Paarden spelletjes

Paarden spelletjes sites

Paarden spelletjesHoud je van paarden en vind je het leuk om online spelletjes te spelen? Dan ben je waarschijnlijk regelmatig op paarden spelletjes sites te vinden! De paarden spellen zijn over het algemeen gratis en gemaakt voor jong en oud. In dit artikel vertellen we je meer over deze spellen en paarden spelletjes sites.

Soorten paarden spelletjes

De meeste paarden spelletjes zijn gericht op de verzorging van één paard. Je kiest hierbij een paard uit en vervolgens dien je dit paard te verzorgen. Aan de hand van dit soort spellen kun je ook leren hoe je in het echt voor een paard kunt zorgen. Er zijn ook paarden spelletjes websites met games waarbij je een manage of een boerderij kunt houden en hier volledig voor verantwoordelijk bent. Ook van deze spellen kun je uiteraard veel leren.

Daarnaast zijn er nog wat minder uitgebreide paarden spellen waarbij je een wedstrijd of een race kunt spelen. Deze spellen zijn er in allerlei verschillende lay-outs, waardoor je kunt variëren. Sommige paardenrace spelletjes zijn heel simpel en hierbij kun je slechts één wedstrijd spelen, maar er zijn ook andere spellen waarbij je kunt stijgen in niveau en meerdere rondes kunt rijden.

Gratis paarden spellen

Het leuke aan de paarden spelletjes is dat de spellen over het algemeen gratis zijn. Je kunt je gratis registreren voor de manege/fokkerij en verzorgingsspellen en vervolgens het gehele spel gratis spelen. Wel kan het zijn dat je moet betalen om gebruik te maken van extra mogelijkheden. De racespellen zijn over het algemeen geheel gratis. Je kunt dan ook lekker thuis online een paardenspel spelen zonder hiervoor te hoeven betalen!

Paarden spelletjes sites

Waarschijnlijk weet je zelf al enkele paarden spelletjes websites, maar wellicht ben je op zoek naar iets nieuws. Daarom beschrijven wij hieronder een aantal leuke paarden spelletjes websites.

Horse Temptation

Een interessant spel waarbij je leert om een eigen paard te verzorgen is het spel Horse Temptation. Via de website Horsetemptation.com kun je dit spel spelen. Zodra je je aanmeldt voor dit spel, kun je een paard kiezen en dit dier vervolgens kopen. Daarna kun je het paard verzorgen en trainen, maar je kunt er ook op rijden en er zelfs wedstrijden mee spelen. Verder is het mogelijk om je paard uit te lenen en je kunt er eveneens voor kiezen om het dier te verkopen. Het gehele spel kun je gratis spelen.

My Horsez

Lijkt het je leuk om online paarden te fokken en trainen op je eigen ranch? Dan is het spel My Horsez echt iets voor jou! Vanaf het begin van dit spel ben je eigenaar van een kleine ranch en je kunt deze ranch zelf uitbreiden. Via de ranch kun je je eigen paarden fokken en trainen. Het leuke aan My Horsez is dat je in contact kunt komen met andere paardenliefhebbers die dit spel spelen en zo nieuwe vrienden kunt maken. Je kunt je gratis voor dit spel registreren via Myhorsez.com. Als je extra functies wilt activeren tijdens het spel, dien je soms echter wel te betalen.

Equilino

Het spel Equilino is eveneens een verzorgingsspel waarbij je een paard kunt kiezen en verzorgen. Verder is het mogelijk om je eigen stal op te bouwen en ook uit te breiden. Met je paard kun je spannende wedstrijden rijden en prijzen winnen. Op de website Equilino.nl kun je je gratis registreren voor het paarden spel en je kunt hier eveneens met andere paardenfans praten via het forum. Je dient wel te betalen voor verschillende extra's die je tijdens het spel kunt gebruiken.

Horse Street

Een uitgebreid paarden spel is het spel Horse Street. Je kunt met dit spel paarden fokken, verzorgen, trainen en je kunt er daarnaast ook wedstrijden mee spelen. Het paarden spelletje biedt echter nog veel meer mogelijkheden. Aan het begin van het spel kun je het beste een discipline uitkiezen - zoals springen of dressuur - en je paard vervolgens zoveel mogelijk trainen op deze discipline. Zo kun je je paard in rang laten stijgen. Het is ook mogelijk om een club aan te maken bij Horse Street en om deze club te laten groeien. Verder kun je in contact komen met andere paardenfans. Via de website Horsestreet.net kun je je gratis aanmelden voor dit spel.

PaardenSpelletjes.nl

Ben je op zoek naar een website waarop je meerdere paarden spellen kunt vinden en vervolgens kunt kiezen welk spel je wilt spelen? Bezoek dan eens de website PaardenSpelletjes.nl! Deze site is een van de meest uitgebreide paarden spelletjes websites en je kunt hier een groot aantal verschillende paarden spellen vinden. Naast spellen waarbij je een fokkerij moet managen of je eigen paard moet verzorgen, kun je ook kiezen voor geheel andere spellen. Denk hierbij aan online kleurplaten voor de allerkleinsten, zoek de verschillen of ontsnappingsspellen. Voor elke leeftijd is hier wel een leuk paarden spel te vinden.

Spelletjes websites

Naast de echte paarden spelletjes sites die zich enkel richten op paarden spellen kun je ook paarden spelletjes vinden op gewone spelletjes websites. Hier moet je vaak wel even zoeken tussen de andere spelletjes. Soms kun je echter een leuk paarden spel vinden dat niet te vinden is op een paarden spelletjes site. Spelletjes websites waarop je ook een aantal paarden spelletjes kunt vinden zijn bijvoorbeeld Spele.nl en Funnygames.nl.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Rowanblom
Aantal keer gelezen: 7450x
Toegevoegd: 07-11-2015 13:15
Gewijzigd: 31-05-2016 14:57

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!