catering aan huis

Voordelen van catering aan huis

catering aan huisGa je een feest organiseren en wil je gebruik maken van catering aan huis? Dit is een prima keuze en je ervaart veel voordelen. Lees nu meer over de voordelen van catering aan huis.

Cateringbedrijf kiezen

Of je nu een bedrijf hebt of je geeft als particulier een feestje als je dit door een cateringbedrijf laat organiseren kun je zelf mee feesten en er zonder zorgen veel plezier aan beleven. Het maakt niets uit of het nu een afscheidsfeestje is, een communiefeestje of een babyborrel als je het laat regelen door een catering aan huis dan weet je in ieder geval dat het goed wordt geregeld. Als je een feest wilt organiseren dan komt hier meestal veel bij kijken. Je moet er voor zorgen dat iedereen uitgenodigd wordt en je moet er voor zorgen dat je genoeg eten en drinken in huis hebt. Als je een catering inschakelt dan heb je het voordeel dat dit allemaal goed voor je wordt geregeld.

Feest en catering

Heb je veel mensen die uitgenodigd moeten worden voor een bepaald feest, evenement of een receptie en je kiest ervoor om gerechten te laten bereiden dan kun je dit door een catering thuis laten bezorgen. Als je dit uitbesteedt aan een catering bespaar je veel tijd en moeite en kun je jezelf op andere zaken concentreren. Als je de hapjes, het eten en het drinken door een catering laat verzorgen ben je in ieder geval verzekerd van een goede kwaliteit van eten. Het voordeel van een catering is, als je weet met hoeveel personen je bent op het feest, dat zij weet hoeveel eten en drank er moet zijn. Je niet blijft zitten met eten en drinken wat over is, maar je zult ook geen tekort hebben. Je kunt op haar ervaring bouwen en het regelen van eten en drinken aan het cateringbedrijf overlaten.

Catering aan huis

Als je kiest voor een catering aan huis dan ben je er zeker van dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Wat je ook een voordeel kunt noemen van een catering is dat je van te voren kunt kiezen wat je zou willen en wat de kosten zijn. Het is bijna altijd zo dat een goede catering tevens zorgt voor het bestek en het serviesgoed. Je hoeft dit vaak na gebruik niet af te wassen. De spullen worden gebruikt bij je opgehaald.

Professionele cateraars

Je hebt professionele cateraars die zelfs nog verder gaan, deze kunnen je feest van het begin tot het einde verzorgen. Als je kiest voor een professionele cateraar dan zorgt deze ervoor dat je naast eten, drinken, bestek, borden enz. voldoende meubilair hebt. De cateraar zorgt ook voor de muziek die aangepast zal zijn aan het feest en zelfs voor een bloemetje op tafel kan worden gezorgd. Al deze extra’s verhogen de sfeer. Jij kunt zonder zorgen deelnemen aan het feest, jij hoeft (bijna) nergens voor te zorgen. Maak vooraf goede afspraken ook over de prijs.

Kok aan huis

Je hoeft er niet voor te kiezen dat een catering de gerechten en de drankjes naar je toe komt brengen. Je kunt er namelijk ook voor kiezen dat je een kok aan huis vraagt. Een privé kok op locatie! Wil je het helemaal gemakkelijk hebben dan kun je een privé kok met bediening regelen bij de catering. Het grote voordeel is dat je zeker weet dat alle gerechten vers op locatie zijn bereid. Je kunt als je op deze manier een catering wilt regelen afspreken dat er presentatiemateriaal, het serviesgoed, het bestek en de servetten bij de prijs zijn inbegrepen. Het kan ook zo zijn dat je wijn bij het eten wilt drinken, een goede cateraar zorgt dan ook voor de wijnglazen.

Kies je voor een kok aan huis dan heb je ook het voordeel dat de kinderen heerlijk thuis kunnen spelen. In verband met het drinken van alcohol heb je het voordeel dat je de auto in de garage kunt laten staan bij catering van een kok aan huis. Wat je op het moment ook wel een probleem kunt noemen is het rookbeleid, als je een kok aan huis hebt heb je het voordeel dat je zelf je rookbeleid kunt handhaven. Een kok aan huis doet ook nog eens erg huiselijk en sfeervol aan, door de heerlijke geurtjes in jouw keuken loopt het water je in de mond.

Voordelen catering aan huis

De catering aan huis kan een groot aantal voordelen hebben:

 • Alle hapjes worden voor je klaargemaakt op het feest of worden kant en klaar meegenomen en worden geserveerd. Het voordeel voor jou is dat alles voor je wordt gedaan.
 • Voorafgaand aan het feest bespreek je wat de wensen zijn en daar houdt de catering aan huis rekening mee.
 • Sommige cateraars verzorgen ook borden, glazen en bestek en nemen de afwas mee. Dat kan voor jou extra voordelig zijn, omdat je dan geen afwas hebt na het feest.
 • De catering aan huis houdt rekening met de wensen, iemand een allergie of vegetarisch? Even doorgeven en er worden ook andere hapjes geserveerd.
 • Je kunt vaak een vaste prijs afspreken, zodat jij weet waar je aan toe bent.
 • Je kunt door de catering aan huis zelf extra genieten van het feest, want je hoeft minder te zorgen.

Catering aan huis kiezen

Voordat je de catering aan huis kiest, bekijk je wat de mogelijkheden zijn:

 • Wat zijn de kosten?
 • Wat wordt er allemaal aangeboden?
 • Kan er gezorgd worden voor bestek, borden en glazen en wordt het ook 'vies' meegenomen?
 • Met hoeveel mensen komen ze helpen?
 • Zijn er dingen die je nog zelf moet doen?

Neem de tijd om het na te gaan en dan kun je zelf de keuze maken bij wie je alles uit gaat besteden. Je ervaart in ieder geval snel de voordelen van catering aan huis. Jouw feestje wordt nu echt een feest waarbij je zelf ook volop kunt genieten, zonder steeds te moeten zorgen. Laat je helpen, kies de catering aan huis en je ziet meteen in hoe fijn het is als jij ook kunt genieten. Je kunt met iedereen praten en zorgeloos een drankje drinken, dat wordt een sfeervol topfeest voor alle gasten en ook voor de gastvrouw en gastheer.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Astrid-de-Wilde
Aantal keer gelezen: 5374x
Toegevoegd: 30-09-2015 11:07
Gewijzigd: 01-11-2015 21:11

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3345 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!