roze sneakers

Sneakers

roze sneakersDit is een artikel over sneakers waar je diverse informatie erover kunt lezen. Zo lees je bijvoorbeeld welke merken van sneakers het populairst zijn.

Sneakers zijn de meest verkochte en gedragen schoenen op dit moment. Diverse soorten aan schoenen wordt aangeboden en naar eigen keus kan je er een paar uitkiezen. Nike Airmax is dit jaar verkozen tot beste sneaker van 2016. Ongeacht de prijs worden ze het meest verkocht. De allereerst Nike Air Max was de Air Max 1. Deze schoenen werden 1987 ontworpen door Tinker Hatfield. Bijna 30 jaar na deze schoenen zijn vorig jaar de Nike Air Max 2015 verschenen. Een andere kleur komt van de zwarte swoosh die over de hiel is gezet. De sneakers zijn door de jaren heen steeds meer ontwikkeld. Van hardloopschoenen tot een ware sneakercult. De Nike Air Max 2015 bestaat uit een gestructureerd mesh materiaal en heeft een zichtbare air zool over de gehele lengte. De unieke "Flywire manier van veteren zorgt ervoor dat de sneaker aanvoelt als een tweede huis. Door deze Nike Air Max 2015 is het een echte hype geworden dat veel mensen ze kopen en dragen.

De top 5 beste merken sneakers

Sneakers zijn de meest sportieve schoenen voor het dagelijks gebruik en zijn daardoor ook direct afgeleid van sportschoenen. De beste merken sneakers zijn van huis uit fabrikanten van sportschoenen. Sneakers zijn door het hele jaar door een item waarvan iedereen gebruik maakt. Hieronder is een lijst weergegeven met de top 5 best verkochte sneakers 2015/2016:
Nike
Nike is een Amerikaans merk en hun collectie van sneakers is heel internationaal van opzet. Nike heeft diverse soorten sneakers en maakt zo ook mooie hoge sneakers.

Puma
Puma is een grote fabrikant van sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Puma sneakers zijn ook echt sportief.

Adidas
De Adidas sneakers behoren al sinds de eerste sneakers op de markt en kwamen tot de best verkochte en meest populaire sneakers. De Adidas sneakers zijn mooi en sportief.

Le Coq Sportif
Net zoals Adidas en Puma is Le Coq Sportif een oud Europees sportmerk en is afkomstig uit Frankrijk.
Asics
Asics sneakers zijn bijvoorbeeld Japanse sneakers. Dit sportmerk komt van de basketbal wereld en zijn echter voor de rest heel divers van design.

Sneakers vergelijking drie landen

Er wordt in Nederland aanzienlijk meer sneakers gekocht dan andere soorten schoenen. In vergelijking met de landen Frankrijk en Duitsland zijn de sneakers hier ook goedkoper. De sneaker-markt wordt vooral overheerst door de merken Nike en Adidas. De modezoekmachine StyleLounge analyseert in de studie trends en prijzen van sneakers gebaseerd op een steekproef waarbij 25.000 enquêtes zijn ingevuld. Bij het vergelijken van de drie landen onthult die studie diverse verschillen bij de keuzes in kleur en merken van sneakers. Zo is in Nederland het aandeel aan sneakers bij de verkoop van schoenen bij mannen maar liefst 69 procent. 
Sneakers zijn populairder bij mannen dan bij vrouwen. Dat komt door de omvang van het assortiment want bij mannen is het assortiment gemiddeld uitgebreider dan bij vrouwen. 69 procent van de Nederlandse mannen kiezen de schoensoort sneakers en in Duitsland is het percentage 72 procent. In Frankrijk kiezen de mannen bijna de helft voor sneakers ten op zichte van andere schoenen.
In Nederland zijn Nike en Adidas de meest populairste merken op de sneaker-markt. Meer dan 35 procent van alle gekochte schoenen zijn van de merken Nike en Adidas. Andere merken zoals Graceland hebben maar een klein marktaandeel. In Duitsland en Frankrijk. Nederlands kiezen vaak voor wit en opvallende kleuren en kiest voornamelijk voor wit of rood.De Nederlanders kiezen over het algemeen vaak voor zwart en wit maar kiezen ook voor opvallende kleuren. Ze zijn niet zo erg terughoudend met de keuze van kleuren kiezen als bij de Duitsers. De Nederlanders en Fransen kiezen meestal voor de kleur wit en opvallende kleuren. De Nederlanders en de Fransen kiezen meestal voor de kleur wit of rood. De Duitse vrouwen en mannen kiezen meestal de klassieke kleur zoals zwart, wit, grijs en blauw. Daarin tegen kiezen de Nederlandse vrouwen en mannen een felle kleur zoals rood.De sneakers met de kleuren zwart en wit worden door beide geslachten het meest gewild.In alle drie de landen wordt vaak voor een klassieke look gekozen.
De merken en Adidas en Nike zijn erg populair over de hele wereld, maar welk merk bovenaan staat verschilt per land en per geslacht. Deze merken zijn het meest in aanmerking voor in de landen Nederland, Duitsland en Frankrijk. Je kan in een groot onderscheid vergelijken welke merken, in welk land en bij welk geslacht bovenaan staan. Het merk Nike is het meest geliefd bij de Nederlandse mannen terwijl de vrouwen meer een voorkeur hebben voor het merk Adidas. Wanneer je de prijs van Adidas en Nike gaat vergelijken komt er als resultaat uit van de drie landen dat de sneakers van Adidas goedkoper zijn dan de sneakers van het merk Nike. De sneakers van de merken Adidas en Nike zijn in Nederland ongeveer naar schatting vijf procent goedkoper dan in de landen Duitsland en Frankrijk.

Hacks voor witte sneakers

De witte sneakers zijn en blijven altijd wel in. Deze sneakers worden aan van alles blootgesteld onder anderen zand, gruis en festivalterreinen. Wanneer de zon op je witte sneakers valt zorgt het er ook nog voor dat de modder kan indrogen en aankoeken. Dat is dan weer een reden om een nieuw paar sneakers aan te schaffen. Dat zou je in eerste instantie niet heel erg vinden, maar om wekelijks nieuwe sneakers aan te schaffen is ook geen pretje en gaat je nog eens behoorlijk veel geld kosten. Het is dan ook de moeite waard om naar andere oplossingen te kijken waarmee je dan de witte sneakers weer helemaal schoon zou kunnen krijgen.
Misschien zou het in eerste instantie gek klinken om te horen dat tandpasta een oplossing is, maar deze blijkt echt te werken. Wanneer je sneakers onder de modder zitten of gewoon helemaal vies zijn kan je de tandpasta erbij pakken en zelfs een tandenborstel. Je doet de tandpasta op de vlekken en dan ga je beginnen met poetsen. Je wrijft het er daarna weer af met een doekje en je sneaker is weer helemaal schoon. Een belangrijke aanwijzing is dat je dit alleen bij sneakers van leer of kunstleer kan toepassen, dus je moet het niet proberen op sneakers met canvas.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: coen85
Aantal keer gelezen: 1766x
Toegevoegd: 16-10-2016 23:00
Gewijzigd: 16-10-2016 23:48

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3008 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!