polos

Relatiegeschenken om jouw bedrijf te promoten

polosPromotieartikelen worden vaak gebruikt door diverse soorten ondernemingen op beurzen, evenementen en/of festivals. Maar welke keuzemogelijkheden heb je precies? Wat zijn geschikte promotieartikelen voor jouw bedrijf?

Ieder bedrijf maakt wel eens gebruik van promotieartikelen. Of het nou gaat om visitekaartjes, flyers of bedrukte producten. Wanneer jij serieus aan jouw onderneming wilt bouwen dan is het belangrijk dat je tijd en geld steekt in branding. Zorg dat je jouw logo een aantal keer laat terugkomen op producten die men daadwerkelijk gebruikt en ook vaak worden gebruikt. De beste promotiemiddelen kunnen worden teruggekoppeld naar jouw diensten/producten zonder dat er ook maar een logo nodig is.

Ben jij op zoek naar inspiratie als het aankomt op relatiegeschenken? Wij hebben speciaal voor jou een overzicht opgesteld van de 10 leukste relatiegeschenken voor potentiele klanten en bezoekers van uw evenement of beurs. Tevens zijn een aantal van deze geschenken prima te gebruiken tijdens feestdagen, zoals Kerst of Pasen.

Antistress ballen in diverse vormen

Wist je bijvoorbeeld dat je antistress ballen kunt bedrukken, maar dat deze ook leverbaar zijn in verschillende vormen? Voor ieder type onderneming of product of dienst zijn wel verschillende stressballen te krijgen. Zo kun je een stressbal in de vorm van een huis bestellen, een stressbal in de vorm van een helm voor op de bouw of een stressbal in de vorm van een auto voor het promoten van een autobedrijf.

USB sticks met verschillende formaten

Een standaard usb-stick wil iedereen wel graag, maar maak helemaal goede promotie dankzij usb-sticks in diverse grappige vormen. Waaronder in de vorm van een creditcard. Tevens eenvoudig in een portemonnee te stoppen.

Kubusblokken met logo

Kubusblokken zijn standaard memoblokken die u op ieder bureau wel tegenkomt. Wist u dat de zijkant bedrukt kan worden met uw bedrijfslogo. Het duur vrij lang voordat de memovelletjes op zijn en dat uw logo van de zijkant verwijdert, daarom is dit een ideaal promotiemiddel voor een lange tijd.

Brain teasers met logo

Brain teasers zijn op iedere koffietafel het gesprek van de dag. U kunt diverse soorten brain teasers neerleggen, bijvoorbeeld blokjes, in elkaar hakende ogen met clips en nog veel meer. Bedruk ze met uw bedrijfslogo. Mensen willen het vaak even proberen en indien uw logo op het voorwerp bedrukt is dan begint men zichzelf af te vragen wat u bedrijf exact doet.

Spaarpotten met logo

Een leuke manier die ook iedereen wel graag wil hebben zijn unieke spaarpotten in verschillende vormen. Bedruk ze met uw logo en men kijkt altijd even terug naar uw logo.

Windjacks en jassen

Windjacks en jassen zijn de standaard artikelen die veel ondernemingen als eerste bestellen na het opstarten. Een jas is nou eenmaal een promotiemiddel die ook nog zeer functioneel is, waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Sommige mensen kiezen ervoor om een jas te bedrukken, echter heb je een geheel professionele look door jouw jassen te borduren met je eigen bedrijfslogo.

Lippenbalsem met bedrukking

Lippenbalsem wordt veel gebruikt om weg te geven op diverse  soorten beurzen en evenementen. Je kunt lippenbalsem vrij goedkoop bedrukken met een bedrijfslogo. Lippenbalsem is net zoals de windjacks een functioneel promotiemiddel die daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Relatiegeschenken

Zweetbandjes met logo

Zweetbandjes zijn tegenwoordig de laatste trend. Steeds meer mensen gaan hardlopen, bewegen, sporten of bezig met fitness. Hier kun je ideaal op inspelen door op de zweetbandjes je logo te borduren. Echter is het wel noodzakelijk dat je bedrijf zich bezig houdt met sport of sportartikelen, voor het ultieme resultaat.

