Alles wat je moet weten over huidverbetering

Alles wat je moet weten over huidverbetering

Alles wat je moet weten over huidverbeteringIedereen heeft wel eens last van kwaaltjes op de huid. Dit kan gaan over de kleinste littekens. Wat je misschien nog niet wist, is dat heel veel van deze kwaaltjes verwijderd kan worden. Vaak kan dit gedaan worden bij een huidkliniek. Hier werken experts die jou bij bijna elk huidprobleem kunnen wegwerken. Welke dat precies zijn kom je in deze tekst te weten.

Verschillende behandelingen:

Huidverbetering is een vak apart. Door de jaren heen is dit steeds productiever gaan werken. Er wordt dan ook veel nieuws uitgevonden om de verbeteringen zo goed mogelijk uit te voeren met een beter resultaat. De meest voorkomende behandelingen zijn hieronder beschreven en gaan we behandelen:

  • Acne behandeling
  • Littekens laten verwijderen
  • Beenvaatjes verwijderen
  • Couperose behandeling
  • Kalknagels behandelen
  • Ontharen
  • Peeling
  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Rimpels verwijderen
  • Tatoeage verwijderen

Acne laten behandelen

Acne is een huidprobleem waar wel meer dan 70% van de Nederlandse bevolking nu of ooit last van heeft gehad. De meeste personen hebben last van jongeren acne. Door het verhoogt talg aanmaak door je lichaam rond die leeftijd heeft je lichaam te veel talg. Dit hoopt zich op als mee-eters op je huid. Mee-eters worden verwijderd door het prikken van kleine gaatjes in de huid. Zo kan het pus eruit en loopt de huid geen beschadigen op. Door dit op een hygiënische manier te doen, voorkom je ontstekingen in de huid.

Littekens verwijderen

Het verwijderen van littekens is voor veel mensen iets onmogelijks. Toch kunnen littekens een stuk meer vervaagd worden door goede methodes. De behandeling wordt doormiddel van een laserapparaat uitgevoerd. Het nieuwste en beste apparaat voor deze huidverbetering is de Erbium YAG 2940. Door het gebruik van dit apparaat kan het voorkomen dat na een paar behandelingen de huid rood is. Dit kan worden opgelost door het laserapparaat Harmony XLi. Het resultaat zal je doen verbazen. De littekens zijn uiteindelijk nauwelijks tot niet zichtbaar. Verdere bijwerkingen kunnen er zich niet voor doen. Deze apparaten zijn voor de menselijke gezondheid ontworpen.

Beenvaatjes verwijderen

Beenvaatjes zijn blauwe duidelijk ziende aderen die door zwangerschap om zwaar gebruik van de benen zich vormen. De beenvaatjes doen zich ook vaak voor. Op de benen. Dit is door een laser te verwijderen. Als dit is gedaan, is het mogelijk dat het niet volledig verwijderd is. Maar het resultaat is altijd beter dan wat het van tevoren was.

Couperose behandeling

Couperose zijn haarvaatjes die kapot zijn en hun werk niet meer kunnen doen. Deze kunnen blauw of rood uit gaan slaan. Doordat dit net onder de huid zit, kan het goed zichtbaar zijn. Dit kan soms voor een veroudering van bijvoorbeeld je gezicht zorgen. Met een laserbehandeling kunnen deze haarvaatjes voorgoed verwijderd worden. Deze huidverbetering wordt meestal tussen 2 en 4 behandelingen volledig geklaard. Omdat de zichtbaarheid van de vaatjes per persoon verschillen, kan het bij de ene persoon langer duren dan bij de ander.

Steelwrat verwijderen

Veel mensen hebben last van deze kleine wratten. De kunnen voorkomen op de armen, oogleden en andere lichaamsdelen bij mensen van boven de 30. Bij gezette mensen of personen met diabetes is de kans verhoogd op deze steelwratten. Deze wratten kunnen door een laserbehandeling verwijderd worden. Als dit gedaan is ontstaan er geen littekens. Het korstje wat zichtbaar is na de behandeling valt er na enkele dagen af. Je zal dan niks meer terugzien van de wratten.Kalknagels behandelen

Een kalknagel is een nagel die een. Schimmelinfectie heeft opgelopen. Dit kan komen door een ingegroeide teenangel of het niet schoonhouden van de nagel. Het is aan te raden om dit te laten behandelen. Het kan namelijk erg pijnlijk worden. Als er niks aan gedaan wordt kan het je teen zelfs gaan aanpassen. Het vanzelf genezen gebeurt naast enkele uitzonderingen bijna nooit. De infectie kan worden behandeld doormiddel van een laserapparaat. Na enkele behandelingen zal de infectie verminderen en uiteindelijk verdwijnen. Voordat de infectie volledig verdwenen is kan tussen 2 tot 3 weken duren. Als de infectie niet verholpen kan worden door een laser, wordt dit met jou besproken en zoeken ze naar een andere oplossing.

