Wat je moet weten over fillers

Wat je moet weten over fillers

Wat je moet weten over fillersOverweeg jij een fillerbehandeling voor een jongere blik of om klachten van bepaalde aandoeningen te verminderen? Steeds meer mensen kiezen voor een behandeling met fillers. Alvorens adviseren wij om altijd eerst zelf onderzoek te doen, daarom lees je hieronder alles wat je moet weten over fillers.

Ben jij ondertussen ouder dan 25 jaar en kijk je regelmatig wat meer in de spiegel en zie je dan wat meer rimpels bij jezelf in je gezicht? Het zou iets kunnen zijn wat je vroeger minder opviel, maar wat je de laatste tijd veel meer opvalt en je vindt het ergens vervelend en het liefste zou je er wel wat aan willen doen. Heb je ooit nagedacht over fillers? Misschien wel, aangezien je op deze website bij dit artikel terecht bent gekomen. In dit artikel gaan we je alles vertellen over fillers. We vertellen je alles wat je moet weten erover, zodat je uiteindelijk zelf kunt gaan beslissen of je fillers wilt gaan nemen of dat je ervoor kiest dit niet te doen.

Dit is wat je moet weten over fillers

Voordat we je alles gaan vertellen over fillers en hoe zo’n behandeling eigenlijk werkt, willen we je eerst meer vertellen over wat fillers precies zijn. Het is een stof die in je gezicht wordt gespoten en dit valt onder plastische chirurgie. Maar veel mensen weten niet wat voor stof dit is en die denken dat het nogal een geheimzinnig goedje is. Gelukkig kunnen wij je van deze gedachte af helpen en je vertellen dat het helemaal geen geheimzinnig goedje is en dat het zeker geen geheimzinnig gedoe is. Dus lees snel verder naar de volgende alinea om erachter te komen welke stof er precies in fillers zit en hoe het inspuiten hiervan nu eigenlijk werkt.

Fillers worden gemaakt en die worden ingespoten. Maar waar worden fillers precies van gemaakt? Fillers worden gemaakt van hyaluronzuur. Het is iets wat vele mensen niet weten, maar het is een stof die je lichaam zelf aanmaakt en deze stof zorgt voor hydratatie, voor het vasthouden van vocht, en deze zorgt ook voor volume in de huid. Je lichaam maakt deze stof zelf aan tot een jaar of 25. Hierna blijft het lichaam deze stof ook aanmaken, maar wel minder dan in de jaren hiervoor. Dit is de reden dat we er in onze huid ouder uit gaan zien en dat we bijvoorbeeld rimpels krijgen. Maar dit voorkomen is dus mogelijk door geweldige fillers.

Hoe werkt het precies met de stof hyaluronzuur?

De stof hyaluronzuur wordt dus gespoten in de fillers en deze fillers worden weer in je huid en meestal in je gezicht gespoten. De stof die je lichaam minder aanmaakt op een natuurlijke wijze wordt dus op een handmatige manier ingespoten. Eigenlijk is dit precies wat er gebeurt en is het dus een stuk eenvoudiger en een stuk minder geheimzinnig dan je zou denken als je er weinig van zou weten. Maar wat doen fillers precies in het gezicht als het eenmaal in je huid is ingespoten? Ook dit is iets wat veel mensen niet precies weten, en daarom vertellen we het je met alle liefde, zodat je uiteindelijk zelf weet of je ook fillers zou willen hebben of niet.

Fillers kunnen veel verschillende goede dingen doen. Zo kunnen fillers ervoor zorgen dat de huid meer hydrateert, maar ook verzacht, en verder geven fillers de huid in het gezicht meer volume en kunnen ook de rimpels en lijntjes in de huid ermee worden opgevuld. Fillers kunnen dus echt heel erg veel en daarom zou het heel positief kunnen uitpakken als jij ervoor kiest om fillers te gaan gebruiken. Verder kunnen fillers ook de vorm van het gezicht herstellen, maar ook de kaaklijn verstrakken of juist verzachten. Er is dus veel mogelijk als het aankomt op het gebruik van fillers. Lees snel verder over alles wat je moet weten hierover.

Wat mag je allemaal niet na een behandeling?

Laten we even op de zaken vooruit lopen. Stel je voor dat jij een behandeling hebt gehad met het inspuiten van fillers, omdat dit iets is wat je al heel lang wilde doen en je heel erg blij bent dat je dit nu hebt kunnen doen. Dan is het goed om te weten dat je na de behandeling een aantal zaken niet mag doen en daarom is het goed dat je dit artikel aan het lezen bent, zodat jij je hier alvast op kunt voorbereiden. Op deze manier heb je de voordelen van het lezen van dit artikel ten opzichte van anderen die een behandeling met fillers gaan doen, maar dit artikel nog niet hebben gelezen, die weten dan minder goed wat wel en niet mag na de behandeling.

De eerste week na de behandeling van fillers is het goed om extra op te letten. Zo mag je de eerste week na je behandeling van fillers niet onder de zonnebank gaan. Dit kan schadelijk zijn voor de fillers in je huid, omdat deze fillers de tijd moeten hebben om als het ware te gaan wennen aan je huid. Dit is dus erg belangrijk om te weten. Verder is het ook fijn om te weten dat je wel meteen mag sporten na je behandeling. Bij sporten ontstaat er natuurlijk zweet, maar dat is niet schadelijk voor de fillers die dan zonet zijn ingespoten in de huid op je gezicht. Zijn er nog meer dingen die je moet weten qua behandeling? Zeker. Lees snel verder!

Dit mag je ook niet na de behandeling van fillers

Verder is het goed om te weten dat saunabezoek de eerste twee weken na je behandeling van fillers ook wordt afgeraden. Bij sporten ontstaat natuurlijk zweet van een bepaalde hoeveelheid wat niet schadelijk is, maar bij naar de sauna gaan ontstaat er nog veel meer zweet en gaan de poriën van je huid helemaal open en is het dus prettiger om nog niet naar de sauna te gaan de eerste twee weken na je behandeling van fillers, zodat je jouw fillers in je huid alle rust gunt om bij te komen en te wennen aan de huid en als het ware de juiste plek te vinden, zodat de fillers in de huid in je gezicht er uiteindelijk ontzettend mooi uit gaan zien.

Het kan zijn dat er na de behandeling van fillers een blauw plekje of meerdere blauwe plekjes op je huid in je gezicht verschijnen. Dit is helemaal niet zorgelijk en is een logische reactie op het feit dat er fillers in je gezicht zijn gespoten. Het is wel aan te raden om dit blauwe plekje of deze meerdere blauwe plekjes te verzorgen met camouflagecrème. Zo blijft je gezicht er prachtig mooi uit zien en zullen de blauwe plekjes ook razendsnel van je gezicht verdwijnen. We hopen dat je wat hebt aan deze tips en dat je nu voor jezelf kunt gaan bepalen of je uiteindelijk fillers wilt gaan hebben of toch niet. Die keuze laten we uiteraard gewoon aan jou


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: BrianA
Aantal keer gelezen: 915x
Toegevoegd: 23-08-2022 13:24
Gewijzigd: 26-08-2022 14:57

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!