Waarom pennen het ideale relatiegeschenk zijn

Waarom pennen het ideale relatiegeschenk zijn

Waarom pennen het ideale relatiegeschenk zijnHoeveel pennen met opdruk heb jij thuis of op je werkplek liggen die je regelmatig gebruikt? Juist, waarschijnlijk gebruik je regelmatig bedrukte pennen. Dit maakt pennen het ideale relatiegeschenk.

Van de bedrukte pennen die jij regelmatig gebruikt weet je waarschijnlijk ook van welk bedrijf deze zijn. Dit maakt pennen het ideale relatiegeschenk met veel effect als het gaat om naamsbekendheid. En daarnaast zijn pennen natuurlijk enorm praktisch.

Pennen zijn en blijven nog steeds een populair relatiegeschenk. Deze worden namelijk overal gebruikt en liggen werkelijk overal op tafel. Des te meer reden om als bedrijf hier op in te haken. Je kunt kiezen voor bedrukte pennen en deze doorvoeren in een mooi kerstpakket of via mailing naar klanten. Benieuwd naar wat een gewone pen voor extra waarde kan toevoegen in je bedrijf? Lees dan deze tips hieronder!

Creativiteit

Tegenwoordig maak je digitaal aantekeningen via je smartphone, laptop of pc. Deze aantekeningen sla je op, haal je erbij maar of je ze echt in je hoofd hebt opgeslagen...Wist je dat het schrijven met een pen, pas echt creativiteit naar boven brengt? Ook al voelt het soms dat je met een pen trager schrijft, het ietwat slordig over kan komen, is dit nog steeds de beste manier om dingen goed op een rijtje te krijgen. Je kunt wel zeggen dat het schrijven met een pen de beste creativiteit naar boven haalt. Maar voor welke pen kies je nu?

Laten we allereerst even stil staan bij het aantal pennen wat er in omloop gaat. Er zijn pennen in allerlei modellen, vormen en kleuren te krijgen, dus ook als ondernemer kun je je creativiteit kwijt door jouw personeel, klanten of relaties met een bijzondere pen te verrassen. Wist je bijvoorbeeld dat een pen gemiddeld zeven keer in zijn leven van eigenaar wisselt? Je kunt gaan voor een simpele basic pen, maar als je je werknemers jarenlang plezier wilt geven dan kun je beter voor een luxe versie hiervan gaan. Als de pennen van kwaliteit zijn, gaan ze langer mee en komen dan ook vaker op plekken waar ze gezien worden. Dit resulteert erin dat veel omstanders de pen ook zien, bekijken en ook gebruiken. Win-win dus!

Duurzame pennen

Wil je als bedrijf iets duurzaam aanbieden? Dan kun je gaan voor een duurzame pen. Dit kan bijvoorbeeld een balpen zijn die vrijwel geheel vervaardigd is uit gerecyclede PET-flessen. Met duurzame pennen maak je als bedrijf een sterk gebaar en des te meer reden om hierop in te spelen. Je kunt ook eventueel inhaken met een duurzaam relatiegeschenk en hierbij bijvoorbeeld een gerecyclede kartonnen pen cadeau geven, maar ook een kurken balpen, een notitieblok en een drinkbeker. Het ideale pakket voor een duurzame dag op kantoor! Of misschien wel als kerstcadeau of om een mijlpaal te vieren in jullie bedrijf.Andere soorten pennen

Pennen zijn in vele soorten, maten en materialen verkrijgbaar. Zo heb je ook een metalen pen. Dit is balpen met een glanzende metallic look houder en ook een metalen clip. Het grote voordeel hierin aan is dat het een klassieke en mooie uitstraling geeft. Ook vanuit deze metalen balpen zijn er vele soorten beschikbaar om jouw ideale werk pen te kunnen vinden en hier een mooi logo aan toe te voegen. Naast metalen pennen kun je ook kiezen voor een vulpen, een fineliner, een gelpen of een marker. Als je opzoek bent naar een pen met uitwisbare inkt zijn er ook speciale ballpoints met vulling.

Naast de gewone pen, zijn er tegenwoordig ook digitale pennen. Je zult wel denken, digitaal? Ja, je schrijft met normale inkt maar alles wat er wordt geschreven of getekend wordt automatisch opgeslagen op je computer. Hierdoor is datgene wat geschreven is dus te vertalen naar een tekstdocument. Je kunt hiervoor een speciale software downloaden op je computer. Of het sneller is dan typen, laten we in het midden. Eerlijk is eerlijk, een mooie mindmap op papier is een stuk duidelijker dan op de computer en vaak onthoud je ook dingen beter als je het op papier schrijft. Als bedrijf kun je hier dus goed op inspelen door de juiste pennen aan je bedrijf aan te bieden.

Multifunctioneel

Wist je dat er ook pennen zijn die multifunctioneel zijn? Dat is handig! Er zijn bijvoorbeeld pennen met led verlichting of pennen met verschillende kleuren zodat je deze voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Er is zelfs een 5-in-1 balpen, een gevalletje in de luxere categorie pennen. Namelijk een pen inclusief powerbank, telefoonstandaard, zwartschrijvende pen, stylus en schermreiniger op de clip. De dop zelf is voorzien van een zwarte USB-micro-USB kabel. Wat een luxe! Waar je ook voor gaat, je zult je werknemers een groot plezier doen met goede kwalitatieve pennen.

Een pen is dus een ideaal geschenk voor feestdagen. Je kunt je personeel verwennen tijdens kerst met een leuk kerstpresentje met onder andere een pen, maar je kunt ook gaan voor wat andere leuke artikelen zoals een bedrukte kerstbal, een heerlijk zachte deken of een heerlijke grote kerstmok. Voeg dit samen in een pakketje en je hebt een betaalbaar en leuk kerstpresentje. Je kunt natuurlijk ook uitpakken door een ietwat groter pakket te schenken, dan kun je gaan voor bijvoorbeeld een koffie & go pakket. Een pakket met een ‘to go’ beker, heerlijke koekjes in een mooie geschenkdoos. Je kunt vaak zo groot uitpakken als je zelf wilt, maar de gepersonaliseerde producten zijn vaak het leukst! Zo maak je én gratis promotie naar je bedrijf toe, en verwen je je personeel met een heerlijk pakket.

De voordelen van pennen met opdruk

Zoals er al eerder is benoemd, kun je je pennen personaliseren door ze te bedrukken. Voor het optimale resultaat kun je gaan voor je logo, bedrijfsnaam of website op de schrijfwaren en zo kun je ervoor zorgen dat je bedrijfsnaam veel gezien wordt. Je kunt de bedrukking vaak zelf ontwerpen en ook aanpassen naar de huisstijl van je bedrijf. Een echte boost voor je bedrijf! Vaak kun je voor een klein bedrag de pen laten bedrukken, mits je voor een bepaalde hoeveelheid aan pennen besteld. Hier moet je dus goed over nadenken, maar zal zich zeker uitbetalen in een voordelige manier van marketing. Je kunt vaak talloze pennen bestellen voor weinig geld. Of je nu een relatiegeschenk wilt uitdelen, aanwezig bent op een beurs of een grote hoeveelheid pennen voor je personeel besteld. Pennen zijn voor alles het perfecte middel! Waar wacht je nog op?


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: BrianA
Aantal keer gelezen: 1939x
Toegevoegd: 12-11-2019 16:09
Gewijzigd: 15-11-2019 08:57

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3519 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!