Alles over de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Alles over de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Alles over de Afslank Receptenbijbel van Oscar HelmAlles wat je moet weten over de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm. De meest besproken afslankmethode van Nederland en BelgiŽ.

Wie is Oscar Helm?


Oscar Helm is een slimme en ervaren expert als het gaat om afslanken, diëten, voeding en supplementen. Oscar heeft inmiddels al meer dan 5.000 mensen zoals jij geholpen richting een lichaam dat niet alleen minder kilo bevat, maar dat ook nog eens veel gezonder en energieker is. En dat allemaal zonder strenge diëten of hele dure sessies van zogenaamde voedingsexperts. Oscar Helm heeft een fantastisch boek geschreven waarin hij je vertelt én laat zien dat afvallen helemaal niet zo moeilijk is en dat het ook nog eens waanzinnig leuk kan zijn. Dankzij zijn ervaring weet hij precies wat nodig is en hoef je geen hongerig gevoel te ervaren wat je wel hebt bij andere diëten.

Toen Oscar Helm een aantal jaren bezig was met zijn vak ontdekte hij wat wij zelf als consumenten al vaak gehoord hebben: veel afvalmethodes en diëten werken maar tijdelijk en mensen worden vaak de verkeerde richting uitgestuurd als ze willen afvallen. Veel recepten en producten die worden gestimuleerd, zijn helemaal niet zo gezond als ze lijken. Ga je ook zeker niet blind staren op reclames en claims van grote merken. Vaak is dit puur ontwikkeld vanuit een winstoogmerk. Nadat Oscar dit allemaal in kaart had gebracht, wilde hij dit veranderen. Hij wilde eenmalig een boek schrijven over gezonder leven, voeding en diëten. Gezien zijn achtergrond, ervaring en kennis is dit hem gelukt! Deze nieuwe en unieke methode heeft hij uitgewerkt in zijn boek
De afslankmethode in de Afslank Receptenbijbel staat eveneens vol met wetenschappelijke artikelen van professors in het vakgebied. In het boek staan vijf belangrijke aspecten centraal waar alles omheen geschreven is, namelijk:
* kennis en ervaring
* De mens van toen
* Logisch nadenken
* Onderzoek
* Leefstijlen
In zijn boek kun je alles lezen over deze vijf aspecten.


Theorie achter de Afslank Receptenbijbel


In dit artikel hebben we de theorie al genoemd, maar we kunnen het niet vaak genoeg herhalen. Het komt erop neer dat je enkel de juiste koolhydraten nuttigt en de slechte koolhydraten vervangt voor onder andere groentes, fruit en eiwitten.
In de Afslank Receptenbijbel staat het ketogeen dieet centraal. Als je zijn boek thuis hebt of toegang hebt tot de digitale versie, ontvang je ruik 101 keto recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner en daarnaast krijg je ook nog eens meerdere complete voedingsschema’s voor ruim anderhalve maand!
Vroeger was de balans van ons voedingspatroon veel meer in evenwicht dan nu. Wat we vandaag de dag naar binnen werken, bestaat uit te veel slechte koolhydraten.
Sinds ongeveer het jaar 2000 zie je meer en meer slechte koolhydraten in ons eten en natuurlijke producten hebben plaats gemaakt voor bewerkte producten. Te veel bewerkte producten gecombineerd met slechte koolhydraten zorgen simpelweg voor meer kilo’s.
Zoals je misschien al weet, maar nu zeker weet, is dat voeding dus een cruciale rol speelt in de strijd tegen de kilo’s wanneer je een gezonder leven nastreeft.
Wat sommige mensen denken en hopen, is dat het vanzelf aan komt waaien als ze gewoon wat meer bewegen. Beweging is echter maar een klein onderdeel om je doelen te behalen. Voeding speelt namelijk de grootste rol. Negeer je deze of geef je voeding te weinig aandacht, dan hoef je ook geen grote positieve veranderingen te verwachten.
De Afslank Receptenbijbel neemt je mee in het proces om de slechte koolhydraten te vervangen voor betere voedingsmiddelen, zoals goede eiwitten, goede vetten en groentes en fruit.
De gehele methode is gebaseerd op wetenschappelijke studies waarin natuurlijke producten centraal staan. Het (e-)boek is pragmatisch ingestoken, bevat concrete best practises en is voor iedereen zeer goed te volgen.
Alle recepten en het Receptenboek van de Afslank Receptenbijbel


Het receptenboek bevat bijna 150 recepten die je helpen bij het verliezen van gewicht. Smaken verschillen natuurlijk, maar er staan gegarandeerd voldoende recepten in die je lekker vindt en voldoende om te blijven variëren tijdens jouw afslankperiode. Ze zijn natuurlijk hartstikke gezond, maar ook nog eens lekker, verzadigend en vrij simpel en snel te bereiden met de lekkerste en meest natuurlijke ingrediënten De recepten zijn gezond en simpel te bereiden met de juiste ingrediënten.
Door koolhydraten te vervangen voor eiwitten, groentes en fruit geef je aan je lichaam als het ware een seintje om vet te gaan verbranden. dwing je het lichaam om ook vet te gaan verbranden. Op deze manier zul je ook niet gauw meer honger lijden.
Hoe is de Afslank Receptenbijbel opgebouwd?
De beginsectie van de Afslank Receptenbijbel bevat met name theoretische informatie over afvallen, diëten en gezonde voeding. Middels al deze theoretische kennis ga je ongetwijfeld slimmer om met je voedingspatroon. Bovendien wordt het voor jou voor eens en altijd duidelijk wat nu wel én niet waar is over gezonde voeding dankzij jarenlang wetenschappelijk onderzoek.
Doelgroep Afslank Receptenbijbel
We krijgen regelmatig de vraag wie de doelgroep is van deze afslankmethode en of iedereen zomaar kan deelnemen aan dit programma. Het korte antwoord daarop is: ja! Althans, iedereen due wil werken aan een minder zwaar lichaam, een gezondere levensstijl en een gezonder en energieker lijf. Leeftijd, geslacht, cultuur of andere factoren zijn daarvan niet echt van belang. De Afslank Receptenbijbel is namelijk geschikt voor vrijwel ieder lichaam. voeding, afvallen en gezondheid.

Ervaringen en reviews over de Afslank Receptenbijbel


We hebben een aantal Afslank Receptenbijbel reviews en ervaringen voor je verzameld van mensen die het programma nu volgen of hebben gevolgd. Deze reviews kun je hier lezen. Let wel op dat ieder verhaal persoonlijk is en dat je de resultaten nooit een op een kunt doorvertalen naar je eigen situatie. Ieder lichaam is immers anders.

Hallo allemaal,
Dankzij de Afslank Receptenbijbel ben ik in drie weken tijd al vier kilo kwijtgeraakt, is mijn middel ruim 2 centimeter minder én voel ik me energieker gedurende de dag. Mijn man, kinderen en directe collega's is het al opgevallen. Super leuk om te horen natuurlijk en ik kan het dan ook aan iedereen aanbevelen.

Hallo beste lezers,
ook ik ben een half jaartje geleden gestart met de Afslank Receptenbijbel en ben louter positief. De recepten zijn waanzinnig lekker en ik hoef niet eens mega uitgebreid te koken. Mijn hele gezin doet mee met het programma dus ik hoef gelukkig ook niet apart te koken. Ze vinden het allemaal ontzettend lekker en de sfeer in huis is er alleen maar beter op geworden.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: annevanbaal
Aantal keer gelezen: 796x
Toegevoegd: 15-11-2019 20:41
Gewijzigd: 18-11-2019 07:57

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3257 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!