Trouwdag

Tips voor het plannen van je trouwdag

TrouwdagDe grote dag nadert, jij of een naaste van jouw gaat trouwen en dat wordt zonder een wedding planner gedaan! Wat zijn de dingen waaraan wij als eerst moeten denken en die absoluut niet mogen ontbreken bij het plannen van een huwelijk. Wel vandaag halen wij de 10 belangrijkste zaken naar voren om het plannen makkelijker te maken voor u.

1 Juiste trouwkleding en dresscode

Bij elke bruiloft denkt men gelijk aan een mooie trouwjurk. De juiste en beste trouwjurk voor de bruid. Zij is natuurlijk degene die het meest bekeken zal worden op die bewuste dag en het is een speciale dag voor haar en hem dus moeten zij de beste kleding stukken aan hebben. Je gaat gelijk aan de slag met het uitkijken naar een geweldige jurk en een pakje voor hem die het best erbij past en waarnaar een ieder met open mond kan staren. Als dat al geregeld is, is het kiezen van een dresscode veel makkelijker. Een dresscode is natuurlijk niet verplicht, maar veel mensen willen hun hun huwelijksdag een extra en mooier look geven en dat mag altijd, want het is jouw dag.

2 Gastenlijst

Nadat je de kleding stukken al hebt uitgevonden ga je gelijk aan de slag met de gastenlijst, want zonder gasten heb je geen feest en ook geen leuke bruiloft. Je gaat dan kijken wie je allemaal moet uitnodigen, hoeveel mensen er zijn en hoe je hun het best en het snelst kunt uitnodigen om je leuke dag bij te wonen en zegeningen uit te zetten voor jullie.  Je kunt eenvoudig je Facebook vrienden lijst gebruiken om te sorteren. Op deze manier weet je zeker dat je niemand over het hoofd ziet en iedereen die er bij hoort te zijn uitnodigt voor deze grote dag.

3 Uitnodigingskaarten

De uitnodigingskaarten komen hier het best aan de orde. Je kiest een geweldige en aantrekkelijke uitnodigingskaart om je familieleden, kennissen en vrienden uit te nodigen. Het moet een kaartje gaan worden waardoor elke uitgenodigde zich aangetrokken voelt tot je bruiloft! Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde foto waar op jullie staan. Zo is het direct duidelijk waar het deze dag om gaat, veel beter dan dit wordt het niet. De uitnodigingskaart is de eerste toon van de feestelijke dag.

4 Locatie

Locatie is een hele belangrijke punt. Wanneer je gaat trouwen heb je een geschikte en grote ruimte nodig. Je moet dan ook rekening mee houden dat het gunstig gelegen is voor de familie en voor de familieleden die uitgenodigd zullen worden. Bij deze moet je dus ook gunstig omgaan met je budget, want een locatie afhuren kost tegenwoordig heel veel.

5 Decoratie

Als je al een geschikte ruimte of locatie hebt gevonden voor je huwelijk dan moet je gaan denken aan de decoratie. Je wilt natuurlijk trouwen op een geweldige manier en je in de wolken voelen, de decoratie gaat voor dat gevoel zorgen. Zoek dus iemand die heel goed is in het decoreren en redelijk staat in de prijzen.

6 Catering

Aan eten moeten wij zeker denken, veel mensen wonen een bruiloft bij vaak genoeg ook voor al die lekkere dingen die aanwezig zijn op een bruiloft. Je gaat je gasten dan trakteren op lekker eten. Je gaat je menu samenstellen en ervoor zorgen dat een ieder aan zijn trekken komt. Naast hoofdgerechten kun je ook lekkere hapjes op je menu plaatsen. Zowel zoete al zoutige snacks smaken lekker op een huwelijksdag. Er is genoeg keus wat warme maaltijden en snacks betreft, dus kunt u alle kanten op gaan.


Welkom bij licht en geluidsverhuur Tilburg! Voor professioneel licht en geluid verhuur voor betaalbare prijzen in de regio Tilburg heeft u het juiste adres. Wij verhuren aan zowel particulieren als bedrijven voor scherpe prijzen.

                               

7 Muziek

Naast eten moet je ook zorgen voor wat gezelligheid. Je kunt een live muziekband of simpel weg een dj inhuren voor leuk muziek de hele avond door. Je kunt met muziek je bruiloft veel leuker en gezelliger maken, samen dansen en spelletjes spelen. Muziek is gewoon onmisbaar op een bruiloft! Het brengt ook een hele leuke momenten mee met zich. Je kunt bijvoorbeeld gaan denken aan the first wedding dance of the couple of aan the last dance.  Welke muziek hou jij van? Jij bepaalt op jouw grote dag.

8 Trouwtaart 

Natuurlijk kun je een trouwtaart niet vergeten op zo een grote dag, samen taart aansnijden en elkaar laten eten wilt een ieder meemaken op hun huwelijksdag. Je kunt voor groot en mooi gaan, maar je kunt het ook simpel houden. Vooral als je op je budget gaat letten. Hij mag uit verdiepingen bestaan of een normale taart zijn, punt is dat een ieder een hapje kan mee eten en het heerlijk smaakt voor zowel het oog als "de tong".

9 Bedankjes

Je wilt zeker ook alle mensen bedanken die je huwelijk hebben bijgewoond en het tot een onvergetelijke dag samen met jou hebben gemaakt. Het bedanken kan het best geschieden met een bedankje. Je kunt zelf kiezen wat voor een bedankje wilt gaan geven. Het kan snoep zijn in een mooie verpakking of zelfs een mini souvenirtje. De keus ligt helemaal aan u. Er zijn enorm veel mogelijkheden, vraag rond aan je vrienden wat ze leuk zouden vinden om te krijgen als je geen inspiratie hebt. Natuurlijk staat het internet ook vol met allerlei tips voor een geslaagd bedankje.

10 Trouwfotograaf

Een van de belangrijkste ding die gewoonweg onmisbaar is op een bruiloft is een trouwfotograaf! Je wilt vast dat elke moment vastgelegd wordt tijden je huwelijk, daarom moet je heel kieskeurig omgaan wanneer het gaat om een trouwfotograaf. Je wilt de beste hebben voor je huwelijk. Wanneer je naar je foto's terug kijkt moet je elk moment weer kunnen herleven. Zo een geweldige trouwfotograaf heb je nodigen verdien je ook helemaal op je speciale dag! De trouwfotograaf wordt met zorg uit gekozen. Niet iedere fotograaf stijl past namelijk bij jouw persoonlijke smaak. We raden je daarom aan om dit altijd met zorg uit te kiezen. Kies niet voor een vriend of vriendin met een goede camera, maar ga voor een professional. Je trouwt maar een keer, dus je kunt er beter voor zorgen dat dit op de juiste manier wordt vast gelegd.

Dit waren de 10 belangrijke dingen die je niet mag gaan ontbreken op je huwelijk. Er zullen natuurlijk ook andere dingen zijn die onmisbaar zijn op een huwelijk, maar als je ervoor zorgt dat deze 10 dingen aanwezig zijn op je huwelijks dag dan is hij al voor 80 procent geslaagd. Zowel de mensen als de bruid en bruidegom zullen in volle teugen genieten. Men zal altijd met een glimlach terugdenken aan die ene datum waarop zij zo een geweldige en goed georganiseerde bruiloft hadden meegemaakt!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Lennard
Aantal keer gelezen: 3397x
Toegevoegd: 26-05-2017 06:33
Gewijzigd: 28-05-2017 23:59

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!