medium

Betrouwbaar medium vinden

mediumAls je op zoek gaat naar een medium wil je er zeker van zijn dat het medium dat je vindt een betrouwbaar medium is. Maar wat is een medium eigenlijk en hoe kun je een betrouwbaar medium vinden? Na het lezen van dit artikel weet je waar je op moet letten. De aandachtspunten bij het zoeken naar een betrouwbaar medium worden hier besproken.

Medium

Als het over een medium gaat, dan is dat iemand die met overledenen kan communiceren (of aangeeft dat ze dit kan). Je ziet het ook regelmatig op tv of je hoort er mensen over spreken die er ervaring mee hebben. Soms hoor je heel bijzondere verhalen en wanneer je zelf iemand verloren hebt en je hebt vragen, dan zou je eens een medium in kunnen schakelen. Sommige mensen zijn er erg positief over, anderen twijfelen wat ze er van moeten vinden. Je kunt pas oordelen als je het zelf ervaren hebt. Sta je er voor open en wil je er meer over weten? Wat houdt je dan tegen om het een keer te proberen? Het kan je erg veel inzichten geven en duidelijk maken over een dierbaar persoon. Stap er in met niet al teveel en te hoge verwachtingen en bekijk gewoon hoe het verloopt.

Behoefte aan medium

Op het moment dat je geliefde eerder sterft dan jij, heb je soms vragen. In het begin is er sprake van een vreselijk gemis en een pijnlijk gevoel. Je wil toch graag een antwoord op deze vragen en dan kan het zijn dat je behoefte hebt aan een medium, die contact kan maken met de overleden persoon. Dit kan jou veel inzicht geven en zal vragen beantwoorden. Als je er voor open staat, heeft het een grotere kans van slagen. Maar het is ook afhankelijk van het moment, een medium kan je daar meer over vertellen.

Medium worden

Wanneer iemand medium wil worden, is het belangrijk dat diegene over een paar dingen beschikt om met andere zielen te communiceren:

 • een open geest
 • een open hart
 • de intentie om een connectie te maken

Als er sprake is van deze geleide meditatie, kan diegene zich verbinden met de eenheid die ons allemaal verbindt. De intentie van iemand om medium te worden is heel belangrijk. Diegene zal diep in zijn of haar hart het verlangen moeten hebben om verbinding te maken en ook om open te staan voor iemand die is overleden. Je hoeft niet bang te worden, je gaat je verbinden met iemand in harmonie. De intentie hierbij is dan ook goed en het kan zijn dat je, omdat je wil helpen, een boodschap door kan geven.

Meditatie uitvoeren

Het uitvoeren van meditatie is van belang om een goed effect te ervaren.

 • Een rustige plek is bij meditatie van belang, een plaats waar je je veilig voelt en ook waar je je gemakkelijk voelt.
 • Ga vervolgens op een comfortabele manier zitten, houd je rug recht en sluit je ogen wanneer je gaat ontspannen.
 • De volgende stap is mediteren en dan richt je je op je ademhaling en telt van één tot tien. Dan tel je weer terug van tien naar één of je herhaalt een mantra, bijvoorbeeld de maha-mantra.
 • Als je jezelf ontspannen voelt, ga je weer terug naar het nu.

Focus mediator

Het is belangrijk bij een mediator dat de focus ligt op het hart, voel het kloppen. Je voelt de liefde in het hart voor de schepping. Vraag of je je mag verbinden met een ander. Vervolgens kun je visualiseren hoe je het licht van je ziel op voelt gloeien in je hart en vol warmte straalt. Je zult het merken wanneer de andere ziel je boodschap heeft aangevoeld. Diegene kan nu terug communiceren. Je hoort de hartslag van de ander, je bent dan verbonden.

 • Welke emoties komen er dan in je op?
 • Welke boodschap krijg je?
 • Kun je je blijven ontspannen?

Als je contact hebt, kan het gebeuren dat je voelt dat je klaar bent en dan open je je ogen langzaam. Breng jezelf dan ‘terug naar de aarde’. Je kunt jezelf even gronden door je gedachte op je voeten te richten. Wiebel even met je tenen of stamp een keer met je voeten. Schrijf dan op wat je hebt ervaren, zodat je het niet vergeet.

Medium zoeken

Bij het zoeken naar een medium is het belangrijk dat je open en leeg bent. Het is heel goed mogelijk, dat er een keer helemaal niets gebeurt. Je verwachting kan een blokkade vormen in de verbindding en de doorstroming. Je kunt het altijd nog een keer proberen. Het is een oefening en het zal je steeds gemakkelijker af gaan.

Betrouwbaar medium

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar medium, wil je op de goede weg worden geholpen op je eigen levenspad. Daarbij kan er gebruik worden gemaakt van oefeningen, healings, kaartleggen en andere vaardigheden. Je krijgt inzicht in je eigen kracht en zo kun je je eigen leven weer oppakken.

Online medium zoeken

Je kunt via internet gemakkelijk en snel een online medium vinden. Maar bekijk wel waar je voor gaat kiezen en stel jezelf wat vragen:

 • Hoe komt de site op je over?
 • Hoeveel ervaring hebben ze?
 • Wat zegt je gevoel? Is het betrouwbaar?
 • Staan er ervaringen van anderen op de site over het medium of kun je elders reacties van anderen vinden?
 • Welke gave heeft een medium?

Een medium is vaak geboren met een bepaalde gave, of is het in een later stadium gaan ontwikkelen. Je krijgt een eerlijk antwoord en je wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Voordat je een afspraak gaat maken, kun je ook eerst al je vragen stellen. Hierdoor krijg je een beeld van wat een medium voor je kan betekenen. Je kunt diverse sites met elkaar vergelijken, om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden en wat een medium voor jou kan betekenen. Waar het bij een medium vinden om gaat is dat het voor je gevoel goed is.Nieuw kussentje voor je meditatie? Kies hier jouw ronde of halvemaan meditatiekussen.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Astrid-de-Wilde
Aantal keer gelezen: 5193x
Toegevoegd: 06-12-2015 08:47
Gewijzigd: 09-12-2015 14:39

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3654 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!