de vloerkleden van By Boo. Zo kun je bijvoorbeeld een spiegel, wanddecoratie en een vloerkleed van By Boo met elkaar combineren. Of kies je de kleuren van de By Boo  kussen in de stijl van je vloerkleed. Ook is het leuk om gebruik te maken van de By Boo wandplank en hier verschillende maten kaarsen op te zetten in de kleur die je verder in het huis ook doorvoert. Je zult zien dat het één geheel gaat vormen en dat het een aangename sfeer creëert.

Sfeer in de achtertuin 

Niet alleen binnen maar buiten kun je de achtertuin ook veel sfeer geven door middel van accessoires. Het is namelijk leuk om de sfeer die je binnen creëert ook door te voeren naar buiten. Heeft u bijvoorbeeld een loungeset in de achtertuin staan? Dan kan je deze stylen door gebruik te maken van verschillende accessoires. Het is dan bijvoorbeeld erg leuk om de loungeset aan te kleden met mooie kussens. Zo kun je kussens gebruiken in de kleur die je in de woonkamer gebruikt voor de sfeer. Voor de zomerse avonden is het fijn om onder een kleedje te kruipen op de loungeset. Je kunt dus ook leuke kleedjes plaatsen op de loungeset. Verder kun je de buitenmuren nog versieren door middel van wand accessoires, wandkleden of wandposters.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Noel
Aantal keer gelezen: 1056x
Toegevoegd: 08-12-2020 13:47
Gewijzigd: 09-12-2020 10:17

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3413 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!