Ballonnen

Waarom ballonnen bedrukken

BallonnenBallonnen zijn er in allerlei soorten en maten en ook veel soorten ballonnen zijn te bedrukken. In dit artikel omschrijven we de meest voorkomende ballonnen welke wij dagelijks bedrukken.

Ballonnen laten bedrukken

Een feest opzetten kost toch altijd net even wat meer tijd dan dat je in eerste instantie zou denke. Je moet namelijk zorgen voor het eten, het drinken en de versiering. De versiering is altijd een beetje lastig, er zijn niet zo heel veel winkels waar je leuke dingen kan kopen. Hierdoor kom je al snel bij een beperkt aantal winkels terecht en hierdoor heeft bijna iedereen altijd dezelfde versiering in huis hangen. Dit is natuurlijk niet leuk, overal waar je komt zie je dan dezelfde slingers en ballonnen hangen. Het is dan ook veel leuker om je ballonnen te laten bedrukken.
Je moet je ballonen laten bedrukken om verschillende redenen. Ten eerste zorgt het er voor dat je een persoonlijk bericht kan overbrengen aan ene groep mensen. Mensen scannen nu toch eenmaal bij binnenkomst de kamer, het is dan toch ook heel leuk als je iets op je ballonnen hebt staan? Precies dat vinden wij nu ook. Ten tweede is het helemaal niet zo duur om je ballonnen te laten bedrukken, mensen denken dat ze een godsvermogen kwijt zijn om iets leuks te laten drukken maar dit valt toch echt wel mee. De laatste reden om je ballonnen te laten bedrukken is omdat dit zorgt voor de ultieme feest ervaring. Als iemand een bepaalde leeftijd wordt, laten we zeggen 46 jaar, dan is het nog knap lastig om de goede ballonnen te vinden. Vaak hebben ze namelijk alleen maar de standaard leeftijden. Als je het zelf laat bedrukken dan heb je dit probleem niet, wij kunnen namelijk alles bedrukken wat je maar wilt. Dit zorgt dus voor een ontzettend leuk feestje en het bespaart je ook nog eens een hele hoop tijd met het zoeken naar de goede versiering. Het scheelt je dus tijd en het maakt je feestje nog leuker, wat wil je nog meer?

Bedrukken van standaard ballonnen

Of je nu een feestje hebt of dat je gewoon zin hebt om iets te vieren, ballonnen zorgen altijd wel voor een erg vrolijke sfeer. Veel mensen kopen hun plastic ballonnetjes gewoon in de winkel maar deze doen het vaak niet goed en ze zijn toch altijd wel  een beetje saai. Het is dan ook ontzettend leuk om je ballon te laten bedrukken. Zo kun je erg goed een bepaald bericht overbrengen op een bepaalde persoon. Ook kun je kiezen voor een bepaalde afbeelding of een leuk en grappig tekstje, dit komt een stuk persoonlijker over dan een egale, saaie ballon.
Dat is dan ook precies waar wij jou mee kunnen helpen, wij zijn namelijk al een tijdje expert op het gebied van het bedrukken van ballonnen. Laten we eens een voorbeeldje nemen: je zoon wordt zestien jaar en je wilt voor heem een verrassing feestje geven. Je zult dus toch wel een paar spulletjes moeten halen om het huis een beetje op te fleuren. Door speciale bedrukte ballonnen te kopen kun je de naam van je kind met zijn leeftijd laten zien. Dit is natuurlijk ontzettend leuk en heel de straat weet dan ook wat voor feestje er aan de gang is. Maar het kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden, een buurtfeest, een bruiloft of een eindejaar borrel, alles is leuker met ballonnen. Heb je dus een idee in je hoofd wat je graag terug wilt zien op een ballon? Kom dan eens langs, we kunnen je vragen met plezier beantwoorden. Zo heb je echt een persoonlijk feestje wat je op kunt bouwen.


