Verdubbel je energie in 15 minuten

Verdubbel je energie in 15 minuten

Verdubbel je energie in 15 minutenIedereen voelt zich wel eens moe en futloos. In sommige gevallen zelfs al voordat de dag nog moet beginnen. Wist je, dat je in een kwartiertje tijd je eenvoudig je energie kunt verhogen en daarbij tevens meer buikvet kunt verbranden?

De Energieverdubbelaar

Begin elke dag met een verse groentesap en natuurlijk een glaasje water. Eet daarna een lekker ontbijtje met bijvoorbeeld een avocado-banaan smoothie en je dag kan niet meer stuk. Ontdek het zelf hoe je eenvoudig kunt bruisen van de energie.

 

Ook jij kunt dit heel eenvoudig zelf doen! Om een sapje en een gezond ontbijt te maken is natuurlijk eventjes werk, maar met een goede sapcentrifuge is het een fluitje van een cent. Daarnaast wegen die paar minuten absoluut niet op tegen de vele voordelen van een goede start van de dag. Je hebt er de hele dag plezier van.

Boost

Een verse groentesap geeft je een enorme boost. Des te meer groene groente je neemt voor je sapje, des te groter het effect zal zijn. Met die vers geperste groentesap krijg je direct een enorme stoot vitaminen, mineralen en andere gezonde stoffen binnen die zorgen voor een perfecte start van de dag. Je cellen worden direct maximaal gevoed, je zit direct vol energie en je beschermt bovendien je cellen tegen veroudering en je verhoogt ook nog eens je weerstand. De voedingsstoffen die je op deze manier inneemt worden meteen opgenomen in je bloed.

 Maak tijd voor een goed ontbijt

“Ik heb er geen tijd voor” is een veel gehoorde smoes bij mensen die zich geen goed ontbijt gunnen. Het maken van een lekkere en gezonde groentesap kost je echter maar een kwartiertje. Je moet daarvoor dan misschien wel een kwartiertje vroeger opstaan, maar het is het absoluut waard, want je hebt de hele dag meer energie en voelt je direct fitter. De beloning voor het kwartiertje eerder opstaan is dan ook enorm groot. Maak dus altijd tijd voor een goed ontbijt.

 

Probeer het maar eens. Ga de komende maand elke dag een kwartiertje vroeger uit je bed en maak een lekkere verse groentesap. Kijk hoe je je dan voelt. Na een tijdje wil jij ook niet anders meer.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: rvdb
Aantal keer gelezen: 3541x
Toegevoegd: 16-10-2014 22:36
Gewijzigd: 23-05-2015 20:28

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3421 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!