Abonnement of prepaid telefoon kopen?

Abonnement of prepaid telefoon kopen?

Abonnement of prepaid telefoon kopen?Met een mobieltje zijn veel mobiele abonnementen te verkrijgen. Echter is er geen een abonnement vereist om te bellen. Bellen met niet een abonnement kan met een sim only abonnement. Een sim only abonnement zorgt ervoor dat de kosten zeer goedkoop zijn.

Abonnement of prepaid telefoon kopen?
Met een mobieltje zijn veel mobiele abonnementen te verkrijgen. Echter is er geen een abonnement vereist om te bellen. Bellen met niet een abonnement kan met een sim only abonnement. Een sim only abonnement zorgt ervoor dat de kosten zeer goedkoop zijn. Bij een sim only abonnement  worden er geen beltegoed kaarten gebruikt maar betaalt men via een maandabonnement. Bij een sim only abonnement  of prepaid krijgt men alleen de sim. Bij een abonnement met toestel is een mobieltje wel geleverd.
 

De huidige trends op het gebied van mobiele telefonie
Tegenwoordig is er wat telefoons betreft voor ieder wat wils. Tientallen toonaangevende fabrikanten werken continu aan nieuwe telefoons. De telefoons van nu worden alsmaar slanker, minder in gewicht en met een beter display. Drie  jaar terug werden er 1,4 miljard telefoons gekocht. Twee jaar terug was 2/3e van de telefoon omzet een smartphone. Al vanaf het eerste model is de iPhone één van de meest gewilde telefoons. Naast de Samsung Galaxy S heeft de iPhone bijna geen concurrentie mogen ontmoeten.

 


De opkomst van de prijzen van mobiele telefoons
Smartphones van tegenwoordig zijn alleen maar duurder geworden door wat ze kunnen. Het hangt af van verschillende factoren hoeveel er voor een mobieltje betaald moet worden. De prijs hangt af van of het een los toestel betreft of in samenhang met een abonnement. Een iphone met abonnement is al verkrijgbaar vanaf 0 euro. De abonnementsprijs is daarnaast belangrijk om de prijs van de mobiele telefoon te bepalen. Een mobieltje met een goedkoop abonnement minder goedkoop dan de mobiele telefoon met een duurdere abonnementsvorm.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Nick
Aantal keer gelezen: 7198x
Toegevoegd: 17-02-2014 10:11
Gewijzigd: 19-04-2016 21:48

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3791 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!