vrouw verleiden

De kunst van het vrouwen verleiden

vrouw verleidenOm een vrouw te kunnen verleiden zal je als man allerlei verleidingstechnieken moet beheersen. Hierbij is het als man essentieel om de juiste mindset te hebben.

Als een man er zelf niet in geloofd dan is de kans op succes maar klein. Als man dien je er oprecht van overtuigd te zijn dat je de dame in kwestie iets te bieden hebt. Daarnaast speelt een gezonde dosis zelfvertrouwen een belangrijke rol in de kansen op succes.

Met een vrouw iets te bieden hebben wordt niet gedoeld op het hebben van een mooie sportauto en een dikke portemonnee. Een vrouw is geen lustobject wachtend op de hoogste bieder. Het gaat bij vrouwen veel meer om immateriële zaken zoals een goed luisterend oor hebben of gevoel voor humor. Voor succes bij het verleiden van een vrouw zal een man haar moeten bieden wat hij heeft. Oprecht. De man weet van tevoren immers nooit wat een vrouw in een man zoekt, en wellicht is datgene wat hij te bieden heeft wat zij zoekt in een man.

Zelfvertrouwen is een belangrijk ingrediënt om succes te kunnen hebben bij het verleiden van vrouwen. Bij het maken van een toenadering mag (faal)angst de man niet in de weg staan. De meeste mannen hebben van nature niet voldoende zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is echter iets wat aangeleerd en opgebouwd kan en dient te worden.

Openingszinnen

Openingszinnen leiden zeer zelden tot succes. Het probleem van de meeste openingszinnen is dat ze doorzichtig zijn, soms zelfs flauw zijn en niet meestal niet echt origineel. Openingszinnen worden van het Internet afgeplukt. Goede kans dat de dame in kwestie alle openingszinnen al heeft gehoord. Het is daarom beter niet te focussen op een goede openingszin. Het is beter om een gesprek te beginnen door gewoon iets luchtigs te zeggen. Bijvoorbeeld door haar mening te vragen over waar jullie je op dat moment bevinden, haar mening over iets wat zich voordoet of door haar wat te vragen over een bepaald kledingstuk wat ze draagt. Door dit om een natuurlijke manier te doen kan een echt gesprek aangegaan worden.

Ontspannen

Het is goed dat zowel de man als de vrouw welke hij probeert te verleiden zich beide op hun gemak voelen. Mannen realiseren zich vaak niet dat een vrouw welke benaderd wordt door een man zich ook nerveus zal voelen. Als een man gespannen overkomt dan zal een vrouw zich ook eerder gespannen voelen. En andersom, als de man ontspannen overkomt dan zal de vrouw zich ook eerder ontspannen en op haar gemak voelen. Een man zal er op moeten letten dat hij rustig adem haalt en rustig praat zodat hij rustig overkomt. Als een man merkt dat een vrouw gespannen is, dan kan hij haar op haar gemak stellen door haar bijvoorbeeld aan het lachten te krijgen.

Complimentjes

Een vrouw kan het gevoel krijgen dat je je beter voelt dan haar als je haar te veel complimentjes geeft. Alsof de man haar op zijn niveau probeert te krijgen door haar omhoog te praten met veel complimentjes. Helemaal geen complimentjes geven is ook niet goed, maar altijd nog beter dan te veel complimentjes geven. Goed is om enkele complimentjes te geven, het beste is om enkele subtiele complimentjes te geven. Bij een eerste ontmoeting moeten complimentjes welke lomp kunnen over komen vermeden worden. Complimentjes welke lomp kunnen overkomen zijn complimentjes in de trant van 'wat heb jij een mooie borsten' en 'nice ass heb jij zeg'. Beter is om als heer te laten zien dat je oog voor detail hebt door complimentjes te geven welke subtiel zijn in de trant van 'als je naar me lacht dan heb je een mooie glinstering in je ogen'.


Weet hoe vrouwen denken

Het is algemeen bekend dat vrouwen anders denken dan mannen. Bij vrouwen ligt de focus van het denken op emoties en bij mannen ligt de focus van het denken op logica. Mannen voelen zich veilig en vertrouwd om te communiceren op basis van hun mannen logica. En vervallen hier dan ook vaak in als ze contact proberen te krijgen met een vrouw. Bij het versieren van vrouwen werkt deze manier van communiceren echter niet. Op basis van de emoties en gevoelens welke een man bij een vrouw opwekt zal de vrouw haar partner kiezen, en niet op basis van de logica in zijn verhalen. Om als man te voorkomen dat je in logische verhalen vervalt bij het versieren van een vrouw moeten onderwerpen zoals werk, school, politiek en religie vermeden worden. Politiek en religie zijn extra riskant omdat deze kunnen leiden tot een discussie, en daar zit niemand echt op te wachten bij een eerste ontmoeting, en zullen een succesvol poging tot verleiden dan ook verhinderen.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: senh
Aantal keer gelezen: 5277x
Toegevoegd: 26-10-2015 16:58
Gewijzigd: 26-10-2015 20:55

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!