Naar de bioscoop in Hengelo

Naar de bioscoop in Hengelo

Naar de bioscoop in HengeloGezellig een avondje op stap in Hengelo? Overweeg dan eens een bezoek aan de bioscoop! In het centrum van Hengelo is een grote bioscoop gevestigd met maar liefst 5 verschillende zalen.

De bioscoop in Hengelo

De bioscoop ligt midden in het centrum van Hengelo en is daardoor goed bereikbaar, op enkele minuten loopafstand van het treinstation. Het filmaanbod is zeer divers met zowel films voor kinderen als volwassenen. De bioscoop is in principe iedere dag geopend. De openingstijden staan echter niet vast en zijn afhankelijk van het aanbod aan films. De bioscoop in Hengelo gaat een half uur voor aanvang van de eerste film open.

Het filmaanbod

De bioscoop in Hengelo is er voor jong en oud. Overdag wordt het filmaanbod hoofdzakelijk gekenmerkt door films voor kinderen. Met name op de woensdagmiddag en in het weekend worden er leuke en populaire kinderfilms afgespeeld. In de avonduren is het filmaanbod hoofdzakelijk afgestemd op volwassenen met de meest populaire en nieuwe bioscoopfilms van dit moment.

 Tarieven bioscoopkaartjes

Een avondje naar de bioscoop in Hengelo kost geen vermogen. Een toegangskaartje kost maximaal 9 euro per persoon. Wie in de middag of in de ochtend de bioscoop wilt bezoeken is voordeliger uit. Ook zijn er speciale actieprijzen voor gezinnen en kan er gekozen worden voor een voordelige strippenkaart.

Combineer de bioscoop in Hengelo met een hapje eten

Wil je het bezoek aan de bioscoop compleet maken met een hapje eten? Dan ben je bij bioscoop Hengelo aan het juiste adres! De bioscoop werkt samen met 8 verschillende restaurants die een zogenaamd filmdiner aanbieden. Een filmdiner is een combinatie van een bezoek aan een restaurant en de bioscoop tegen een sterk gereduceerd tarief.

Bezoek de website van bioscoop Hengelo

Een avondje naar de bios begint met het uitzoeken van de film. Op de website van de bioscoop in Hengelo is de filmagenda en bijbehorende aanvangstijden van de komende vier dagen te zien. Een film uitgekozen? Bel dan het speciale telefoonnummer en reserveer alvast de benodigde kaartjes zodat je verzekerd bent van een stoel in de leukste en gezelligste bioscoop van Hengelo!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: bigbossmedia
Aantal keer gelezen: 6403x
Toegevoegd: 04-06-2014 15:51
Gewijzigd: 24-06-2016 15:02

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!