paranormaal handlezen

Wat vind je allemaal op een paranormale beurs?

paranormaal handlezenSpiritualiteit, zelfinzicht, zelfontwikkeling, alternatieve geneeswijzen, buitenzintuigelijke waarnemingen. Het zijn allemaal termen die voor een paranormaal begaafd persoon heel gewoon zijn. Maar de meeste mensen hebben er geen ervaring mee. Terwijl ze diep in hun hart misschien wel weten of voelen dat er meer is tussen hemel en aarde dan wij zien. Voor die mensen is het mogelijk heel verhelderend om eens een kijkje te nemen op een paranormale beurs.

We beginnen echter eerst even met een uitleg over de term ‘paranormaal’. Zo kunnen we ook beter uitleggen wat een paranormale beurs precies inhoudt. Wat houdt de term ‘paranormaal’ nu eigenlijk in? Is het zweverig of juist niet? Als iemand paranormaal begaafd is, beschikt hij of zij eigenlijk over een zesde zintuig. Hij of zij is helderziend.

De meeste mensen kunnen ruiken, proeven, voelen, horen en zien. Maar er zijn ook mensen die daarnaast dingen weten, horen of voelen vanuit hun innerlijke. Dat wordt vaak intuïtie genoemd, maar dat innerlijk weten gaat eigenlijk veel verder. De term buitenzintuigelijk waarnemen dekt de lading een stuk beter. Het is een gave, je wordt er mee geboren. In principe beschikt iedereen over paranormale gaven alleen doen de meeste mensen er niets mee. Maar wie wil, kan zijn of haar zesde zintuig wel trainen.

Bovennatuurlijke verschijnselen

Paranormaal betekent: niet op natuurlijke wijze verklaarbaar. Paranormale verschijnselen zijn dus eigenlijk bovennatuurlijke verschijnselen. Voorbeelden van bovennatuurlijke verschijnselen zijn bijvoorbeeld het kunnen lezen van gedachten contact kunnen maken met de geesten van overledenen. Veel wetenschappers staan sceptisch tegenover dergelijke verschijnselen.

Binnen de parapsychologie wordt diepgaand onderzocht of buitenzintuigelijke waarneming echt bestaat of niet. Iemand die regelmatig paranormale waarneming inzet om boodschappen door te geven of mensen te helpen, wordt een medium of paragnost genoemd. Het is heel moeilijk om de betrouwbaarheid van een paragnost vast te stellen. Dus als je binnenkort van plan bent om een paranormale beurs te bezoeken, blijf je er dan van bewust dat er geen wettelijk richtlijnen, kaders f bewijzen zijn die houvast geven. Een paragnost raadpleeg je op basis van vertrouwen.

In sommige culturen is het hebben van paranormale gaven deel van het gebruikelijke leven. In afgelegen bergdorpen waar primitieve stammen leven, wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de krachten en gaven van de medicijnman. Ook binnen bepaalde geestelijke stromingen worden paranormale vermogens niet beschouwd als bovennatuurlijk, maar juist als een onderdeel van de werkelijkheid. En ook in onze westerse cultuur staan steeds meer mensen open voor mediums, gebedsgenezers en handopleggers. Ze ervaren bij zichzelf een bepaalde spiritualiteit of gave waar ze iets mee willen doen.In onze moderne, wetenschappelijke samenleving hier in Nederland is het echter niet iets wat je op school leert. Onze samenleving benadrukt de ontwikkeling van de geest. Kinderen wordt op jonge leeftijd al geleerd te presteren. Dat kan natuurlijk heel goed zijn, maar het zorgt er wel voor dat de gevoelservaringen afnemen. Mensen vervreemden ervan terwijl iedereen er van nature wel een sterk inzicht heeft. Jij misschien ook wel.

Als je het gevoel hebt dat jij hier inzicht in hebt of als je er in ieder geval echt voor openstaat, kan het bezoeken van een paranormale beurs een goed startpunt zijn. Ga eens rustig rondkijken, deel je interesses met anderen en probeer eens te voelen. Forceer echter niets, want dan zul je merken dat je juist niets voelt. Het belangrijkste wat je moet doen is je echt openstellen voor paranormale verschijnselen.

