jongen krijgt cadeau van zijn vriendin

Leuk cadeau voor hem kopen

jongen krijgt cadeau van zijn vriendinSoms is het moeilijk om een leuk cadeau voor hem te vinden. Om die reden heb ik een aantal tips voor je opgesteld om een zo leuk en origineel cadeau te geven op een bepaalde gelegenheid. Ook kan je tips vinden die voor alle leeftijden zijn geschikt. Of je nu een cadeau zoekt voor je vader, broer, vriend of opa.

Er komen weer verjaardagen aan van kennissen, vrienden, opa’s of van je broers. Maar je hebt nog geen idee wat je wilt geven. In dit artikel kan je wat inspiratie vinden over wat leuke cadeau ideeën die het altijd goed doen. Dingen als tijdschriften worden al te vaak gegeven op verjaardagen maar kunnen voor sommige mensen altijd wel leuke cadeautjes zijn. Iemand die bijvoorbeeld erg van auto’s houdt kan je zeker blij maken met een Autoweek of een leuke dvd van top gear. Bij dit soort kleinigheden hoef je gelukkig niet op je budget te letten. Maar bij andere personen die een wat duurder cadeau op het oog hebben weer wel. Zou je ze dan dit cadeau moeten geven of is het beter om met iets anders origineels aan te zetten. Want soms is het natuurlijk niet realistisch om een nieuwe rugzak van 69 euro als cadeau te geven. Je zou bij dit soort opties bijvoorbeeld aan een klein reiskitje kunnen denken om mee te nemen. Of een etui als de tas voor school bedoelt is. Afhankelijk van de persoon is het altijd beter om wat breder te kijken dan alleen naar de cadeaus die er gevraagd worden.

Een cadeau met toegevoegde waarde (gepersonaliseerd)

Vaak is het een goed idee om een cadeau te geven dat wat extra’s is dan alleen het cadeau waar om gevraagd wordt. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een fotolijstje met een mooie vakantiefoto erin, een bierpakket gepersonaliseerd op basis van zijn favoriete biertjes of een gepersonaliseerd straatbord met zijn naam erop voor in de woonkamer. Hierbij kan je ook inspelen op verschillende thema’s. Je kan bijvoorbeeld het gepersonaliseerde straatbord geven nadat iemand verhuist is. Natuurlijk hoeft dit niet altijd letterlijk een gepersonaliseerd cadeau zijn. Je kan ook altijd een cadeau geven waar iemand in het verleden een emotionele relatie mee heeft gehad. Als iemand bijvoorbeeld 20 jaar lang een zeilboot in zijn bezit heeft gehad, dan zou je hem een modelversie van zijn zeilboot cadeau kunnen geven. Let hier uiteraard wel op de prijs. Vaak zijn dit soort specifieke modelversies erg duur. Een goed alternatief hiervoor zou bijvoorbeeld een cadeaubon zijn waarin hij een dagje met een bepaald aantal vrienden een zeilboot kan huren.

De mooiste drank cadeaus voor iedere gelegenheid.

Iets waar je ook wat aan hebt

De meeste mannen vinden het leuk om een cadeau te krijgen wat ze ook kunnen gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bidon voor bij het racefietsen, een tang om vlees te pakken bij het barbecueën, een pizzasnijder, een wok pan, een doucheradio of een mooie retro scheerset. Hierbij is het wel van belang dat je goed op de prijs en de persoon let. Je kan een barbecue tang niet aan iedereen geven. Ook is het bij dit soort cadeaus van groot belang om goed met anderen op de verjaardag af te stemmen wie welk cadeau koopt. Er zijn namelijk bij dit soort cadeaus veel mensen die met een soortgelijk product aankomen. Een bidon is natuurlijk erg handig maar om er twee versies van te hebben is weer wat teveel van het goede. Probeer als je zo’n product wilt kopen dus van te voren je andere broers, vrienden ooms of tantes te benaderen om te vragen welk cadeau ze van plan zijn om te geven. Mocht je hier geen zin in hebben dan is er ook nog een andere optie, je gaat voor een compleet uniek functioneel cadeau. Hierbij zou je kunnen denken aan het geven van producten als een originele flessenopener, sudoku wc-papier of een speciaal gevormd bierglas. Dit soort kleinigheden doen het vooral goed bij mensen die je niet heel erg goed kent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een achterneef die je niet vaak ziet of je oude oom.

Gelegenheid

Net als bij vrouwen waarderen mannen het ook als je inspeelt op een bepaalde gelegenheid. Bij een gelegenheid kan je denken aan Sinterklaas , Vaderdag, Valentijn of een jubileum ergens van. Het is bijvoorbeeld leuk om voor iemand die 50 wordt een grapcadeau te geven in de vorm van bijvoorbeeld een rollator. Wat ook een leuke optie kan zijn is bijvoorbeeld voor iemand die 18 wordt een bierhelm te kopen of ook een gepersonaliseerd bierpakket. Hierbij moet je natuurlijk ook denken aan de persoon die in het zonnetje gezet wordt bij een gelegenheid. Een barbecue set geven aan een vegetariër die net een nieuwe tuin gekocht heeft is kortgezegd niet handig. Alhoewel er natuurlijk genoeg vegetarische barbecue lekkernijen zijn. Bij een gelegenheid zou je ook kunnen denken aan een leuke film in de bioscoop. Dan zou je een bioscoopbon cadeau kunnen geven aan een filmliefhebber op dat moment.

Budget ideeën

Een cadeau hoeft niet duur te zijn. Zelfs met een klein budget kan je al iets leuks cadeau geven. Een aantal cadeaus die het altijd goed doen maar je eigenlijk nooit verwacht zijn: Tosti ijzers, broodroosters, zonnebril, een mini album, sprei, laptophoes of een chocolade telegram. Vaak kun je met dit soort cadeaus met een tientje al een heel uniek en creatief cadeau kopen zonder veel tijd kwijt te zijn aan het uitzoeken van een product. Uiteraard zijn er ook standaard producten als een riem, boxer, luchtje, games, zwembroek of een horloge. Deze kunnen ook altijd worden gewaardeerd mits hij deze producten niet al te vaak ontvangt. Een andere optie zou een T-shirt kunnen zijn. Hierbij kan je ook mooi inspelen op bepaalde interesses van hem. Denk hierbij aan een voetbalshirt of een t-shirt dat een afbeelding bevat van een van zijn favoriete series. Ook kan je natuurlijk een standaard t-shirt geven in een mooie kleur als hij veel waarde hecht aan kleding.

Conclusie

Een cadeau voor hem kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Hierbij zijn er drie aspecten waar je goed op moet letten: Persoon, functionaliteit en gelegenheid. Bij de persoon gaat het meer over wat hij leuk vindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand die erg van zeilen houdt. Hierbij zou je kunnen inspelen met onder andere een tijdschrift, model of andere accessoires.  Ook de functionaliteit is belangrijk. Als hij het cadeau veel gebruikt dan betekent dit dat hij het cadeau erg leuk vindt. En als laatste punt is de gelegenheid iets om erg veel rekening mee te houden.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Hazelaar
Aantal keer gelezen: 7427x
Toegevoegd: 13-04-2016 10:01
Gewijzigd: 11-07-2016 21:10

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!