Bedrukken van reuzeballonnen

Voor sommige mensen is het ook nooit groot genoeg. Een mega grote auto of een super groot huis, mensen vinden het nu eenmaal leuk om iets groots in bezit te hebben. Dit geldt ook het gebruik van reuzeballonnen. Dat is natuurlijk helemaal tof als je een groot feest wilt organiseren, een reuzeballon trekt echt wel de aandacht. Het is dan ook een echte eye catcher als je op zoek bent om mensen enthousiast te krijgen, door ballonnen te gebruiken komen mensen pas echt in de feeststemming. Maar wat helemaal tof zou zijn, is als je jouw reuzeballonen persoonlijk kon laten bedrukken! We zouden dit natuurlijk niet zeggen als het niet zou kunnen, wij kunnen dan ook voor u reuzeballonnen laten bedrukken met een door u gekozen tekst of afbeelding. Bij normale standaard ballonnen is dit al leuk, maar bij een reuzeballon is het echt spectaculair. De afbeelding is zo levensgroot te zien en de persoon voor wie je het feest houdt, of de gasten op je feest, zullen enorm verrast zijn door de enorme boodschap op de ballon.
Bedrukken van hartballonnen
De liefde is ontzettend mooi, ieder jaar zijn er weer veel stelletjes die een trouwdag, Valentijnsdag of andere leuke dag met elkaar vieren. Maar wil je jouw partner nu echt een keer verbazen? Dan moet je eens allerlei hartballonen kopen. De naam zegt het al, het zijn ballonen in de vorm van een heel groot hart. Het leuke hiervan is, is dat je deze ballonnen bij ons kunt laten bedrukken. Zo kun je een afbeelding of een motto of slogan laten drukken, dit zorgt er voor dat je een heel persoonlijke ballon kunt maken. Zo zal je partner een goed gevoel krijgen, dit is natuurlijk altijd leuker dan van die saaie ballonnetjes die je gewoon bij de Blokker koopt. leuk ideetje voor een romantische date: een picknick in het park met zelfbedrukte ballonnetjes, kan het nog romantischer dan dat? Verras je vriend of vriendin dus eens een keer, het is echt de beste manier om de relatie goed te laten verlopen en om altijd kriebels in je buik te hebben als je die gene ziet.

Bedrukken van folieballonnen

Folieballonnen zijn net even iets anders dan de standaard ballon. Waarschijnlijk ken je ze wel, ook al herken je de naam niet zo snel. Dit zijn de ballonnen die je in de winkels en in het ziekenhuis ziet. Vaak hebben ze de meest prachtige vormen en kleuren, dit komt omdat ze niet gemaakt zijn van plastic maar van folie. Hierdoor heb je meer veel keus over het ontwerp van de ballon en hierdoor kun je de ballon vrijwel iedere vorm geven die je wilt.
Je kunt ze natuurlijk kant en klaar kopen, maar wat veel leuker is, is om ze zelf te laten bedrukken. Zo zit je niet vast aan zo’n standaard ontwerp, deze kennen we nu wel. Je kunt zo zelf kiezen wat je op de ballon wilt zetten en wat voor bericht je over wilt brengen aan een bepaald persoon. Mocht je iemand hebben waar je op ziekenbezoek bij gaat dan kun je door middel van een ballon heel eenvoudig een persoonlijk verhaaltje overbrengen. Dit zal hem zeker doen opfleuren!

Bedrukken van punchballonnen

Huh, wat zijn dit eigenlijk, punchballonen? Dit zijn ballonnen waar je mee kunt spelen. Er zit een soort elastiekje aan, je kunt als kind (of als ouder als je het leuk vindt om te spelen) met de ballon spelen door er tegen aan te slaan. Hij stuitert zo automatisch terug, het is iets heel simpels maar veel kinderen kunnen zich er toch altijd wel weer goed mee vermaken. Het nadeel van de ballonnen is alleen dat ze altijd zo saai en lelijk zijn als je ze ziet liggen in de speelgoedwinkel. Het is net of de makers niet hun best doen om er iets leuks van te maken. Dit is dan ook waar wij voor een oplossing kunnen zorgen. Wij bedrukken deze ballonnen namelijk, zo heb je dus gewoon een ballon die je helemaal zelf kunt maken. Zet er iets leuks op voor je kind of voor een ander kind, dit zorgt er voor dat hij een veel leuker ding heeft om mee te spelen, zo’n helemaal blauwe ballon wordt namelijk na een tijdje toch wel een beetje saai.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: globos
Aantal keer gelezen: 2536x
Toegevoegd: 13-04-2018 22:41
Gewijzigd: 18-04-2018 23:14

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!