Hoor de klokken slaan - Jullie bruiloft in Amsterdam

Hoor de klokken slaan - Jullie bruiloft in Amsterdam

Hoor de klokken slaan - Jullie bruiloft in AmsterdamVan harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Natuurlijk moet er nu nog veel geregeld worden. Een gastenlijst, een catering, eventueel een band of fotograaf… en een locatie!


Uiteraard bepalen jullie helemaal zelf waar die aan moet voldoen. Je wilt genoeg ruimte hebben, de juiste sfeer, de perfecte uitstraling, het moet binnen jullie budget passen. Kortom, het mag jullie op de mooiste dag van jullie leven aan niets ontbreken. Maar jullie hebben wel alvast besloten dat het feest in onze hoofdstad moet plaatsvinden! Om jullie te helpen met het maken van de juiste keuze voor de plek waar jullie samen de grote knoop gaan doorhakken, hebben we hieronder een lijstje samengesteld met suggesties. Uiteraard is Amsterdam een grote stad en is onderstaand overzicht dan ook allesbehalve onuitputtelijk. Je krijgt er hopelijk wel een beetje een idee van wat je precies wilt.

 

Level Eleven

Jullie liefde is er eentje om van de daken te schreeuwen. Dat jullie elkaar het jawoord geven, is dan ook een heugelijk feit dat iedereen mag weten! In elk geval heel Amsterdam. Mocht dat jullie insteek zijn, dan is Level Eleven de plek die jullie zoeken! Kijk samen met jullie vrienden en families uit over heel de stad terwijl jullie in een roes zijn van wat jullie al samen hebben meegemaakt en van wat er nog komen gaat. Met z’n allen bevinden jullie je in een ronde ruimte met een industriële basis die jullie een schitterend panorama van 360 graden biedt over onze prachtige en gezellige hoofdstad. Heb je altijd al eens de wereld aan je voeten gehad willen hebben? Een bruiloft lijkt ons daar zomaar de meest geschikte gelegenheid voor! En door te feesten bij Level Eleven maak je die droom werkelijkheid.

 

De Vergulden Eenhoorn

In het verleden vieren wij de toekomst! Wauw. Hier zijn we even stil van. Zo diepzinnig zijn we namelijk normaal nooit, hoor. Ahum. We doelen hier op De Vergulden Eenhoorn, een stadsboerderij die midden in Amsterdam ligt en gebouwd is in 1702. Een romantischer of landelijker sfeer kun je je dus al haast niet wensen. We hebben het hier bovendien over een schitterend restaurant dat in een waar Rijksmonument gevestigd is. Gebruik de romantische picknick tuin om de ceremonie te laten plaatsvinden en verplaats het hele gezelschap naar de grote stal om er flink op los te feesten! Dankzij het naastgelegen hotel kun je doorgaan tot in de kleine uurtjes voor een dag om nooit te vergeten.

 

Paardenburg

Trouwen is een bezegeling van jullie liefde. Het is een moment van diepe geborgenheid en een blik op de toekomst in het rustigste vaarwater. Een meer symbolische plek dan Paardenburg in Amsterdam om elkaar het jawoord te geven, vind je dan ook niet snel! Jullie bevinden je hier namelijk op de oevers van de Amstel en hebben alle mogelijkheid om buiten te trouwen en een groot feest te geven. Daarbij is er ook nog eens alle ruimte voor live muziek. Hebben jullie het weer niet mee? Geeft helemaal niks. In dat geval biedt de Tuinzaal namelijk voldoende ruimte voor jullie allemaal!


Huis van Brienen

Zodra jullie elkaar eeuwige trouw beloven, voelen jullie je voor een moment, al is het maar voor één enkele dag, ver verheven boven de rest. En wanneer je weet dat op deze bijzondere gelegenheid niemand aan jullie kan tippen, wil je dat wellicht uitstralen met de keuze van jullie locatie. In dat geval is het statige Huis van Brienen een parel van een plek. Ooit was dit een onderkomen voor mensen van adel. En dat kun je wel zien aan de buitenkant, maar ook aan hoe het gebouw in het heden is ingericht. Nu is het voor één dag helemaal van jullie!


Rederij ‘t Smidtje

Een leven lang met elkaar doorbrengen is een behoorlijk avontuur, hoor. We willen geen twijfels zaaien, maar dit moet ons van het hart. Kunnen jullie die verantwoordelijkheid wel aan? Zo ja, twijfel dan geen moment en kies hand in hand het ruime sop. En dat bedoelen we letterlijk en figuurlijk! Dankzij Rederij ‘t Smidtje kunnen jullie je namelijk aan elkaar toevertrouwen op het water. Al varend door de grachten van Amsterdam, bereiden jullie je voor op de rest van jullie dagen samen. Als dat geen romantiek is, weten wij het ook niet meer! Stap in die prachtige boot en ga vol vertrouwen jullie toekomst tegemoet!


Haarlemmermeerstation

Het hele leven is een reis die je continu aan het afleggen bent totdat je je laatste adem uitblaast. Met een beetje geluk is dat laatste nog lang niet het geval. Maar jullie hebben wel een hoofdstation in zicht zodra jullie de knoop gaan doorhakken. Het Haarlemmermeerstation, wel te verstaan! Gelukkig hebben jullie zelf zeggenschap over wanneer de trein vanaf dit perron weer verder gaat rijden. Dat biedt de mogelijkheid om met een groot gezelschap jullie verbintenis in de echt uitgebreid te gaan vieren! Zetel jullie voor een grandioos diner in de Wachtkamer Derde Klasse of kom samen op een deels overdekt terras dat deels verwarmd is. Daarna wordt het hoog tijd om jullie reis voort te zetten naar… waar eigenlijk?


Golfbaan Spaarnwoude

Zodra je hém of háár gevonden hebt, je weet wel, degene met wie je de rest van je leven wilt doorbrengen, heb je niet zomaar iemand aan de haak geslagen. Nee, dan heb je pas écht een hole in one geslagen! En om dat heuglijke feit te vieren, komen jullie natuurlijk met een groot gezelschap samen bij Golfbaan Spaarnwoude. Maar in plaats van een balletje te slaan, geven jullie elkaar hier de belofte om tot jullie laatste adem voor elkaar klaar te staan. Hier is aan alles gedacht, van een gezellige sfeer tot een volledig verzorgd diner voor al jullie gasten. En voor het bruidspaar zelf, natuurlijk!


Villa Westend

Stel, je móet kiezen; trouwen of een dagje naar het strand. Zetten we je dan voor het blok? Niet wanneer je naar Villa Westend kunt! Want hier trouw je aan het water, met jullie persoonlijke horizon vol in zicht. Hier hebben jullie volop de ruimte voor een grandioos feest met ruimte voor tussen de 30 en 500 gasten. Ook live muzikanten zijn hier welkom. Maar waarom zouden jullie daar speciaal mensen voor optrommelen wanneer er ook creatievelingen onder jullie gevolg zijn? Dat moeten jullie echter helemaal zelf weten. Villa Westend heeft bovendien een schitterende bruidssuite waar jullie samen mogen nagenieten van een drukbezette feestdag. En plannen kunnen maken voor de rest van jullie gedeelde levens!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Yeungman
Aantal keer gelezen: 1663x
Toegevoegd: 31-03-2020 09:56
Gewijzigd: 01-04-2020 09:30

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!