Vrijgezellenfeest vrouwen ideeën

Vrijgezellenfeest vrouwen ideeën

Vrijgezellenfeest vrouwen ideeënZin in een vrijgezellenfeest? Een vrijgezellenfeest wordt steeds vaker georganiseerd op de meest bijzondere manieren. In dit artikel staat het vrijgezellenfeest voor vrouwen centraal. Je krijgt veel leuke ideeën om zelf toe te passen als je een vrijgezellenfeest voor vrouwen gaat organiseren!

Vrijgezellenfeest organiseren

Voordat een man en vrouw gaan trouwen, wordt er vaak voor hen afzonderlijk een vrijgezellenfeest georganiseerd. Een vrijgezellenfeest voor vrouwen is vaak een erg gezellig en zeer uitgebreid uitje. Er wordt voortaan vaak een hele dag voor uitgetrokken. Wat doe je als jou nu wordt gevraagd om een vrijgezellenfeest te organiseren? Je gaat dan uiteraard op zoek naar ideeën voor het vrijgezellenfeest voor vrouwen. Daarbij helpen we je graag. Je zou kunnen denken aan een spelprogramma, lekker actief bezig zijn samen, uit eten, een creatieve workshop of misschien wel een erotisch vrijgezellenfeest. Een fotoshoot kan natuurlijk ook of een dagje naar het strand met alle vriendinnen, zussen, nichtjes. We geven je snel nog meer ideeën, zodat je het vrijgezellenfeest voor vrouwen kunt organiseren!

Vrijgezellenfeest uitbesteden

Het is mogelijk om een vrijgezellenfeest uit te besteden. Een ingehuurde organisatie gaat het dan allemaal voor je regelen. Er kan dan een complete vrijgezellendag voor de dames worden georganiseerd. Je gaat samen op stap, dat kan in de ochtend zijn, maar ook in de middag en de avond, tot diep in de nacht.

Vrijgezellenfeest vrouwen tips

Je kunt je vrijgezellenfeest in heel Nederland vieren en daarom geven we je wat tips om een leuk vrijgezellenfeest te regelen:

 • Regel een vrijgezellenfeest altijd met zijn tweeën, zodat je de taken kunt verdelen.
 • Maak een lijst wie er uitgenodigd gaan worden.
 • De datum plannen, houd in de gaten of iedereen kan, teveel afzeggingen betekent een andere datum plannen.
 • Stel het budget vast voor het vrijgezellenfeest en eventueel voor de opdrachten.
 • De feestlocatie vaststellen (uit eten gaan of ergens een glaasje drinken om de dag af te sluiten).
 • Als alles is gekozen kun je de activiteiten gaan regelen (taakverdeling maken), de afspraken maken en vastleggen.
 • Het zal een succesvol vrijgezellenfeest worden, als je op tijd begint met de voorbereidingen.

Toelichting vrijgezellenfeest vrouwen tips

De reden dat je een vrijgezellenfeest het beste met zijn tweeën kunt regelen is, omdat er meer geregel bij komt kijken dan je nu denkt. Je moet veel organiseren, afspraken maken en reserveringen doen. Wanneer je de taken verdeelt, kun je in korte tijd samen veel werk verzetten.

Het uitnodigen van de gasten moet ook op tijd gebeuren. Zorg dat er een leuke groep ontstaat en vraag aan de vrijgezel wie diegene graag op haar vrijgezellenfeest wil hebben. Ook over de datum kun je het beste samen overleggen! Qua budget zal er gekeken moeten worden naar wie het gaat betalen en wat het maximale budget daarbij is, informeer daar dus naar voordat je zomaar wat activiteiten gaat plannen en reserveren.

Ideeën vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren voor vrouwen, een leuke bezigheid, maar weet jij al wat je wilt gaan doen? Wat je gaat doen op het vrijgezellenfeest hangt eigenlijk helemaal af van de wensen van de bruid. Stel jezelf een paar vragen:

 • Is de bruid sportief?
 • Van welke activiteiten houdt de bruid?
 • Waar gaat de bruid graag naar toe?

