5 Tips en Tricks voor iPhone-bezitters

5 Tips en Tricks voor iPhone-bezitters

5 Tips en Tricks voor iPhone-bezitters Veel Nederlander bezitten een iPhone. Er zijn verschillende soorten iPhones. De verschillende iPhones beschikken veelal over dezelfde tools. In dit artikel leest u hoe u deze tools het beste kan gebruiken.

De iPhone is absoluut geen goedkope telefoon, maar het toestel behoort dan ook tot de absolute top die er te verkrijgen is qua smartphones. Kijk maar om je heen en je ziet vrijwel altijd iemand met een iPhone in de handen staan. Een iPhone hoeft absoluut niet duur te zijn, want als je een telefoon abonnement afsluit in combinatie met een iPhone toestel dan heb je in principe nog steeds een goedkope telefoon. Ben je eenmaal in het van een iPhone dan wil je het toestel niet meer los laten en waarschijnlijk wil je dan ook nooit meer een andere smartphone.

 

Daarom geven wij je hier wat tips en tricks, omdat je je iPhone wel een miljoen keer per dag zal gaan gebruiken. Er zijn genoeg maniertjes te bedenken om tijd te besparen voor het gebruiken van je iPhone, alleen weet lang niet iedereen deze maniertjes.

  

  1. Gebruik de spotlight zoekfunctie in plaats van de mappen

Het klinkt misschien een beetje lui, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als je weet wat je zoekt kun je veel beter de spotlight zoekfunctie gebruiken zodat je direct de juiste app, bestand of muzieknummer bij de hand hebt, dit noem ik nu productief omgaan met je iPhone. De spotlight zoekfunctie kun je makkelijk raadplegen door van boven naar beneden te swipen op je beeldscherm en hier in te spotlight zoekfunctie in te vullen waar je naar op zoek bent.

 

  1. Schakel 3G of 4G uit als je problemen hebt met je verbinding

Het komt steeds vaker voor dat je een slechte verbinding hebt en meestal ligt dit niet aan het toestel maar er zit dan een ruis op het netwerk. Om dan toch een goede verbinding weer te krijgen met je iPhone op het mobiele netwerk kun je het makkelijkst je 3G of 4G in je instellingen even uitzetten en daarna weer aanzetten. Je zult zien dat je iPhone dan weer een verbinding maakt met het 3G of 4G netwerk.

 

  1. Gebruik muren en hoeken om harder geluid te krijgen

Een oplossing hoeft niet altijd gezocht te worden in het aanschaffen van iets. Een hele simpele oplossing voor iedereen die muzieknummers wil beluisteren via de stereospeakers van de iPhone, zorg ervoor dat de speaker gericht is op een muur en ervaar direct dat er een harder geluid terugkaatst. Helemaal wanneer je de stereospeaker naar een hoek richt zal je merken dat er veel meer geluid uit je iPhone geproduceerd word dan je ooit van te voren had gedacht.

 

  1. Sluit meerdere apps in één keer

Je weet waarschijnlijk al lang hoe je apps kunt afsluiten in iOS, je drukt dubbel op de homeknop en je kunt ze stuk voor stuk afsluiten. Er is een nog snellere manier om apps in één keer af te sluiten. Je kunt er namelijk drie gelijktijdig afsluiten als je de apps in één vloeiende beweging naar boven swipt. Het is zo eenvoudig dat een kind de was kan doen.

 

  1. Vergroot het lettertype in iOS

Tot op de dag van vandaag heeft Apple nog één van de kleinste beeldschermen en om toch alles leesbaar te maken kun je via je instellingen de lettertype grootte aanpassen, zodat je alles makkelijk kan lezen. Zolang Apple nog geen grotere beeldscherm zal gebruiken bij de iPhone is dit een goede uitkomst om ook de kleine lettertjes goed te kunnen lezen. Met deze eenvoudige maar handige tips en tricks zal iedereen die een iPhone bezit of er aan denkt om er eentje te kopen nog sneller te werk kunnen. Heb je liever geen iPhone, dan kun je natuurlijk ook voor een andere goedkope telefoon gaan, maar de iPhone is een prachtig vormgegeven smartphone, waar bijna geen enkele andere fabrikant aan kan tippen.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: SanneB
Aantal keer gelezen: 10303x
Toegevoegd: 16-06-2014 10:31
Gewijzigd: 15-01-2016 23:06

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3791 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!