Auralezen, handlezen of in contact komen met een gids

Als je voor het eerst op een paranormale beurs komt, zul je er waarschijnlijk van versteld staan hoeveel verschillende dingen hier te doen zijn. Wie een stapje verder wil, kan kiezen voor een persoonlijk consult. Misschien wil je wel eens ervaren hoe het is als iemand jouw aura leest en vertelt welke kleuren hij of zij ziet en wat dat betekent. Op sommige beurzen kun je tegenwoordig zelfs een aurafoto laten maken. Maar misschien voel je er meer voor om je hand te laten lezen. En wil je graag weten wat je in de toekomst te wachten staat op het vlak van werk, liefde en relaties.

Als je bij een paragnost langs wilt gaan, is het goed om iets persoonlijks mee te nemen. Bijvoorbeeld een ring, een foto of een ander voorwerp met een bepaalde emotionele waarde. Het kan de helderziende helpen bij het waarnemen. Op veel paranormale beurzen bestaat ook de mogelijkheid om een lezing te volgen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over hypnose, vorige levens, uittredingen of telepathie.

Maar ook als je meer wilt weten over healing en het contact met gidsen of beschermengelen zit je op een paranormale beurs zeker goed. De mensen op de beurs zoom allemaal in op een ander facet van het paranormale. Iedere standhouder heeft zijn eigen talent en specialisatie. Dat maakt het aanbod altijd erg afwisselend. Voor ieder wat wils, gaat hier zeker op.

De andere kant van het verhaal is dat je echt moet zoeken naar de persoon of behandeling die het beste bij jou past. Het is jouw persoonlijke zoektocht. Omdat het aanbod zo uitgebreid is, zijn er ook veel meningen en ervaringen. Voor sommige bezoekers van een paranormale beurs gaat er een compleet nieuwe wereld open, anderen gaan teleurgesteld naar huis. Sommige mensen krijgen antwoorden op hun vragen en voelen zich sterk en krachtig. Andere bezoekers krijgen antwoorden die ze liever niet hadden willen horen. Laat je door dit alles absoluut niet weer houden.

Er worden jaarlijks verschillende paranormale beurzen in Nederland en België georganiseerd. Die zijn meestal niet gratis. De kosten zijn afhankelijk van het aanbod en locatie. Ook voor een consult of een healing verschillen de prijzen. Sommige consulten kosten 10 euro en sommige 15 euro. Dit bepaalt de standhouder meestal zelf. Maar het gebeurt ook dat de beursorganisatie een maximumtarief oplegt. Meestal worden er gewoon nette, redelijke prijzen gevraagd. Lezingen zijn wel vaak gratis.

Paranormaal begaafd en hoogevoeligheid

Tot slot: veel mensen die paranormale verschijnselen waarnemen, praten daar niet graag over. Want de omgeving vindt het vaak raar of overdreven. Waarnemingen die niet standaard zijn, worden vaak bestempeld als onzin. Dus houden ook paranormaal begaafde kinderen vaak hun mond. Wie naar een paranormale beurs gaat, voelt zich begrepen. Ook voor mensen die hoog gevoelig zijn, kan het heel nuttig zijn. Want vaak hebben deze mensen ook paranormale of helende gaven. Sterker nog: mensen die helende of paranormale gaven hebben, worden juist vaak overgevoelig genoemd.

Feit is dat beide groepen veel meer informatie oppikken dan de gemiddelde mens. Het is fijn om te praten met zielsverwanten. Zo kom je er vanzelf achter wat jij allemaal met je spirituele energie kunt. Als hooggevoelig persoon is het goed om te weten dat paranormale energie symptomen kan veroorzaken zoals vermoeidheid, hoofdpijn, rugproblemen, maagproblemen en zelfs chronische ziektes. Er is een direct verband tussen lichaam en geest. Antwoorden en oplossing vind je op een paranormale beurs.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Rowanblom
Aantal keer gelezen: 3836x
Toegevoegd: 01-02-2016 20:35
Gewijzigd: 20-02-2016 08:09

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3717 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!