sale stickers

Stickers laten bedrukken

sale stickersAls je stickers wil laten bedrukken, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Heb je al nagedacht over welke soort stickers je zou willen en hoeveel? En weet je wat de kosten zijn als je stickers gaat laten bedrukken? Lees dit artikel aandachtig door, zodat je de tips toe kunt passen als je stickers gaat laten bedrukken.

Stickers laten bedrukken

Wil je stickers laten bedrukken dan kun je op het internet meer dan voldoende bedrijven vinden, die dit voor je kunnen doen. Er zijn op het internet bedrijven waar je stickers op maat kunt laten bedrukken. Heb je zelf een ontwerp van een sticker dan is het mogelijk dat je met een bestand via de website de sticker meteen kunt bestellen. Heb je geen ontwerp van een sticker dan kun je dit laten maken door een bedrijf. Je kunt stickers van allerlei vormen en maten laten bedrukken, de vaste vorm van een sticker is meestal rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. Je kunt bij de meeste bedrijven op het internet ook voor vrije vormen van stickers kiezen, een vrije vorm van een sticker kun je ook een contoursticker noemen. Stickers kun je voor binnen en buiten laten bedrukken, ook kun je stickers laten bedrukken voor speciale gelegenheden.

Raamstickers

Als je stickers nodig hebt om op een raam te plakken kun je deze gebruiken voor uiteenlopende doelen. Je zou raamstickers kunnen laten bedrukken en gebruiken op het etalageraam van de winkel die je runt. Heb je een restaurant en je wil iets kenbaar maken ook dan zou je dit kunnen doen met een raamsticker die je speciaal kunt laten bedrukken. Je kunt raamstickers ook voor thuis laten bedrukken en bijvoorbeeld gebruiken voor de feestdagen.

Vloerstickers

Kom je in bepaalde winkels dan zie je weleens dat er stickers op de vloer geplakt zijn, dit wordt meestal gedaan als er iets in de reclame is. Door vloerstickers te laten bedrukken kun je ook een evenement aangeven, of je geeft een bepaalde looprichting aan. Kom je bij een spaarbank binnen dan zie je dat ze ook hier een vloersticker hebben laten bedrukken voor het loket, deze geeft dan de grens aan tot hoever je achter de voorgaande klant moet blijven. Veel winkels laten vloerstickers bedrukken. Vloersticker laten bedrukken wordt meestal gedaan om iets onder de aandacht te brengen.

Stickers op een rol

Je kunt ook stickers laten bedrukken die op een rol zitten. Vooral onder de winkeliers zie je dat zij stickers op rol laten bedrukken. Winkels laten stickers op rol bedrukken om de prijzen op bepaalde producten aan te brengen. Winkels laten ook stickers bedrukken om deze te gebruiken op folders en om in mappen te plakken. Je kunt stickers op rol in verschillende vormen en materialen laten bedrukken.

Stickers vinyl

Als je stickers voor buiten wil laten bedrukken dan kun je het beste kiezen voor stickers die gemaakt zijn van vinyl. Je kunt vinyl stickers laten bedrukken in wit of transparant, de meeste vinyl stickers die je laat bedrukken zijn UV bestendig en ook weersbestendig. Normaal zijn de stickers die je kunt laten bedrukken van vinyl erg glanzend, maar als je dit niet wil kun je ze af laten werken met een transparante laag. Wil je vinyl stickers laten bedrukken dan moet je meestal een keuze maken uit standaardvormen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een eigen formaat en ontwerpsticker te laten bedrukken.

Logo stickers

Heb je een bedrijf dan is het gemakkelijk om logo stickers te laten bedrukken. Als je logostickers hebt laten bedrukken kun je op een gemakkelijke manier het bedrijf meer naamsbekendheid geven, je kunt de sticker uitdelen of ergens op plakken. Je moet van te voren wel goed nadenken hoeveel stickers je wil laten bedrukken, hoe meer stickers je bestelt des te goedkoper het naar verhouding wordt. Als je logo stickers wil laten bedrukken kun je altijd zelf de sticker ontwerpen, zo krijg je in ieder geval de sticker die je wil hebben.

Goedkope stickers

Als je goedkope sticker wil laten bedrukken dan kun je die het beste op het internet bestellen. Op het internet kun je stickers laten bedrukken voor een goede prijs. Via het net kun je stickers laten bedrukken ook als het gaat om de vorm van een sticker, maar tevens als het gaat over het formaat van een sticker die je wil laten bedrukken, of het gaat over het materiaal van de sticker ook dan kun je op het internet goed terecht. Wil je stickers laten bedrukken dan moet je altijd kiezen voor een bedrijf waar je zelf de maten van de sticker kunt bepalen, dit kan alleen niet bij papieren stickers.