Een paar activiteiten die je zou kunnen regelen voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen zijn:

 • Een dagje wellness met de beste vriendinnengroep, lekker naar een spa, een sauna of naar een schoonheidssalon. Een echt verwendagje voor de dames en misschien van tevoren nog wel even winkelen en daarna uit eten en nog een kroeg in om samen een drankje te doen.
 • Een leuke en leerzame workshop, cupcakes versieren, bonbons maken of een workshop make-up gebruiken. Vele vrouwen vinden dit erg leuk en je bent samen op een leuke manier bezig en hebt veel plezier samen.
 • Een spannend spel spelen, waarbij het er op aan komt dat mensen samen werken of juist ieder voor zich aan de gang gaat? Het kan allemaal met een vrijgezellenfeest voor vrouwen.
 • Wijn proeven in een stad in Nederland of in België, zo kun je bijvoorbeeld wijn proeven in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Antwerpen.
 • Een dagprogramma volgen voor een vrijgezellenfeest dat helemaal is geregeld. Leuke activiteiten, voor iedereen een verrassing. Aan het einde van de dag een borrel en een etentje in een stad.
 • De bruid opdrachten uit laten voeren in de stad, je kunt dan allemaal verkleed gaan of haar alleen verkleed laten gaan en leuke dingen laten doen in de stad.
 • Een workshop kleding maken kan voor de vrijgezel en haar vriendinnen ook een leuke bezigheid zijn. Na het maken van de kleding trek je deze aan en loop je samen door de stad, wat zal er gelachen worden.
 • Organiseer een themafeest, dit kan ook bij iemand thuis. Maak er een leuke dag van, leuke muziek, verkleden, lekkere hapjes en drankjes en uiteraard opdrachten voor de aanstaande bruid!
 • Ga lekker boerengolf spelen, samen gezellig op pad in de natuur!
 • Zet een speurtocht uit in de buurt, met leuke opdrachten en een lekkere lunch!
 • Picknicken, maar eerst alle ingrediënten bij elkaar sprokkelen in de stad. Een leuke en gezellige bezigheid waarbij veel gelachen gaat worden.
 • Een leuk watersport arrangement voor de hele groep, lekker samen een nat pak halen!
 • Eigen filmaffiche maken en zelf een film maken... dat wordt plezier maken!
 • Organiseer een leuke standactiviteit, maak een eigen vlieger en kijk of het werkt.
 • Ga samen op safari..

Brainstormen vrijgezellenfeest vrouwen ideeën

Als je nog niet zo goed weet wat de bruid leuk vindt, kun je ook met de groep genodigden voor het vrijgezellenfeest afspreken en samen eens brainstormen over wat je allemaal kunt doen. Je hoeft dan nog geen beslissingen te nemen, het moet immers een verrassing blijven voor de bruid. Maar je kunt wel vragen hoe de aanstaande bruid over bepaalde zaken, activiteiten denkt wat diegene leuk vindt en aan haar reactie zien wat ze echt gaaf zou vinden en wat afvalt aan activiteiten. Begin in ieder geval op tijd met de voorbereidingen en geniet vooral met de hele damesgroep van het vrijgezellenfeest (en organisatoren geniet van de voorbereidingen, de pret vooraf!). Kom je er niet uit, heeft niemand voldoende tijd om een mooi feest op touw te zetten, ken je budget en laat het vrijgezellenfeest voor je regelen. Wellicht ken je iemand die daar ervaring mee heeft en dus gebruik heeft gemaakt van een organisatie die tegen betaling een mooi vrijgezellenfeest voor je in elkaar zet.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Ellen ten Lange
Aantal keer gelezen: 10448x
Toegevoegd: 29-07-2015 15:07
Gewijzigd: 03-03-2016 14:34

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!