Laat je ontharen

Met laser kan lichaamshaar ook verwijderd worden. Denk hier vooral aan lichaamsbeharing op bijvoorbeeld de been en arm. Ook op de schaamstreken kan dit worden toegepast. Deze behandeling werkt permanente. Zorg dat je echt achter deze beslissing staat. Je kan niet meer terug. Met de Soprano Titanium kan deze behandeling snel en pijnloos gedaan worden. Dit is mogelijk doordat dit apparaat beschikt over de nieuwste 3D technieken.

Peeling

Peeling is een techniek dat de huidverversing versneld. Oudere mensen kunnen last hebben van het vertraagde huid verversen. Deze huidverbetering wordt meestal toegepast op het gezicht. De behandeling bestaat uit enkele stappen.
Eerst wordt het gezicht schoon gemaakt. Zo kunnen er geen viezigheden voor ontsteking zorgen. Dit wordt gedaan door het insmeren van je gezicht met een reinigende crème. Als dit is ingetrokken wordt je gezicht met een natte handdoek schoon gemaakt.
De stap hierna is het verwijderen van mee-eters. Als je mee-eters op het gezicht hebben kan dit weggehaald worden. Zo kan de huid op die plek maximaal profiteren van de peeling behandeling. Daarna wordt je huid gedesinfecteerd door een bepaalde spray. Dit voorkomt mogelijke ontstekingen en littekens.
De belangrijkste stap is het aanbrengen van de secuur voor de medische peeling. Dit is een doorzichtig glazuur wat doormiddel van een kwast op je huid wordt gesmeerd. Na het even te laten in te trekken wordt de huid gekoeld met een koude doek. Dit geeft een verzachtend gevoel.
De volgende stap is het neutraliseren van de huid door het aanbrengen van een spray doormiddel van een watje over de huid te smeren. Daarna kan er een verzachtende crème op de huid worden gesmeerd. Over de laag met verzachtende crème wordt een beschermende laag gesmeerd. Dit houdt het vuil uit de lucht tegen. Zo kan de huid optimaal verjongen.
De laatste stap is het aanbrengen van een camouflage. Dit zorgt ervoor dat je huid een natuurlijke uitstraling krijgt na de behandeling. Na dit te hebben opgesmeerd is deze behandeling volledig afgerond.

Pigmentvlekken laten verwijderen

Ouderdom komt met bekreken wordt vaak gezegd, ook qua uiterlijk. Dit betekent nog niet dat je er niks voor hoeft te doen om je huid zo jong mogelijk te houden. Met bijvoorbeeld het laten verwijderen van pigmentvlekken. Pigmentvlekken worden gevormd door een ophoping van pigment. Deze ophoping kan zich vormen door zonlicht op simpelweg het verouderen van de huid. Je hoeft je niet druk te maken of het gevaarlijk is. Deze vlekken kunnen geen kwaad. Door een klein laserapparaat kunnen deze vlekken gemakkelijk worden weggezapt. De pigmentvlekken worden na de behandeling een stuk donkerder en schilferen na enkele dagen van de huid af. Als de huid enkele dagen wat is opgezwollen of rood is, is dit geheel normaal. Dit zal langzaam verminderen.

Rimpels laten verwijderen

Door het gebruik van een fractional laser is het verminderen van rimpels mogelijk. Omdat er veel verschillende rimpels bestaan, kan het apparaat op verschillende tanden worden gezet, Hoe dieper de rimpels hoe hoger de stand. Naast dat de rimpels worden verwijderd wordt je huid na deze behandeling ook nog eens erg gezond. Wat het resultaat ook is. Het zorgt er in ieder geval voor dat je er jonger uit gaat zien.

Tatoeage laten verwijderen

Voor wie spijt heeft van een eerder gezette tattoos heeft geluk dat het tegenwoordig door goede laserapparaten het volledig verwijdert kan worden. De grootte en kleur van de tattoos maakt wel een verschil. Hoe donkerder de tattoo hoe makkelijker het is om hem weg te halen. Hoe groter het contract tussen de tattoo en de huid is, hoe sneller hij weg gaat. De tattoo kan verwijderd worden door het uitvoeren van meerdere behandelingen. Door een laserschokapparaat wordt de tatoeage steeds minder goed zichtbaar. Het laserapparaat geeft steeds korte tikjes laser, zodat de huid niet steeds blootgesteld is aan de sterke laser. Dit zou voor brandwonden kunnen zorgen. De huid blijft ook na enkele behandelingen gezond. Het is wel mogelijk af en toe last van de huid te hebben. Deze vervelende pijn of jeuk gaat vanzelf over. Zo niet? Neem contact op met het bedrijf waar je de verwijdering hebt ondergaan.

Uitvoering

Als je geïnteresseerd bent in één of meerdere bovenstaande behandelingen, dan kan je online een afspraak maken. Er wordt een afspraak gemaakt voor een gesprek. Met dit gesprek wordt gezorgd dat de arts en jij dezelfde verwachtingen hebben. De experts kunnen jou vertellen of hetgeen wat jij wilt mogelijk is en wat de uitzonderingen zijn.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Adminlinks
Aantal keer gelezen: 1772x
Toegevoegd: 27-09-2019 16:51
Gewijzigd: 28-09-2019 10:26

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3795 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!