sporten met anabolen

Sporten en anabolen

sporten met anabolenEr zijn mensen die sporten en anabolen gebruiken. Weet jij wat dit met je lichaam kan doen en waarom sporters anabolen gebruiken? In dit artikel wordt aandacht besteed aan sporten en anabolen en worden deze en andere vragen beantwoord.

Anabolen

Sporten kan erg leuk zijn, maar sommige mensen willen steeds betere prestaties neerzetten. Het kan zijn dat het niet lukt en dat zij daarom anabolen gaan gebruiken. Maar wat zijn anabolen eigenlijk? We geven je eerst meer informatie over dit product.

  • Androgene anabole steroïden worden ook wel anabolen genoemd. Ze zijn afgeleid van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Dit hormoon zorgt voor de ontwikkeling van de mannelijke secundaire geslachtskenmerken, daarbij kun je denken aan een zware stem, baardgroei, maar ook aan borsthaar en de ontwikkeling van de geslachtsdelen.
  • Het hormoon stimuleert de aanmaak van eiwitten in de spieren. Dit zorgt ervoor dat deze dus groter en sterker kunnen worden. Dit is vooral de reden dat mensen anabolen willen gebruiken,  zodat ze sterker worden en dat dit ook zichtbaar is voor anderen.

Anabolen in de sport

Binnen de sportwereld worden de meeste anabolen gebruikt omdat ze effect hebben op de spieropbouw. Met name bij de sporten waarbij kracht een belangrijke rol speelt is dit het geval. De anabolen kunnen namelijk de eiwitaanmaak in de spieren stimuleren, maar zorgen ook dat de afbraak van spiereiwit tegen wordt gegaan. Iemand die anabolen gebruikt krijgt daardoor dan sterkere maar ook dikkere spieren. Het gaat allemaal goed werken wanneer je intensief traint en als je met je voeding genoeg eiwitten binnen blijft krijgen. Alleen anabolen gebruiken zonder trainen en zonder voldoende eiwitten te eten werkt niet. Het is een combinatie.

Anabolen bijwerkingen

Sommige mensen zien alleen de voordelen in van de anabolen, maar er zijn ook nadelen. Anabolen kunnen namelijk ook zorgen voor bijwerkingen. Deze zullen we nu bespreken. Zoals je zult lezen zijn de bijwerkingen zeker iets om rekening mee te houden.

  • Wanneer je anabolen gebruikt, kan dat er voor zorgen dat je leverfunctiestoornissen krijgt.
  • Je kunt een erg vette huid krijgen van anabolen, maar ook acné en hart- en vaatziekten.
  • Er kan ook sprake zijn van een toename in de agressie en in de achterdochtigheid van iemand.
  • Mannen kunnen ook minder vruchtbaar worden wanneer zij anabolen gaan gebruiken.

Waarom anabolen gebruiken?

Iedereen kan anabolen om een andere reden gebruiken. Dit zullen we nu verder bekijken. De eerste reden dat veel mensen anabolen willen gebruiken is, omdat ze sporten en daarmee dan de lichamelijke prestaties willen bevorderen. Hierbij is het van belang om te weten dat de spiergroei wordt versterkt door de hormonen en het lichaamsvet wordt meteen verminderd. Er zijn een paar sporten waarbij anabolen vaak gebruikt worden en dat is bij wielrennen, maar ook bij bodybuilding en bij voetballen. Waarom gebruiken mensen nog meer anabolen?

  • Anabolen kunnen ook gebruikt worden omdat mensen in korte tijd hun lichaam gespierder willen maken.
  • Anabolen worden ook vaak gebruikt als behandeling van bepaalde medische aandoeningen. Je kunt hierbij denken aan bloedarmoede en impotentie.

Soorten anabolen

Er bestaan verschillende soorten anabolen. Je hebt anabolen in de vorm van pillen, maar ook als injectie. Er zijn ook anabole steroïden die je binnen kunt krijgen door een crème of een gel. Hoeveel je nodig hebt hangt af van je doel, je leeftijd en hoelang je het gaat gebruiken. Op de verpakkingen staat vaak wat je nodig hebt en hoeveel je moet gebruiken. Het is sowieso wel van belang dat je gaat bekijken wat je nodig hebt en dit ook met een professional bespreekt. Er zijn mensen die zomaar gaan experimenteren met anabolen, maar het is beter om het gebruik onder begeleiding te doen, zodat je advies kunt vragen en weet wat je te wachten staat. Bekijk samen met je begeleider, als deze verstand van zaken heeft, welke soorten er het beste bij je passen. Door het ruime aanbod is het voor een leek lastig kiezen wat het beste kan werken. Informeer goed, voordat je start met het gebruik van anabolen en laat je begeleiden.

Wel of geen anabolen gebruiken?

Soms ga je een lastige keuze maken, wil je namelijk wel of geen anabolen gebruiken om je prestaties te verbeteren? Het zal er een beetje aan liggen hoe je lichaam reageert en wat je doel is. Het belangrijkste is dat je nu gaat bekijken wat jij allemaal kunt doen en kunt verwachten als je anabolen gaat gebruiken. Het kan namelijk heel goed zijn dat je last krijgt van de bijwerkingen. Ga je een kuur beginnen, dan zul je er even doorheen moeten. Neem je dan de bijwerkingen voor lief en ga je toch bekijken wat het resultaat is voor jouw lichaam? Zorg dat je gaat ontdekken hoe je lichaam er op gaat reageren als je het echt wil. Bereid je goed voor en lees er veel over. Praat er ook over met anderen en wissel ervaringen uit. Hierdoor weet je meer wat je kunt verwachten en kun jij je ook beter voorbereiden op welke soort je gaat gebruiken en wat de juiste hoeveelheid is voor jou. Als je twijfelt, kun je maar beter niet beginnen en eerst onderzoeken of je het wel of niet wil doen. Het is zonde als je er spijt van krijgt. Je bereikt het beste resultaat wanneer je er voor de volle 100% achter staat.

Online anabolen kopen

Als je de keuze hebt gemaakt om anabolen te gaan gebruiken, dan kun je deze ook online bestellen. Het is hierbij wel van belang dat je weet wat je wil gebruiken en hoeveel je nodig hebt. Dit ligt allemaal aan het doel wat je voor ogen hebt en daarom is het goed dat je daar nu naar gaat kijken. Ontdek wat de voordelen zijn als jij anabolen gebruikt en wat deze met jouw lichaam doen. Het eerste waar je nu naar gaat kijken is welke soort je nodig hebt, of het pillen of injecties zijn en hoe je het toe moet dienen. Zorg dat je er nu snel achter gaat komen en dan weet jij ook wat de voordelen zijn voor jouw situatie. Geef je lichaam wel de tijd om er aan te wennen, dan kun je namelijk het beste het resultaat bekijken. Dit kan een paar maanden duren voordat je het eerste resultaat gaat zien. Maar je kunt nu online anabolen bestellen en dan kun je snel beginnen met een kuur en bekijken of jouw lichaam ook gaat groeien door het gebruik van anabolen. Uiteraard kun jij naar de ervaringen van anderen luisteren, toch geeft dat geen duidelijk beeld voor jou. Elk lichaam zal namelijk anders reageren op anabolen.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Hans
Aantal keer gelezen: 4132x
Toegevoegd: 30-06-2016 13:04
Gewijzigd: 20-07-2016 23:41

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3722 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!