Cadeau voor haar tips

Cadeau voor haar tips

Cadeau voor haar tipsHeb je geen idee wat je haar cadeau moet doen? Hier zit je op de juiste plek om te achterhalen wat het best bij je vriendin, dochter, partner, nichtje, oma, tante of andere dame past. Het vinden van een cadeau is zeker niet gemakkelijk en graag verwen je haar zo goed mogelijk, omdat je van haar houdt of misschien wel om indruk te maken.

Het vinden van een origineel cadeau stuit op een gigantische hoeveelheid moeilijkheden. Volgens mannen zijn vrouwen niet snel tevreden en dat dwingt ons om ons best te doen. Via deze pagina staan er tal van ideeën en tips bijeen.

 • Cadeaubon voor een magazine

Ieder vrouw vindt het heerlijk om een blad door te bladeren. Tegenwoordig kun je een magazine eenvoudig cadeau doen en kun je haar zelfs laten beslissen welk blad het wordt. Uiteraard is dit een waardevol cadeau en als je zelf het blad kiest kun je er ook nog een persoonlijke touch aan geven. Een magazine kun je per maand of in één keer betalen. Wanneer je een blad cadeau doet betaal je vaak niet het volledige bedrag en kun je rekenen op een behoorlijke korting.

 • Parfum cadeau doen

Parfum is waarschijnlijk het meest populaire presentje dat je een vrouw kunt geven. Met parfum kun je heel veel kanten op en door de enorme variatie kun je aan dit cadeau echt een persoonlijke touch geven. Lukt het je niet om de juiste geur te vinden? Dan kun je haar uiteraard ook een cadeaubon geven om zelf een geur uit te zoeken. Neem in de lokale drogist of via het internet eens een kijkje tussen alle heerlijke geuren en selecteer iets dat bij haar past.

 • Bosje bloemen voor haar

Hoe oud of jong ze ook is, eigenlijk zijn alle vrouwen gek op een mooie bos bloemen. Een mooie blos bloemen geurt heerlijk en geeft mannen de kans om een blijvende indruk achter te laten. Een bosje bloemen blijft gemakkelijk een week staan en wanneer het echt een mooie bos is kan ze er zelfs een droogboeket van maken. Woon je op afstand? Bestel dan een bosje bloemen via het internet en laat de prachtige bos bij haar bezorgen.

 • Cadeau met een foto van jullie samen

Lijkt het je leuk om haar een persoonlijk cadeau te geven? Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden voor het personaliseren van een cadeau. Op allerlei producten kun je tegenwoordig een foto laten drukken. Uiteenlopend van een leuke klok, een mok of een andere gift die je persoonlijk maakt. Koop iets waar ze ook echt iets aan heeft en wanneer ze het vaker gebruikt zal ze vaak aan jullie samen denken.

 • Hoesje voor de smartphone

Bijna iedere vrouw gebruikt tegenwoordig een smartphone. Graag gebruikt een vrouw een hoesje dat bij haar stijl of kleding past. Schaf een leuk hoesje voor de smartphone aan om iets persoonlijks te geven. Een hoesje voor de telefoon is iets dat ze daadwerkelijk kan gebruiken en geeft jou de gelegenheid om er iets persoonlijks van te maken.

 • Sieraden

Heb je een iets groter budget? Dan zijn sieraden ideaal om cadeau te doen. Qua prijs kun je alle kanten op en wanneer je een vrouw echt wilt verwennen is het ook leuk om iets met kristal, andere edelstenen of misschien wel een kleine diamant te kopen. Sieraden van een bepaalde kwaliteit zijn geschikt om langer mee te doen en behouden hun waarde in tegenstelling tot veel andere cadeaus.

 • Wijn

Een goeie fles wijn is nooit verkeerd! Koop een mooie fles champagne of ga voor een flesje rood of wit. Wanneer je haar smaak kent vind je binnen deze categorie allerlei soorten om haar smaak te benaderen. Houdt ze van een droge witte wijn? Een mousserende wijn met een zoetje? Of is ze een echte kenner en houdt ze van een bepaalde druivensoort? Ook wat betreft de naam van een wijnhuis kun je allerlei kanten op. In een specialzaak vindt je soms de gekste wijnen en misschien is er wel een wijnhuis met haar voornaam in de naam verwerkt. • Schilderij

Ken je haar interieur een beetje? Een schilderij is ideaal om cadeau te doen. Wanneer je een schilderij cadeau doet kun je kiezen voor een rustgevend beeld, een gedetailleerd schilderij, een schilderij van vroeger, een schilderij dat herinneringen oproept of noem maar op! Verdiep je eens in wie zij is om het juiste schilderij te vinden. Koop bij voorkeur een schilderij dat al in de lijst zit waardoor ze er geen werk meer aan heeft.

 • Lunch of diner

Wil je zelf ook plezier aan het cadeau dat je geeft beleven? Geef jullie dan een mooie middag of avond met zijn tweetjes. Breng haar naar een plek waar ze nog nooit geweest is en laat zien dat je een echte heer of dame bent door haar mee op pad te nemen. Een vrouw vind het geweldig om op avontuur met je te gaan en iets nieuws of unieks te beleven. Bepaal zelf waar jullie lunch of diner genuttigd wordt om de lunch of het diner op je eigen budget af te stemmen.

 • Sportieve activiteit

Zoek je een cadeau voor een sportieve dame? Op dat moment ga je het liefst samen iets met haar doen. Misschien is ze toe aan een dagje kanoën, kun je een spannende klimmuur trotsteren of is het leuk om een dagje te fietsen. Genoeg mogelijkheden en volledig vrij in te vullen.

 • Gezellig naar de bioscoop

Kijkt ze graag naar een filmpje? Dan doet een bezoekje aan de bioscoop het eigenlijk altijd goed. Selecteer voor haar een leuke film en stel een datum voor waarop jullie samen naar de bioscoop gaan. Heeft ze een relatie? Dan hoef je niet per se mee en kun je eventueel twee kaartjes cadeau doen.

 • Kleding

Met kleding kun je allerlei kanten op. Geef haar iets verrassends en het liefst een kledingstuk dat ze nog niet in de kast heeft. Een cadeau is het uitstekende middel om kleding te geven zoals ze deze nog nooit gedragen heeft. Zoek wel iets dat min of meer bij haar past en bewaar de bon voor als ze het echt niets vindt.

Ben je op een idee gekomen en weet je wat je haar cadeau moet doen? Pak het dan het liefst zelf in om er iets persoonlijks van te maken. Als je iets toezegt kun je dit het best in een kaartje opschrijven.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Peter van Roest
Aantal keer gelezen: 5247x
Toegevoegd: 17-06-2015 16:00
Gewijzigd: 22-08-2015 12:55

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!