Polo’s en t-shirts met bedrukking of borduursel

Polo’s en t-shirts worden door iedereen gebruikt. Zorg dat jouw medewerkers er verzorgt en netjes bijlopen met nette polo’s met bedrukking.  Polo’s en t-shirts behoren daarom tot de top van relatiegeschenken die daadwerkelijk zeer goed verkocht worden. Net zoals de windjacks en jassen is dit een investering waar je daadwerkelijk wat aan hebt.

Pennen laten bedrukken

Pennen zijn nog steeds razend populair, niet perse als relatiegeschenk, maar meer als promotiemateriaal voor beurzen. Je ziet overigens nu steeds vaker dat mensen pennen laten graveren met een eigen bedrijfslogo en deze weggeven als een relatiegeschenk aan zakenpartners. Je kunt namelijk uitstekend Parker pennen graveren met een bedrijfslogo.

Bidons en drinkflessen speciaal voor sportverenigingen

Bidons en drinkflessen zijn ideaal om te dienen als promotiemiddel tijdens sportwedstrijden. Je ziet dat deze middelen ook vaak ingezet worden door diverse organisatoren van sportevenementen en fitness-webshops. Je geeft de sporter een product die men daadwerkelijk kan gebruiken tijdens een sportevenement of –wedstrijd en je maakt op deze manier eenvoudig reclame bij jouw doelgroep.

Speciale geschenken voor zakenrelaties

Er zijn diverse soorten relatiegeschenken die je goed kunt gebruiken voor verschillende type zakenrelaties. Veelal gebruikt men voor belangrijke zakenrelaties duurdere geschenken. Dit kan oplopen van een lekkere fles wijn, tot een fles wijn in een geschenkset, waaronder houten kistje met wijnopener, schenktuit en dergelijke of tot een volledige kleine mini-wijnkoelkast waar meer dan 8 flessen wijn in geplaatst kunnen worden. Wat je tegenwoordig ook vaak ziet zijn de luxe pennen. Veel ondernemers geven als cadeau aan zakenrelaties een pen van Parker of Waterman. De pennen variëren in verschillende prijsklassen, zo heb je bijvoorbeeld al een Parker-pen voor een paar tientjes maar tevens voor enkele honderden euro’s. Ook kiezen veel mensen ervoor om de pen niet te laten bedrukken, maar om deze te laten graveren. Het straalt toch iets extra’s uit en laat jouw bedrijf professioneel overkomen.

Speciale geschenken voor seizoenen

Wanneer je aan geschenken denkt per seizoen dan denk je voornamelijk aan feesten zoals Kerstmis of Sinterklaas. Medewerkers van een bedrijf ontvangen een kerstpakket. Echter zijn er veel meer seizoensproducten, waaronder paaseieren met eigen bedrukking van naam of logo.

Sfeerproducten speciaal voor vrouwen

Geef je een relatiegeschenk aan een vrouw dan is een sfeerproduct de ideale manier om een goede indruk achter te laten. Wat kun je allemaal verstaan onder een sfeerproduct? Denk bijvoorbeeld aan luxe waxinekaarshouders, luxe fotolijstjes of geurverspreiders. Indien je voor duurdere relatiegeschenken kiest dan denk je al gauw aan woninginrichting, waaronder designlampen en dergelijke.

Milieuvriendelijke geschenken

Wil je graag op het milieu letten? Dan zijn er uiteraard verschillende mogelijkheden, waaronder gerecyclede relatiegeschenken, zoals notitieboeken, tasjes en schrijfblokken. Je hebt tevens de mogelijkheid om te kiezen voor geschenken die energie besparen, denk bijvoorbeeld aan Solar-opladers, waarbij een zonnecel wordt gebruikt voor het opladen van mobiele apparaten en mp3-spelers of energiebesparingsets, waarbij de sets voorzien zijn van spaarlampen batterijen en dergelijke of waterverbruik indicators.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: nielsniels12
Aantal keer gelezen: 3929x
Toegevoegd: 06-09-2016 16:00
Gewijzigd: 08-09-2016 18:42

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3722 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!