Stickers bedrukken internet

Als je via het internet stickers laat bedrukken kun je meestal wel op een snelle levering en een goede service rekenen. Er zijn zelfs bedrijven die stickers bedrukken waar je zelf de levertijd kunt bepalen.

Soorten stickers

Er zijn verschillende soorten stickers waar je een keuze uit kunt maken. Maar denk goed na over het doel en dan kun je aan de hand daarvan bekijken welke soort stickers daar goed bij past. Wanneer het voor je eigen bedrijf is, is het goed om te bekijken wat je er op wilt laten bedrukken. Een slogan, de naam van de website, de naam van het bedrijf, het logo, een mailadres of een telefoonnummer? Allemaal factoren om goed over na te denken en dan zie je vanzelf in wat de voordelen zijn van stickers laten bedrukken.

Stickers laten bedrukken voordelen

Het laten bedrukken van stickers heeft veel voordelen:

 • Er zijn veel soorten stickers waar je uit kunt kiezen. Bedenk van tevoren wat je graag zou willen en hoeveel, dan kun je aan de hand daarvan aanbiedingen bekijken.
 • Je kunt zelf aangeven waarmee je de sticker wil laten bedrukken. Vraag een voorbeeld en vraag wat het beste op de stickers past, er kan dan gratis advies worden ingewonnen.
 • Je weet van tevoren de prijs, want je kunt een offerte opvragen. Vergelijk meerdere aanbieders met elkaar zodat je weet wat de gemiddelde kosten zijn.
 • Je kunt een voorbeeld van de stickers zien voordat ze in veelvoud bedrukt worden. Je weet dan hoe het er uit komt te zien en wanneer je tevreden bent kan de hele bestelling snel bedrukt worden.
 • Alles wordt voor je gedaan. Dus ben je zelf niet zo handig of heb je geen tijd, besteed het dan uit. Je krijgt een mooi resultaat en ervaren designers denken met je mee om te bekijken wat een mooi resultaat zal zijn.

Tips stickers laten bedrukken

Nog een aantal tips voor het laten bedrukken van de stickers voor jou op een rijtje:

 • Om te beginnen is het van belang dat je je doel vaststelt. Waar wil je aandacht voor? Wie is de doelgroep? Wat maakt de doelgroep nieuwsgierig? Denk aan de grootte, de plaatsing, de vorm en het ontwerp. Het is ook belangrijk dat de boodschap goed overkomt en je hier mee je doel kunt bereiken.
 • Slim en creatief stickers plaatsen is van belang, zorg dat ze onder de aandacht komen van je doelgroep. Doe hier onderzoek naar, zodat je zeker weet dat je ze gaat bereiken.
 • Je kunt de omgeving gebruiken om aandacht te vragen voor je stickers en je bedrijf.
 • Een korte boodschap kan een goede keuze zijn voor een sticker, want hierdoor kun je mensen nieuwsgierig maken. Je zou ook een vraag kunnen plaatsen op de sticker, mensen zijn dan benieuwd en willen meer over jou en je bedrijf weten.
 • Stickers op maat is heel goed mogelijk, laat ze dan meteen op maat snijden, zodat jij ze direct kunt gebruiken.
 • Als je een bedrijf hebt gevonden is het goed om op zoek te gaan naar het porfolio en referenties. Hierdoor kun je eerder werk beoordelen en bekijken of dat je met dit bedrijf in zee wilt gaan. Eerder werk kan jou laten zien of dat het resultaat geeft wat je graag wil zien.
 • Vergelijk de aanbieders met elkaar, zodat jij weet wat de mogelijkheden zijn en ook de kwaliteit samen met de prijzen kunt bekijken. Ontdek ook hoe de service is, zijn de medewerkers bereid mee te denken of moet jij een format aanleveren wat zij kunnen gebruiken?
 • Ervaringen van anderen zijn belangrijk. Als je de naam van een bedrijf invoert op internet en je plaatst daar achter het woordje ervaringen, dan kun je vaak wel het een en ander vinden. Dit geeft je meteen een duidelijk beeld van een bedrijf en of ze bijvoorbeeld al lang actief zijn en voor wie.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Astrid-de-Wilde
Aantal keer gelezen: 7744x
Toegevoegd: 13-12-2015 09:15
Gewijzigd: 24-06-2016 15:01

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3717 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!