hij vind haar leuk

Hoe weet je of hij je leuk vindt?

hij vind haar leukJe bent zelf helemaal hoteldebotel, maar je hebt geen idee of hij wel iets in jou ziet. Of misschien vraag je je af waarom die ene jongen je steeds aan loopt te staren. Hoe weet je of hij je leuk vindt? In dit artikel bespreken we tien punten waaraan jij kunt herkennen of hij echt geïnteresseerd in je is!

1. Lees zijn lichaamstaal

Een heel belangrijk punt waaraan je kunt zien of een jongen jou leuk vindt of niet is zijn lichaamstaal. Maar dan moet je natuurlijk wel weten waar je precies op moet letten, want je wilt niet onschuldige lichaamstaal aanzien voor liefdessignalen. Hoe weet je of hij je leuk vindt aan de hand van lichaamstaal?

  • Hij kijkt regelmatig naar je en trekt misschien ook soms tegelijkertijd zijn wenkbrauwen iets op.
  • Zijn lichaam is naar jou gericht. Dit herken je aan de stand van zijn benen, voeten en handen.
  • Hij keert je zelden de rug toe en laat zijn schouders een beetje zakken als hij met je praat.
  • Hij leunt vaak in jouw richting (zodat hij je persoonlijke ruimte een beetje binnenkomt).
  • Hij zit in een mannelijke houding om indruk te maken.
  • Hij verzorgt zichzelf als hij bij je is door bijvoorbeeld een hand door zijn haar te halen of zijn stropdas recht te trekken.

2. Kijk of hij oogcontact maakt

Als een jongen jou echt leuk vindt, kijkt hij dus vaak naar je. Waarschijnlijk probeert hij ook oogcontact te maken. Als je eenmaal oogcontact met hem hebt, kijk dan na ongeveer vier seconden weg. Anders zou het ongemakkelijk kunnen worden. Heeft hij het oogcontact vastgehouden? Dan is er een grote kans dat hij je leuk vindt. Je weet dit helemaal zeker als hij zijn blik laat afdwalen naar je mond.

Sommige verlegen jongens durven echter niet zo goed oogcontact te maken. Waarschijnlijk kijkt een verlegen jongen wel vaak naar je, maar kijkt hij snel weg als jij naar hem kijkt. Zie dit echter niet meteen als desinteresse! Als hij zijn hoofd omlaag doet of heel snel wegkijkt, is hij waarschijnlijk gewoon verlegen. Maar als hij direct na het verbreken van het oogcontact rustig de gehele ruimte door gaat kijken, is er een grote kans dat hij niet geïnteresseerd is. Heb echter geduld en blijf onderzoeken of hij vaker naar je kijkt.

3. Luister hoe hij met je praat

Als je goed naar hem luistert, kom je er waarschijnlijk al snel achter of hij je leuk vindt. Hij gaat bijvoorbeeld verlegen lachen of stotteren als hij met je praat. Ook kan het zijn dat hij een beetje door je in de war raakt en daarom heel veel over zichzelf gaat praten. Dit kan eveneens komen omdat hij zichzelf wil bewijzen.

4. Check of hij interesse heeft in jouw leven

Hoe weet je of hij je leuk vindt aan de hand van jullie gesprekken? Check tijdens een gesprek met hem of hij ook echt in jou geïnteresseerd is. Stelt hij je vragen over de dingen die je doet in je leven? Stelt hij je persoonlijke vragen en toont hij oprecht interesse? Grote kans dat hij je dan leuk vindt! Maar let op: sommige mannen doen dit bij veel vrouwen; ze weten nu eenmaal precies hoe het moet. Let daarom op of hij ook zo met andere vrouwen praat of alleen met jou.

5. Luister hoe hij met zijn vrienden praat

Luister eens naar de gesprekken die hij met zijn vrienden voert, want hier kun je vaak heel veel uit opmaken. Als hij tegen zijn vrienden gaat opscheppen wanneer jij in de buurt bent, probeert hij waarschijnlijk indruk op je te maken. Zeker als hij dan ook nog even naar je kijkt, want hij wil peilen hoe jij hierop reageert. Plagen zijn vrienden hem een beetje met jou of over jou? Reken dan maar dat hij interesse in je heeft!

6. Observeer of hij wispelturig gedrag vertoont

Wispelturig gedrag: het lijkt wel alsof bijna elke man dat vertoont. Maar waarom eigenlijk? Waarom zoekt hij je de ene keer op en negeert hij je daarna weer? Is hij dan toch niet geïnteresseerd? Nee, dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Wispelturig gedrag kan juist betekenen dat hij je wel heel leuk vindt. Hij is waarschijnlijk alleen een beetje onzeker en bang om een blauwtje te lopen.

7. Check of hij je jaloers probeert te maken

Het is misschien niet de beste zet die een man richting een vrouw kan maken, maar veel mannen doen het helaas toch. Hij probeert je misschien jaloers te maken door verhalen te vertellen over andere vrouwen. Of erger nog: hij gaat voor je neus met een andere vrouw staan flirten.

Zo kan hij erachter komen of jij jaloers op hem wordt en hem leuk vindt. Kijkt hij jouw kant op terwijl hij met een andere dame staat te flirten? Dan is hij helemaal niet in haar geïnteresseerd, maar doet hij het enkel om jou!

8. Ontdek of hij graag wil aanraken en aangeraakt wil worden

Als je wilt weten of hij je leuk vindt, kun je er ook opletten of hij jou wel eens aanraakt. Dit kan een kleine, voorzichtige aanraking zijn - hij kan bijvoorbeeld zijn been tegen het jouwe laten liggen -, maar hij kan bijvoorbeeld ook zijn hand op de jouwe leggen. Probeert hij je niet aan te raken? Dan kun je ook kijken hoe hij reageert als jij hem aanraakt. Jij kunt ook met voorzichtige aanrakingen beginnen die toevalligheden zouden kunnen zijn en dan goed opletten hoe hij reageert.

9. Kijk of hij je bewegingen spiegelt

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar mensen spiegelen elkaars bewegingen als ze interesse in elkaar hebben. Vaak ben je je hier helemaal niet van bewust, ook niet als je het zelf doet. Maar als je toch op zijn lichaamstaal aan het letten bent, kijk dan ook meteen of hij jouw bewegingen spiegelt. Neemt hij dezelfde houding als jou aan? Raakt hij ook zijn haar aan als jij dat doet? Als dit zo is en jij hebt ook interesse in hem, spiegel dan ook zijn bewegingen. Hiermee laat je zien dat jij hem ook leuk vindt.

10. Let op of hij complimentjes maakt

Veel mannen zien het niet als een vrouw iets aan haar uiterlijk heeft veranderd. Als hij dat wel ziet, is dat dus een signaal dat hij echt geïnteresseerd in je is. Geeft hij je wel eens een complimentje over de kleding die je draagt of een nieuw model dat je in je haar hebt laten knippen? Neem deze complimentjes dan niet zomaar voor lief, want dit betekent echt wel iets!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Rowanblom
Aantal keer gelezen: 18576x
Toegevoegd: 17-01-2016 01:11
Gewijzigd: 01-02-2016 21:57

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!