Slotenmaker, meer dan alleen sloten maken

Slotenmaker, meer dan alleen sloten maken

Slotenmaker, meer dan alleen sloten makenZonder slot is hetgeen wat jou dierbaar is niet veilig. Toch kan het hebben van een beveiliging erg vervelend zijn. Misschien heb je het wel eens eerder meegemaakt. Je staat voor een dichte deur en je bent uw sleutel vergeten. Nu zijn er goede tips voor dit, zoals het geven van de reservesleutel aan de buren. Lukt het je echt niet om binnen te komen? Bel dan een slotenmaker, die helpt je verder!

Je slot openmaken

Sta je voor een dichte deur en heb je geen overige opties meer om binnen te komen? Dan kan je voor dit een slotenmaker inlichten. Je zal waarschijnlijke denken, een slotenmaker? Die is er toch om sloten te maken? Ja dat is zeker iets waar zij in gespecialiseerd zijn. Maar niet alleen dat. Zij kunnen jou helpen met het binnenkomen van je woning. Is jouw sleutel afgebroken in het slot? Dan komt de slotenmaker naar je toe en kijkt hoe hij je kan helpen. Is het slot nog te repareren of moeten er delen worden vervangen. Door genoeg materiaal bij zich te hebben is hij voorbereid op elke situatie die er zich kan voordoen. Zo hoef je nooit lang buitengesloten te zijn.

In 30 minuten aanwezig

Door verschillende vestigingen kan de slotenmaker binnen het half uur bij je op de stoep staan. Kom je terug van vakantie en komt je voor een dichte deur te staan zonder het hebben van een sleutel? En het is midden in de nacht? Geen moeite, de slotenmakers komen nog steeds naar jou toe om je te helpen. Als je belt, wordt er gelijk een slotenmaker naar je toe gestuurd.

Is je slot verouderd?

Gaat jouw slot maar lastig open en heeft het insmeren met olie op een gegeven moment geen zin meer en komt je maar nauwelijks jouw woning in? Dan kan een slotenmaker zijn naam eer aan doen. Door mogelijk delen te vervangen die niet meer goed functioneren, kan het zonder veel uitvoeringen opgelost worden. Als je slot door bijvoorbeeld roest helemaal versleten is, dient hij vervangen te worden. Je kunt met de slotenmaker afspreken welk slot je graag zou willen. Meestal wordt je aanbevolen een extra veilig slot aan te schaffen. Als je met de keus geholpen wilt worden kan je de hulp vragen aan de slotenmakers. Een slot vervangen kan voortijdig altijd een goeie beslissing zijn. Het kan voor inbrekers soms erg makkelijk zijn om oude sloten te openen. De verschillende slotentechnieken van tegenwoordig zorgen voor een verbeterde veiligheid voor jou en je inboedel.

Is er bij je ingebroken?

Een inbraak is natuurlijk erg vervelend. De slotenmakers kunnen je niet helpen met het terugkrijgen van je spullen. Wel kunnen zij je helpen om jouw huis weer veilig te maken tegen inbraak. Misschien nog wel veiliger dan voorheen met een goed slot. Soms komt het voor dat er vandalisme heeft plaatsgevonden aan je deur. Delen van de deur kunnen ook gemaakt worden door de slotenmaker, zodat jouw deur weer zo goed als nieuw is. Als er erg veel schade aan je deur is geconstateerd kan er mogelijk een tijdelijk slot op je deur worden geplaatst. Je bent dan in eider geval veilig voor een korte tijd. Kort daarna kan erdoor goed gemeten te worden een definitieve oplossing gemaakt worden.


De eerlijke slotenmaker in Den Haag en omstreken

Het hebben van een antieke deur

Heb je een deur die voor jou van grote waarde is? Denk bijvoorbeeld aan een antieke deur die al honderden jaren hetzelfde is en deel uitmaakt van het monument waar je in woont. Als het slot moet worden vervangen, dan kan je met de slotenmaker overleggen wat er moet gebeuren om dit zo onzichtbaar mogelijk te restaureren. De slotenmaker kan aangeven welke onderdelen je moet bestellen die vervangen moeten worden. Zij hebben ervaring op dit vak en houden de veiligheid en het uiterlijk van het slot in hun achterhoofd.

Waar moet je op letten?

Een slotenmaker is iemand die jouw sloten kan vervangen en maken. Je kan er niet van verwachten dat hij ingeslagen ruitjes of kapotte deuren volledig restaureert. Hij kan je wel advies geven over wie je het best kan inschakelen.
Wees er op tijd bij, is er bij je ingebroken? Regel eerst het slot. Je wilt natuurlijk voorkomen dat er die avond weer bij je wordt ingebroken door de afwezigheid van je slot en daarmee gelijkstaand jouw veiligheid. Zorg dat je die avond in ieder geval veilig kan slapen. Dit is een belangrijk deel van de inbraak preventie.
Voorkom de komst van de slotenmaker. Zoals eerder aangegeven kan je op allerlei manieren dingen voorkomen. Hetgeen wat het meest voorkomt is de reservesleutel geven aan de buren. Zodat als je niet naar binnen komt omdat je geen sleutel hebt, kan je bij de buren vragen om jouw sleutel.
Een slot vervangen kan erg duur zijn. Om langer met een slot te doen, kunt u hem af en toe insmeren met olie. Zo slijt de sleutel minder snel en jouw slot zal minder snel slijten. Zo gaat uw slot een stuk langer mee. Een goede methode daarvoor is jouw sleutel in te smeren met olie en daaropvolgend de sleutel in het slot te bevestigen.
Zorg voor een camera op je huis. Dit zorgt dat de drempel voor inbrekers al een stuk minder klein is om bij je in te breken. De camera hoeft niet duur te zijn. Een camera die niet werkt, kan al genoeg zijn. De inbrekers kunnen dat toch niet zien. Voor minder dan 10 euro kan je een nep-camera kopen met enkel een rood lichtje in het midden.

Waarom moet je om hulp vragen?

Veel mensen denken: een slot is een slot. Dit is natuurlijk zo. Maar niet elk slot kan je dezelfde veiligheid geven als een andere. Je dient misschien iets meer te betalen, maar dan heb je wel een nieuw slot die zorgt dat de nieuwste inbraak technieken niet bij je uitgevoerd kunnen worden. De slotenmakers kunnen hier advies over geven. Hij kan je vertellen welk slot het best voor jouw deur bestemd is. Een zware deur heeft bijvoorbeeld een beter slot nodig dan een lichte deur of een raam.

Beveilig jouw volledige woning

Heb je ramen ter hoogte van de begaande grond? Dan kunnen deze ook jouw veiligheid in gevaar brengen. Zorg dat deze ramen ook op slot kunnen. Een simpele klem op je raam is voor de inbrekers geen sta-in-de-weg. Ze kunnen er zo doorheen komen. Door een sleutel op je raam te bevestigen ben je al veel meer beveiligd tegen inbraak. Als je nog steeds bang bent voor inbraak kan je jouw deur voorzien met een dubbel slot. Dit maakt jouw deur een stuk steviger. Vraag aan de slotenmaker naar de mogelijkheden.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Adminlinks
Aantal keer gelezen: 3199x
Toegevoegd: 12-11-2019 09:29
Gewijzigd: 13-11-2019 13:40

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!