Mooie trouwpakken kiezen, nuttige tips

Mooie trouwpakken kiezen, nuttige tips

Mooie trouwpakken kiezen, nuttige tipsGa je trouwen? Gefeliciteerd! Voor de mooiste dag van je leven wil je er op je best uitzien en dat is logisch! Als bruidegom verschijn je daarom in een strak aangemeten trouwpak, die jouw persoonlijkheid uitspreekt. Maar waar moet je opletten als je een pak gaat kiezen? Welke mogelijkheden zijn er? Ontdek hier alles en lees snel verder.

Trouwpak, welke keuze maak je?

Een mooi trouwpak maakt je trouwdag natuurlijk extra speciaal en je aanstaande bruid zal uitermate onder de indruk zijn van je verschijning. De vraag is daarom wat ga je aantrekken? Waar heb je zin in? Waar houd je van en vooral wat zit lekker? Er zijn verschillende stijlen trouwkostuums en die maken het mogelijk om de perfecte match te vinden. Je kunt verschillende trouwpakken uitproberen, om te ervaren welke het beste bij je past. Kies voor een klassiek trouwpak of creëer je eigen statement met trouwpakken in een gedurfde kleur of printcombinatie. Er is voor iedere kledingstijl een geschikte outfit te vinden, waardoor je je optimaal zult presenteren op het moment van het ja-woord. Een moment wat je nog lang bij gaat blijven en waardoor het ook een hele speciale gelegenheid mag zijn!

Zelfontworpen designs

Bij Henk ter Horst worden mooie trouwpakken gemaakt, waarbij zowel het design als de productie aan trouwkostuums geheel in eigen beheer ligt. Dit houdt in dat op huidige trends kan worden ingespeeld, waarbij nieuwe stijlen eenvoudig worden vertaald naar fraaie outfits die jouw trouwdag tot een succes maken. Er wordt geen gebruik gemaakt van tussenleveranciers, waardoor elk kledingstuk tegen een lage prijs kan worden aangeboden. Daarentegen kun je rekenen op hoogwaardige kwaliteit aan trouwpakken, die geheel naar wens kunnen worden aangepast. Het personeel wordt intern opgeleid om de meest adequate en professionele support te bieden, wat ertoe zal leiden dat je het juiste trouwpak vindt voor jouw trouwdag.

Trouwkleding voor heren

Alles wat een bruidegom nodig heeft is te vinden bij Henk ter Horst. Zo kom je in ieder geval stijlvol op de trouwdag. Er is een breed scala aan opties mogelijk, waardoor mannen er op hun best uitzien op de dag van het trouwen. Ervaren stylisten helpen je bij het uitzoeken van de perfecte outfit om in te trouwen en zorgen ervoor dat jouw trouwpak geheel compleet is. Naast een mooi trouwpak heb je natuurlijk fraaie accessoires nodig, die de look helemaal afmaken. De juiste accessoires geven je zekerheid en vertrouwen, zodat je ontspannen de trouwdag kunt starten. Accessoires als schoenen, stropdassen of manchetknopen mogen niet ontbreken en geven extra klasse aan je outfit. Met persoonlijke begeleiding vind je alles wat je nodig hebt om stijlvol voor de dag te verschijnen. Neem vooral de tijd om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Trouwpak op maat

Er zijn verschillende soorten trouwpakken waaruit je een keuze kunt maken. Zo zijn er klassieke modellen in een diepzwarte kleur, maar ook moderne outfits of trouwpakken in verschillende patronen en kleuren. Ook zijn er standaardmaten waarbinnen vaak een perfecte match gevonden wordt. Het kan echter voorkomen dat jouw kledingmaat afwijkt van dergelijke standaardmaten. In dat geval kun je rekenen op ervaren kennis en kunde van professionele stylisten. Zij zorgen ervoor dat jouw mooie trouwpak optimaal past en als gegoten zit tijdens jouw huwelijksdag. Een trouwpak op maat is mogelijk doordat de outfits bij Henk ter Horst geheel in eigen design en productie vallen. Trouwpakken kunnen hierdoor stijlvol worden aangemeten en aangepast om de best mogelijke pasvorm te realiseren. Jouw trouwpak zal comfortabel zitten, waardoor je optimaal kunt genieten van deze speciale dag in je leven.

Tips trouwpakken kiezen op een rijtje

Je hebt al veel kunnen lezen over mooie trouwpakken, maar het is fijn om toch nog een paar tips door te nemen. Daarom nog een aantal tips die je verder helpen om je dag compleet te maken:

  • Ga je goed oriënteren op de stoffen en stijlen. Het is immers niet zomaar een pak wat je uit gaat kiezen. Bedenk je goed wanneer dat de bruiloft is en pas daar de kleuren van je pak op aan. In de lente of in de zomer is een lichter pak mooier (met een ademende stof). Je moet ook nadenken of dat je een driedelig pak wil of liever een modern en casual colbert bijvoorbeeld met een pantalon.
  • Trouwkleding afstemmen op je partner en het gekozen thema. Het is fijn als je bij elkaar past, ook qua kleding. Je zou samen de richtlijnen en de stijl kunnen bespreken en dan keuzes kunnen maken welk pak daar dan het beste aan voldoet. Misschien is het mogelijk een stukje stof mee te nemen (een staaltje) en dan kun je goed kijken of dat het bij elkaar past.
  • Denk goed aan welke pasvorm je kiest. Een specialist kan je hierin adviseren. Het is fijn als je je jasje zonder moeite dicht kunt doen.
  • Afspraak maken bij een specialist helpt je ook. Het kan wel een paar uur duren, dus trek er goed de tijd voor uit. Je kunt aangeven wat je wensen zijn en dan kan er in worden gespeeld op wat je graag wil en wat de opties zijn. Het is ook leuk om je te laten verrassen door een pak waar je helemaal niet aan had gedacht.
  • Er zijn nog wat details waar je aan kunt werken. Wat voor ondergoed draag je bijvoorbeeld? Je wil niet dat de print bijvoorbeeld door je pantalon heen te zien is.
Ga de tips doornemen en dan kun je zelf een keuze maken wat voor pak er voor jou geschikt is en aan je wensen voldoet.

Ken het trouwjargon

Het is fijn om een paar termen te kennen dit noemen we ook wel trouwjargon. Als het gaat over single- of double breasted, dan wil dat zeggen een enkele of dubbele rij knopen. Meestal wordt single-breasted open gedragen en het zorgt voor een diepere V-vorm. Als het gaat over een double-breasted jasje dan heeft dit jasje vaak vier knopen en draagt men dicht.
Als het woord rever wordt gebruikt, dan gaat het over de kraag van het jasje. Je hebt daarin verschillende vormen en de eerste is notched en dat wordt het meest gekozen. Maar dan heb je ook nog peaked en dat is wat puntiger. Hierbij staan de punten omhoog en hierbij worden je schouders en je lengte meer benadrukt. Als laatste heb je nog de shawl en dat is zonder punten.
Een term die je ook vaak tegen gaat komen zijn de manchetten. Hiermee bedoelen ze een dubbele stof rond het einde van een mouw. Dit geheel wordt bij elkaar gehouden door een manchetknoop.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: IngeV87
Aantal keer gelezen: 304x
Toegevoegd: 07-02-2024 15:57
Gewijzigd: 08-02-2024 08:52

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!